saba mn 20993 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 جام جم نوا: خواننده موسیقی پاپ کشورمان از دعوت سازندگان یک سریال معروف و پرطرفدار آمریکایی برای بازی در آن خبر داد. محمد یاوری گفت: چند روز پیش خبر قطعی شدن حضورم را در سریال «خاطرات یک خون آشام» شنیدم. قرارداد هم بستم و از یک ماه و نیم دیگر فیلمبرداری در آریزونا آغاز خواهد شد. البته من ۱۱ خرداد میروم. بخشی از فیلمنامه را خواندم و هنوز فیلمنامه کامل را مطالعه نکردهام. خواننده آلبومهای «گریه نکن» و «نگرانتم» توضیح داد: درباره نقشی که در این سریال بازی میکنم، باید بگویم نقش جوانی به نام «جیسون» است که وارد دار و دسته آنها میشود.من از نظر زبان انگلیسی هم مشکلی ندارم و با زبانشان آشنا هستم. یادآور می شود سریال خاطرات یک خونآشام (The Vampire Diaries) یک مجموعه تلویزیونی فراطبیعی درام است که توسط کوین ویلیامسون و جولی پلک بر اساس مجموعه کتابهایی با همین نام، به نوشتهٔ ال جی اسمیت ساخته شده است. تاکنون پنج فصل از این مجموعه در شبکه سیدابلیو پخش شده است. این سریال به شرح خاطرات و اتفاقاتی که برای یک خونآشام به نام استفن سالواتوره و یک دختر به نام الینا گیلبرت روی می دهد میپردازد که هر دویشان در پایان هر روز به نوشتن خاطرات خود میپردازند.(بانی فیلم) 12
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 بعد هی بیاین بگین آمریکاییا با ما مشکل دارن و فلان و فلان... 7
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2015 بعد هی بیاین بگین آمریکاییا با ما مشکل دارن و فلان و فلان... به نکته ظریفی اشاره کردی 6
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 این سریال که آخرین قسمت از اخرین فصلش این هفته است پس کی قرار بازی کنه 5
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 این سریال که آخرین قسمت از اخرین فصلش این هفته است پس کی قرار بازی کنه من این سریالارو نمیبینم 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 این سریال که آخرین قسمت از اخرین فصلش این هفته است پس کی قرار بازی کنه سلام... با زیرنویسش پیدا میشه اینجا؟؟ ارزش دیدن داره؟؟ 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 سلام... با زیرنویسش پیدا میشه اینجا؟؟ ارزش دیدن داره؟؟ پیدا که میشه خیلی هم راحت . 6 فصل 22 قسمتی هست . از نوع خون آشامی و گرگینه این چیزا اگه از این مدل سریال ها خوشت بیاد اره ارزش داره 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلام... با زیرنویسش پیدا میشه اینجا؟؟ ارزش دیدن داره؟؟ سلام کاملاً تینیجری ـه 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلام کاملاً تینیجری ـه سلام پس ارزش دیدن نداره 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلام پس ارزش دیدن نداره تفننی ـه دیگه حالا خواستی دارم من 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 ایرانی بره تو این سریال بازی کنه احتمالا در آخر معلوم میشه تروریسته 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 ایرانی بره تو این سریال بازی کنهاحتمالا در آخر معلوم میشه تروریسته فکر کنم یه چیزی گفتن فصل تموم شد دیگه کی میخواد بیاد :| 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 فکر کنم یه چیزی گفتن فصل تموم شد دیگه کی میخواد بیاد :| شایعاتی وجو داره که این فیلم به 13 فصل میرسه:| 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 شایعاتی وجو داره که این فیلم به 13 فصل میرسه:| نگوووو :| چقد باید آب ببندن بشه 13 فصل :| 5
Shiva-M 8295 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 کی هست اصلا این محمد یاوری؟! نمیشناسم من. این سریاله هنوز تموم نشدهههههه؟! :w58: یا خدااااا :icon_pf (34)::icon_pf (34): 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 مینا جونی من عاچق فیلمای تینیجرم.و البته طرفدار محمدیاوری.. از کجا پیدا کردن محمد یاوری رو اینااااا یعنی امید داشته باشم ک ممکنه منم پیدا کنن 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 تفننی ـه دیگهحالا خواستی دارم من قربون معرفتت نه دیگه من همون سینمایی میرم ببینم حس این پرید 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 کی هست اصلا این محمد یاوری؟! نمیشناسم من. این سریاله هنوز تموم نشدهههههه؟! :w58: یا خدااااا :icon_pf (34)::icon_pf (34): نه مگه تموم میشه :icon_pf (34): مینا جونی من عاچق فیلمای تینیجرم.و البته طرفدار محمدیاوری..از کجا پیدا کردن محمد یاوری رو اینااااا یعنی امید داشته باشم ک ممکنه منم پیدا کنن سوده من تا آخرای فصل اخر ( اگه باشه ) دیدم هنوز محمد یاوری ندیدم درونش 2
ارسال های توصیه شده