yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ yade dirooz یا همون فرهاد. چقدررر با تصوری که ازش داشتم فرق میکرد. چیزی که تو تحلیل شخصیتش گفته بودم کجا بود، خودش کجا بود واقعاً دستش درد نکنه و خیلی لطف کرد که از مشهد اومده بود و خودشو رسونده بود. خیلی خوشحال شدم دیدمش. حیف قطارش دیر رسید و فرصت نشد زیاد بتونم ببینمش و باهاش صحبت کنم :icon_pf (34): من مخلصتم ، لطف داری ... حالا زیاد هم به یک مراوده ی کوتاه بسنده نکن ، آدمها به موازات هر جمعی شخصیتی متغیر دارند... و ممکنه بعدا در اثر آشنایی های بیشتر باز هم نظرت در موردم عوض بشه ! در مورد خودت هم بدون تعارف بگم که در نظرم یک جوان کاملا مودب ، محترم و موقر و حتما هم موفق اومدی . اگر یک زمانی اومدی مشهد بگو بیام ببینمت پس ... ----- ادامه : علیرضا خیلی انرژی داری یکمشو قرض نمیدی به من ؟! مینا گنده دماغ و پر ادعا ، برعکس اون چیزیکه توی شخصیت مجازیش تا حدودی نشون میده، یک دختر معمولی که تفاوت چندانی به نظر میرسه با بقیه دخترا نداره ، اما همچنان خونگرم ، جذاب و مهربون . (چون نسبت به بقیه بیشتر میشناسمت دیگه بدون تعارف گفتم ببخشید اگه من در اشتباهم و اینطور نیست....) مهدی (mehdi eng) پسر مشتی ایه ... کارش درسته ... ---- این دوتا هم تا من یه چیزی گفتم چه زود خودشونو رسوندند حالا من که به عالم و آدم مشکوکم ولی شما هم مشکوک به نظر میرسید 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایش من امروز روز 5مه عضویتم ه.......اخه شما به انجمن نگاه کنید مخابرات میدان اصلا نداشتن ک حالا بخواد با 2تا یوزر باشه.........بله...... یعنی دلیلت منو له کرد اصلا منم مخابرات میدانم اگر کسی مولتی یوزر باشه معمولا ادمین می فهمه مگر اینکه ... حالا هم باشن هم مهم نیست تو دنیا مجازی آدما اون چیزی میشن که دوست دارن باشن نه اون چیزی که هستن لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :banel_smiley_90: :w72:.........:hapydancsmil:..... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی دلیلت منو له کرد اصلا منم مخابرات میدانم اگر کسی مولتی یوزر باشه معمولا ادمین می فهمه مگر اینکه ... حالا هم باشن هم مهم نیست تو دنیا مجازی آدما اون چیزی میشن که دوست دارن باشن نه اون چیزی که هستن :w58: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :w58: برا همین ه ک با اینکه چند روزه عضو شدم رفتم میتینگ.......تا معلوم بشه دنیای مجازی دوستان همونی بود ک هستن نه اون چیزی ک دوست دارن باشن ....مهندس روزبه هم همینطور.......الان خودشم میاد دفاع..........مهندس کجاییییی....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مخلصتم ، لطف داری ...حالا زیاد هم به یک مراوده ی کوتاه بسنده نکن ، من به موازات هر جمعی شخصیتی متغیر دارم... و ممکنه بعدا در اثر آشنایی های بیشتر باز هم نظرت در مورم عوض بشه ! در مورد خودت هم بگم که بدون تعارف میگم در نظرم یک شخصیت کاملا مودب ، محترم و باوقار اومدی . اگر یک زمانی اومدی مشهد بگو بیام ببینمت پس ... ----- ادامه : علیرضا خیلی انرژی داری یکمشو قرض نمیدی به من ؟! مینا گنده دماغ و پر ادعا ، برعکس اون چیزیکه توی شخصیت مجازیش تا حدودی نشون میده، یک دختر معمولی که تفاوت چندانی به نظر میرسه با بقیه دخترا نداره ، اما همچنان خونگرم ، جذاب و مهربون . (چون نسبت به بقیه بیشتر میشناسمت دیگه بدون تعارف گفتم ببخشید اگه من در اشتباهم و اینطور نیست....) مهدی (mehdi eng) پسر مشتی ایه ... کارش درسته ... ---- این دوتا هم تا من یه چیزی گفتم چه زود خودشونو رسوندند حالا من که به عالم و آدم مشکوکم ولی شما هم مشکوک به نظر میرسید الان اون دوتایی ک گفتیییی.....من و روزبه بودیم.....:vahidrk:.....ما اینجوریم دیگه.......... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مخلصتم ، لطف داری ...حالا زیاد هم به یک مراوده ی کوتاه بسنده نکن ، من به موازات هر جمعی شخصیتی متغیر دارم... و ممکنه بعدا در اثر آشنایی های بیشتر باز هم نظرت در مورم عوض بشه ! در مورد خودت هم بگم که بدون تعارف میگم در نظرم یک شخصیت کاملا مودب ، محترم و باوقار اومدی . اگر یک زمانی اومدی مشهد بگو بیام ببینمت پس ... ----- ادامه : علیرضا خیلی انرژی داری یکمشو قرض نمیدی به من ؟! مینا گنده دماغ و پر ادعا ، برعکس اون چیزیکه توی شخصیت مجازیش تا حدودی نشون میده، یک دختر معمولی که تفاوت چندانی به نظر میرسه با بقیه دخترا نداره ، اما همچنان خونگرم ، جذاب و مهربون . (چون نسبت به بقیه بیشتر میشناسمت دیگه بدون تعارف گفتم ببخشید اگه من در اشتباهم و اینطور نیست....) مهدی (mehdi eng) پسر مشتی ایه ... کارش درسته ... ---- این دوتا هم تا من یه چیزی گفتم چه زود خودشونو رسوندند حالا من که به عالم و آدم مشکوکم ولی شما هم مشکوک به نظر میرسید داداش ما یه اعتلاف تقریبا بزرگ داریم که همه پشت همن تا یه چیزی میشه همدیگرو در جریان میزارن به مورد پیش اومده رسیدگی میکننیه مورد مشابه هم تو نیروی پلیس هست اسمش واحد واکنش سریع هست که البته از رو ما تقلید کرده 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برا همین ه ک با اینکه چند روزه عضو شدم رفتم میتینگ.......تا معلوم بشه دنیای مجازی دوستان همونی بود ک هستن نه اون چیزی ک دوست دارن باشن ....مهندس روزبه هم همینطور.......الان خودشم میاد دفاع..........مهندس کجاییییی....:icon_pf (34): چش ندارین ببینین یه کاربر جدید انقد فعال و باحاله؟؟؟؟؟بابا به پیر به پیغمبر 5روزه اومده. در ضمن من از بچه های روان شناسی پرسیدم اونایی که از اسم مستعار استفاده نمیکنن دقیقا دنیای مجازی و واقعیشون یکیه و از دنیای مجازی برای پیشرفت در دنیای واقعی استفاده میکنن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چش ندارین ببینین یه کاربر جدید انقد فعال و باحاله؟؟؟؟؟بابا به پیر به پیغمبر 5روزه اومده.در ضمن من از بچه های روان شناسی پرسیدم اونایی که از اسم مستعار استفاده نمیکنن دقیقا دنیای مجازی و واقعیشون یکیه و از دنیای مجازی برای پیشرفت در دنیای واقعی استفاده میکنن لایییییییییک.....:w72:.......دقیقا گفته های مهندس روزبه درسته.....:w42:........مرسیییییی.......:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش ما یه اعتلاف تقریبا بزرگ داریم که همه پشت همن تا یه چیزی میشه همدیگرو در جریان میزارن به مورد پیش اومده رسیدگی میکننیه مورد مشابه هم تو نیروی پلیس هست اسمش واحد واکنش سریع هست که البته از رو ما تقلید کرده اره خلاصه اینجوریاست.............بله.... 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برا همین ه ک با اینکه چند روزه عضو شدم رفتم میتینگ.......تا معلوم بشه دنیای مجازی دوستان همونی بود ک هستن نه اون چیزی ک دوست دارن باشن ....مهندس روزبه هم همینطور.......الان خودشم میاد دفاع..........مهندس کجاییییی....:icon_pf (34): چش ندارین ببینین یه کاربر جدید انقد فعال و باحاله؟؟؟؟؟بابا به پیر به پیغمبر 5روزه اومده.در ضمن من از بچه های روان شناسی پرسیدم اونایی که از اسم مستعار استفاده نمیکنن دقیقا دنیای مجازی و واقعیشون یکیه و از دنیای مجازی برای پیشرفت در دنیای واقعی استفاده میکنن من که گفتم مولتی یوزر بودن یا نبودن واقعی بودن یا نبودن موضوع مهمی نیست و اصلا بحث کردن روش اهمیتی نداره مهم همون فعالیت هست(که الان دارید) نظر این بچه های روانشناسی قبلا تو نت پخش شده بود 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اين همه صحبت داشتيد تو ميتينگ انقدر ساكت بوديد؟؟ 22 صفحه اسپم//// 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستانیکه در مورد من نوشته بودید لطف دارید نیازی به تشکر نبود از مدتها پیش تصمیم به یک استراحت 3 2 روزه و دوری از خانه داشتم و دیگه قسمت شد که توی این برهه اتفاق بیفته و به جمع شما هم ملحق بشم ! (حالا تهرانو چه به استراحت؟/مزخرفتر از مشهد تهران) اگرچه اگر دوستی بهم پیشنهاد اومدنو نمیداد نمیومدم ! + شدیدا حس ششم ام بهم میگه که آقای روزبه (و شاید هم خانم مهناز هم همینطور) از یوزرای قدیمی تر بودن منتها نخواستن شناخته بشن بخاطر این یوزر جدید زدن که با یک هویت دیگه خودشونو معرفی کنند بگن بعله ما یه همچین آدمای مخوفی ایم! (حدسم از روزبه هم Nazanin.ad هستش! :texc5lhcbtrocnmvtp8) + دوستانی رو هم مشتاق دیدارشون بودم که مدتیست این برا هم کم پیدایند. اما متاسفانه حضور نداشتند که امیدوارم هر جا هستند موفق باشند. :w58:فرهاد من نازنینم؟؟من مولتی یوزرم؟؟Nazanin.ad بیا از خودت دفاع کن .منم خوشحال شدم دیدمت هر چند تهران جای خوبی برای استراحت نیست ولی امیدوارم اذیت نشده باشی و خوش گذشته باشه بهت رفیق..به من و مهنازم انگ مولتی یوزری نچسبون داداش ما بچه های زود جوش و خون گرمی هستیم بعضی وقتا خون داغم میشیم.الان مهناز خانومم میاد از خودش دفاع میکنه:vahidrk:،امیدوارم بیشتر ببینمت اگه امام رضا طلبید حتما مزاحمت میشم ایول بابا. من تهران نبودم اون موقع. کار داشتم 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایول بابا. من تهران نبودم اون موقع. کار داشتم دروغ نگو روزبه هستی 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دروغ نگو روزبه هستی نیزتم :| هرچی هیچی نگفتم تو این تاپیک، پای منو چرا میکشین وسط. روزبه آنلاینه الان 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نیزتم :| هرچی هیچی نگفتم تو این تاپیک، پای منو چرا میکشین وسط. روزبه آنلاینه الان چه خبره اینجا ؟به من چی کار دارین؟همش تقصیر فرهاد ،اقا من روزبهم اون نازنینه:vahidrk:،با هم فرق میکنیم من اون نیستم اونم من نیستالان جفتمون انلاینیم نازنین تو یه چیزی بگوووووو:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دروغ نگو روزبه هستی افشین گیر دادیا !!!بدو بیا دارالمجانین کارت دارم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه خبره اینجا ؟به من چی کار دارین؟همش تقصیر فرهاد ،اقا من روزبهم اون نازنینه:vahidrk:،با هم فرق میکنیم من اون نیستم اونم من نیستالان جفتمون انلاینیمنازنین تو یه چیزی بگوووووو:icon_razz: گوفتم دیده خو مگه دستم بهت نرسه فرهاد 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوفتم دیده خو مگه دستم بهت نرسه فرهاد خیله خوب حالا اعصاب خودتو خورد نکن نازنین .چرا عارف نمیاد این تاپیکو ببنده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیله خوب حالا اعصاب خودتو خورد نکن نازنین .چرا عارف نمیاد این تاپیکو ببنده؟؟؟ بذار باز باشه بابا. بچه ها خوش بگذرونن :lol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده