saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جام جم نوا: خواننده موسیقی پاپ کشورمان از دعوت سازندگان یک سریال معروف و پرطرفدار آمریکایی برای بازی در آن خبر داد. محمد یاوری گفت: چند روز پیش خبر قطعی شدن حضورم را در سریال «خاطرات یک خون آشام» شنیدم. قرارداد هم بستم و از یک ماه و نیم دیگر فیلمبرداری در آریزونا آغاز خواهد شد. البته من ۱۱ خرداد میروم. بخشی از فیلمنامه را خواندم و هنوز فیلمنامه کامل را مطالعه نکردهام. خواننده آلبومهای «گریه نکن» و «نگرانتم» توضیح داد: درباره نقشی که در این سریال بازی میکنم، باید بگویم نقش جوانی به نام «جیسون» است که وارد دار و دسته آنها میشود.من از نظر زبان انگلیسی هم مشکلی ندارم و با زبانشان آشنا هستم. یادآور می شود سریال خاطرات یک خونآشام (The Vampire Diaries) یک مجموعه تلویزیونی فراطبیعی درام است که توسط کوین ویلیامسون و جولی پلک بر اساس مجموعه کتابهایی با همین نام، به نوشتهٔ ال جی اسمیت ساخته شده است. تاکنون پنج فصل از این مجموعه در شبکه سیدابلیو پخش شده است. این سریال به شرح خاطرات و اتفاقاتی که برای یک خونآشام به نام استفن سالواتوره و یک دختر به نام الینا گیلبرت روی می دهد میپردازد که هر دویشان در پایان هر روز به نوشتن خاطرات خود میپردازند.(بانی فیلم) 12 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعد هی بیاین بگین آمریکاییا با ما مشکل دارن و فلان و فلان... 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعد هی بیاین بگین آمریکاییا با ما مشکل دارن و فلان و فلان... به نکته ظریفی اشاره کردی 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این سریال که آخرین قسمت از اخرین فصلش این هفته است پس کی قرار بازی کنه 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این سریال که آخرین قسمت از اخرین فصلش این هفته است پس کی قرار بازی کنه من این سریالارو نمیبینم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این سریال که آخرین قسمت از اخرین فصلش این هفته است پس کی قرار بازی کنه سلام... با زیرنویسش پیدا میشه اینجا؟؟ ارزش دیدن داره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام... با زیرنویسش پیدا میشه اینجا؟؟ ارزش دیدن داره؟؟ پیدا که میشه خیلی هم راحت . 6 فصل 22 قسمتی هست . از نوع خون آشامی و گرگینه این چیزا اگه از این مدل سریال ها خوشت بیاد اره ارزش داره 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام... با زیرنویسش پیدا میشه اینجا؟؟ ارزش دیدن داره؟؟ سلام کاملاً تینیجری ـه 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کاملاً تینیجری ـه سلام پس ارزش دیدن نداره 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محمد یاوری هم خون اشام شد 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام پس ارزش دیدن نداره تفننی ـه دیگه حالا خواستی دارم من 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایرانی بره تو این سریال بازی کنه احتمالا در آخر معلوم میشه تروریسته 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایرانی بره تو این سریال بازی کنهاحتمالا در آخر معلوم میشه تروریسته فکر کنم یه چیزی گفتن فصل تموم شد دیگه کی میخواد بیاد :| 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فکر کنم یه چیزی گفتن فصل تموم شد دیگه کی میخواد بیاد :| شایعاتی وجو داره که این فیلم به 13 فصل میرسه:| 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شایعاتی وجو داره که این فیلم به 13 فصل میرسه:| نگوووو :| چقد باید آب ببندن بشه 13 فصل :| 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی هست اصلا این محمد یاوری؟! نمیشناسم من. این سریاله هنوز تموم نشدهههههه؟! :w58: یا خدااااا :icon_pf (34)::icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مینا جونی من عاچق فیلمای تینیجرم.و البته طرفدار محمدیاوری.. از کجا پیدا کردن محمد یاوری رو اینااااا یعنی امید داشته باشم ک ممکنه منم پیدا کنن 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تفننی ـه دیگهحالا خواستی دارم من قربون معرفتت نه دیگه من همون سینمایی میرم ببینم حس این پرید 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی هست اصلا این محمد یاوری؟! نمیشناسم من. این سریاله هنوز تموم نشدهههههه؟! :w58: یا خدااااا :icon_pf (34)::icon_pf (34): نه مگه تموم میشه :icon_pf (34): مینا جونی من عاچق فیلمای تینیجرم.و البته طرفدار محمدیاوری..از کجا پیدا کردن محمد یاوری رو اینااااا یعنی امید داشته باشم ک ممکنه منم پیدا کنن سوده من تا آخرای فصل اخر ( اگه باشه ) دیدم هنوز محمد یاوری ندیدم درونش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده