masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام// جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. 26 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها من گشنگی مردم لواشکم خوردم بدتر ضعف کردم. 9 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام//جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. روزبهانی کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها شما کدوم بودی؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام//جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. سلام.....به همگی...بله امروز روز خوبی بود خوش گدشت......من هم از آشناییتون خوشبختم.... فقط اسم من نیست توی نوشتتون........... 9 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه عکس دسته جمعی بگیرید بذارید من که نیومدم ببینمتون از راه دور 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما کدوم بودی؟ فکر کنم خانم چادری ه بودن......... درسته؟...... 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.....به همگی...بله امروز روز خوبی بود خوش گدشت......من هم از آشناییتون خوشبختم.... فقط اسم من نیست توی نوشتتون........... برو خدارو شکر کن که نیستی اسم من از روزبه عامری شد اقای روزبهانی:w58::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام//جاي دوستان خالي.... خيلي خوب بود و خوش گذشت.. و خرسند شدم از آشنايي با دوستان جديد و عزيز.... بيشتر از همه ميناجون..مثل هميشه انرژي خوبشون و دل مهربونشون به من انرژي خاصي دادن..هنوزم انرژيشون در وجود من هست ممنونم.. اقاي اكبري عزيز كه از اشنايي با ايشون هم خوشحال شدم.. و دوستان محيط زيست عزيز بخصوص تشخيص دوستان كه نام كاربريشون چيه (به اين نتيجه رسيدم باهوشماا) و مديران سايت.. اقا مهدي عزيز(مدير خوب خودمون)... ميلاد گل/ اقا ايمان مثل خود سايت نوانديشان ساكت هستن.. اقاي روزبهاني كه چهرشون براي من فوق العاده اشناست(نميدونم كجا ديدمتون) اقا عباس عزيز (زدم به هدف شناختمت)... سوده گلم// سيد عزيز/عليرضاي شاد..ياد ميكاييل افتادم بشاش و شاد(چقدرم سريالشو من ديدم) صباي عزيزم/سماي گل/بينام و هلماي عزيزم.. اقا فرهاد كه دير به جمعمون پيوستن ...و از مشهد اومدن واقعا دمشون گرم.. پرناز عزيز كه زحمت كشيدن از همدان اومدن.. خيلي خوشحال شدم از اشنايي با همه دوستان خوشبختم.. و ببخشيد من يه كوچولو روبراه نبودم ... روبراه بودم چيكار ميكردم اسم يكي از دوستان رو باز متوجه نشدم لباس نارنجي پوشيده بودن...ببخشيد شرمنده واقعا جاي دوستان خالي بود.. و اگه ميتونستن بيان خيلي عالي بود.. خودمم كه بودم ديگه /دي در اخر از اقا محمد و مهدي عارف متشكريم كه اين ميتينگ رو برنامه ريزي كردن كه در بين دوستان باشيم و با هم اشنا بشيم. حمید سی اف دی نارنجی پوشیده بود فک کنم پیر شدم یادم نیس دقیق ما دفعه اول بود یکم زیادی نتونستیم حرف بزنیم 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر کنم خانم چادری ه بودن......... درسته؟...... چندتا چادری داشتیم؟؟ یه دونه بود اونم سما اس اچ بود 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر کنم خانم چادری ه بودن......... درسته؟...... چادری بیچاره عباس 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها زخم معده گرفتیم از بس لواشک تعارف کردن 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برو خدارو شکر کن که نیستی اسم من از روزبه عامری شد اقای روزبهانی:w58::icon_pf (34): حالا باز خوبه به شما یه اشاره ای شده..... اقای روزبهانیهستید شما....اقای روزبه عامری... من که رسما ترور شدم.. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چندتا چادری داشتیم؟؟ یه دونه بود اونم سما اس اچ بود اگه اینجوریه من دیگه هیچ حرفی ندارم بزنم..... 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چادری بیچاره عباس عباس که عباس بود....چه ربطی به می سی سی پی داره 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چادری بیچاره عباس :ws28::ws28: ازه خدایش......:ws28::ws28: 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عباس که عباس بود....چه ربطی به می سی سی پی داره صداشو درنیار اینم عباسه :ws28::ws28: ازه خدایش......:ws28::ws28: به به رکورد دار انجمن 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر می دونستم لواشک میدن بی خیال سمینار می شدم و می اومدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده