roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها خدایی گند زدیم به این تاپیک تا با کتک از سایت ننداختنمون بیرون و دی اکتیومون نکردن بیان بزرگواری کنین دیگه نیایم اینجا،من فردا خودم یه تاپیک درست میکنم بریم اونجا تو سر کله هم بزنید 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افرین مچ من و گرفتی هر 3تا مال یه نفره حالا اگه گفتی اون یه نفر واقعا کیه جایزه داری ولی اولین مولتی یوزر خودتی فرهاد:ws3: عشق شیرین این بلا سر من آورد فرهاد که قبلا خودش اعتراف کرده بود. منم افشینم نه تو روزبه هستی منم مهنازم، از اول می دونستم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه ها خدایی گند زدیم به این تاپیک تا با کتک از سایت ننداختنمون بیرون و دی اکتیومون نکردن بیان بزرگواری کنین دیگه نیایم اینجا،من فردا خودم یه تاپیک درست میکنم بریم اونجا تو سر کله هم بزنید بهت نمیخوره انقدر شلوغ و شیطون باشی..بهت میخوره خیلی ساکت باشی مگه اینکه اونجا خجالت کشیدی رو نکردی 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مطمینید اینجا بحثها و گفتمان ها ربطی ب میتینگ نمایشگاه و خاطراتش داره؟!؟!! 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهت نمیخوره انقدر شلوغ و شیطون باشی..بهت میخوره خیلی ساکت باشی مگه اینکه اونجا خجالت کشیدی رو نکردی :ws28:برات 6واحد ادبیات پیش و 6 واحد ادبیات عمومی ویژه جمله بندی تجویز میکنم.یه بار دیگه جملتو با دقت بخون دکتر 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws28:برات 6واحد ادبیات پیش و 6 واحد ادبیات عمومی ویژه جمله بندی تجویز میکنم.یه بار دیگه جملتو با دقت بخون دکتر نخند درست متوجه نشدی پس دوباره بخون مهندس 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نخند درست متوجه نشدی پس دوباره بخون مهندس به خدا هر چی میخونم بیشتر دل درد میگیرم حد اقل اخرشو درست کن ادیتش کن الان میان سوژمون میکنن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به خدا هر چی میخونم بیشتر دل درد میگیرم حد اقل اخرشو درست کنادیتش کن الان میان سوژمون میکنن منو سوژه میکنن نگران نباش اگه حرفم خنده داره بزار بخندن لخیل نیستیم ولی باز هم متوجه نشدی.. من کلا صفتو بعد از اسم میارم.. ولی بخون متوجه میشی باز بخند 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه اینکه تو نمایشگاه خودتو شیطنتتو شلوغیتو رو نکردی...خودت از جمله من سوژه درست کردی ..مهندس خوب همه چی رو ببین نه منفی.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .......مهربون باشید باهم........... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .......مهربون باشید باهم........... حالا کی مهربون نبوده روزبه عزیزه.. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب پس به سلامتی برگزار شد خوشحالم که بچه ها به هم نزدیکتر شدن و پلی زدن از خونواده مجازی به دوستان واقعی دم باعث بانی هاشون جیز ولی بستنی ندادی (محمدآقا) به بچه ها این گناه نابخشودنی بوده ایشالله دفعه بعد جبران بشه (لواشک ..... :icon_pf (34):) راستی گندم هم اومد یانه؟؟؟؟ بابایی من نمایشگاه بودم اما میتینگ نرفتم مرسی همیشه یاد دخترت هستی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا کی مهربون نبودهروزبه عزیزه.. .......بلهههههه خب........ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابایی من نمایشگاه بودم اما میتینگ نرفتممرسی همیشه یاد دخترت هستی خیلی لطف داشتی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی لطف داشتی نه خوب من میدونم مشکل فنی داشت گندم وگرنه (لطف نداره ) 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوکی تاپیکو ببندیم دیگه. در پایان باز هم از همه دوستانی که خودشونو به این میتینگ رسوندن و دوستانی که نمیتونستن بیان و تلفنی از دوستان یاد کردن تشکر میکنم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده