S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود این خبر رو تو یاهو دیدم و جالب بود برام ک مطرحش کنم. Romario Dos Santos Alves به گزارش سرویس «خارج از مستطیل سبز»متافوتبال، روماریو دو سانتوز آلوز برزیلی که علاقه بسیار زیادی به هالک داشت تصمیم میگیرد عمل کرده و خود را شبیه این شخصیت کُمیک کند. پزشکان برای این کار مجبور میشوند مقدار زیادی الکل و روغن را به ماهیچههای وی تزریق نمایند. آلوز ۲۵ ساله به خاطر این عمل با خطر مرگ مواجه شده اما پس از عمل از تصمیم خود پشیمان است. وی که پدر یک کودک است میگوید بیشتر شبیه به یک هیولا شده است و کودکان محلی از وی میترسند. وی به خاطر مشکلات پس از عمل یک بار تلاش به خودکشی کرده است و در این باره میگوید: من میخواهم مردم درباره خطرات این اقدام بیشتر بدانند. من ماهیچههای بزرگتری میخواستم اما ارزشش را نداشت. [h=1]'Hulk' Muscle Man Romario Dos Santos Alves Says Stimulants Almost Cost His Life And Limbs:banel_smiley_4:[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] جدا از درست بودن یا نبودن این خبر. این روزها پروش اندام و زیبایی اندام خیلی بیشتر از قبل مورد توجه هست. البته هر هدفی در جای خودش محترمه؛ اما یادمون باشه همیشه قبل از انجام هر کاری ب خوبی مشورت بگیریم و مزایا و معایبش رو بررسی کنیم. زیبایی داشتن تناسب هست نه حجم. حجم برای ورزشکارای حرفه ای ه ک از این راه ب شدت هم پول در میارن. 10 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجبا جماعت با خود چه ها که نمیکنند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده