masi eng 47044 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام// جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. 26
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها من گشنگی مردم لواشکم خوردم بدتر ضعف کردم. 9
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام//جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. روزبهانی کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟ 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها شما کدوم بودی؟ 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام//جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. سلام.....به همگی...بله امروز روز خوبی بود خوش گدشت......من هم از آشناییتون خوشبختم.... فقط اسم من نیست توی نوشتتون........... 9
majid733 1154 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 یه عکس دسته جمعی بگیرید بذارید من که نیومدم ببینمتون از راه دور 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 شما کدوم بودی؟ فکر کنم خانم چادری ه بودن......... درسته؟...... 6
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام.....به همگی...بله امروز روز خوبی بود خوش گدشت......من هم از آشناییتون خوشبختم.... فقط اسم من نیست توی نوشتتون........... برو خدارو شکر کن که نیستی اسم من از روزبه عامری شد اقای روزبهانی:w58::icon_pf (34): 5
*atefeh* 13017 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام//جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. حمید سی اف دی نارنجی پوشیده بود فک کنم پیر شدم یادم نیس دقیق ما دفعه اول بود یکم زیادی نتونستیم حرف بزنیم 7
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 فکر کنم خانم چادری ه بودن......... درسته؟...... چندتا چادری داشتیم؟؟ یه دونه بود اونم سما اس اچ بود 5
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 فکر کنم خانم چادری ه بودن......... درسته؟...... چادری بیچاره عباس 4
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها زخم معده گرفتیم از بس لواشک تعارف کردن 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 برو خدارو شکر کن که نیستی اسم من از روزبه عامری شد اقای روزبهانی:w58::icon_pf (34): حالا باز خوبه به شما یه اشاره ای شده..... اقای روزبهانیهستید شما....اقای روزبه عامری... من که رسما ترور شدم.. 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 چندتا چادری داشتیم؟؟ یه دونه بود اونم سما اس اچ بود اگه اینجوریه من دیگه هیچ حرفی ندارم بزنم..... 6
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 چادری بیچاره عباس عباس که عباس بود....چه ربطی به می سی سی پی داره 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 چادری بیچاره عباس :ws28::ws28: ازه خدایش......:ws28::ws28: 5
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 عباس که عباس بود....چه ربطی به می سی سی پی داره صداشو درنیار اینم عباسه :ws28::ws28: ازه خدایش......:ws28::ws28: به به رکورد دار انجمن 5
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اگر می دونستم لواشک میدن بی خیال سمینار می شدم و می اومدم 4
ارسال های توصیه شده