saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [TABLE=align: center] [TR] [TD]رونالدو؛ آقای هت تریک لالیگا [h=1]رکوردشکنی کریس رونالدو در سانچیس پیسخوان[/h] [h=2] کریستیانو رونالدو با هت تریک مقابل سویا به رکورد بیشترین هت تریک در تاریخ لالیگا دست یافت. [/h] [/TD] [TD=align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] به گزارش "ورزش سه"، دو گلی که مسی به کوردوبا زد و او را با 40 گل بالای رونالدو در جدول گلزنان قرار داد، انگیزه مضاعفی شد برای کریستیانو تا در مقابل سویا به گل های مسی واکنش نشان دهد. رونالدو با زدن سه گل و ثبت هت تریک 25 خود، ضمن اینکه در جدول گلزنان 42 گله شد، به تنهایی رئال را از جهنم سانچیس پیسخوان پیروز از زمین خارج کرد. بدین ترتیب او با 25 هت تریک، بالاتر از مسی، به تنهایی رکورددار هت تریک در تاریخ لالیگا شد. رونالدو با این سه گل، تعداد گل های خود برابر سویا را به 21 گل در 13 بازی رساند. این سومین باری بود که رونالدو در سانچیس پیسخوان، سه گل یا بیشتر به ثمر می رساند. او پیش از این یک بار 4 گل و یک بار نیز سه گل به سویا در این ورزشگاه زده بود. رکورد 14 ماه بی شکستی سویا در خانه نیز باطل شد. فوق ستاره پرتغالی همچنین با پشت سرگذاشتن دی استفانوی بزرگ، با 218 گل، پس از رائول، دومین گلزن برتر تاریخ رئال مادرید در لالیگا نیز لقب گرفت. او حالا برای شکستن رکورد رائول، تنها به 10 گل دیگر احتیاج دارد. [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اییییییییییییییییشششششششششششش:84eb3ampc0vsywihe0i 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اییییییییییییییییشششششششششششش:84eb3ampc0vsywihe0i موافقمممممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موافقمممممممممممممممممممممممممم بیا بخللللللللللللللللللللللللمممممممممم :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیا بخللللللللللللللللللللللللمممممممممم :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این است سلطان کریس کسی که 8 ساله تو اوج فوتبال بازی میکنه.نابغه فوتبال.بعضیا خودشونو میکشن برای گل مقابل کوردوبا و اونوقت پادشاه کریس مقابل سویا هتریک میکند این است قدرت رئال کبیر 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این است سلطان کریسکسی که 8 ساله تو اوج فوتبال بازی میکنه.نابغه فوتبال.بعضیا خودشونو میکشن برای گل مقابل کوردوبا و اونوقت پادشاه کریس مقابل سویا هتریک میکند این است قدرت رئال کبیر آخی چقد تعریف کرده یه کلمه میگم مجلس ترک میکنم مسی 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی چقد تعریف کرده یه کلمه میگم مجلس ترک میکنم مسی یوخ بابا؟ نقره ای 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یوخ بابا؟ نقره ای اوهوووووووووووووووووم السن قانع اولیبسوز چوخ گوزل سوندیم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عشق فوتبالی من : کریس رونالدو مردی برای همه فصول و همه عمر تبلور رویا های دست نیافتنی زیبای دوست داشتنی یاشاسین رونالدوم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی چقد تعریف کرده یه کلمه میگم مجلس ترک میکنم مسی راست میگی . مسی شما مسی ایه. رونالدوی من طلائیه و هیچوقت زنگ نمیزنه. 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوووووووووووووووووم السن قانع اولیبسوز چوخ گوزل سوندیم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چوخ گولمه مسی خودشم میدونه سروش رونالدو هست:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عشق فوتبالی من : کریس رونالدو مردی برای همه فصول و همه عمر تبلور رویا های دست نیافتنی زیبای دوست داشتنی یاشاسین رونالدوم :84eb3ampc0vsywihe0i 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چوخ گولمهمسی خودشم میدونه سروش رونالدو هست:vahidrk: ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :4chsmu1: اوسون بو ایل گوریخ قبول الیین رونالدو کوتولدی:there: اما لیو جونم همچنان واردی:(87): 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راست میگی . مسی شما مسی ایه.رونالدوی من طلائیه و هیچوقت زنگ نمیزنه. به رنگ نیست عمویی به جنم که لیو من داره به متانت که لیو من داره به استعداده که لیو من داره لیو همه چی داره اگه واقع بین باشیم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به رنگ نیست عمویی به جنم که لیو من داره به متانت که لیو من داره به استعداده که لیو من دارهلیو همه چی داره اگه واقع بین باشیم استعداد ذاتی رو قبول دارم ولی ازش بدم میاد. دلیلشم نمیدونم. شاید بخاطر رفتار موذیانه ش باشه. من آدمهای موذی رو از روی عکسشونم میشناسم. هنرپیشه مکار خوبیه. چون رفتارش عادی نیست. نه اعتراض میکنه و نه کاری که هر فوتبالیستی میتونه انجام بده. فقط عین روبوت بازی میکنه و ته دلشم خیال میکنه داره جلو دوربین ایفای نقش میکنه. انسان باید همه رفتاراش عادی باشه. حتی خنده شم مسخره است با اون بینی ش. کلا موذی است. 5 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :4chsmu1:اوسون بو ایل گوریخ قبول الیین رونالدو کوتولدی:there: اما لیو جونم همچنان واردی:(87): رونالدو کوتولدی یا مسی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کریس بازیکن خوبیه ولی مشکلات اخلاقی داره غرور و رفتار کودکانه ای داره خودخواه بودنش هم که همه دیگه در جریانند استعداد ذاتی رو قبول دارم ولی ازش بدم میاد. دلیلشم نمیدونم. شاید بخاطر رفتار موذیانه ش باشه. من آدمهای موذی رو از روی عکسشونم میشناسم. هنرپیشه مکار خوبیه. چون رفتارش عادی نیست. نه اعتراض میکنه و نه کاری که هر فوتبالیستی میتونه انجام بده. فقط عین روبوت بازی میکنه و ته دلشم خیال میکنه داره جلو دوربین ایفای نقش میکنه. انسان باید همه رفتاراش عادی باشه. حتی خنده شم مسخره است با اون بینی ش. کلا موذی است. اصلا اعتقادی به وجود آدم خوب داری؟ یا همین یک مورد به نظرت موذی هستش؟ مسی در خدمت تیمه ولی کریس در خدمت رکورد ! 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کریس بازیکن خوبیه ولی مشکلات اخلاقی داره غرور و رفتار کودکانه ای داره خودخواه بودنش هم که همه دیگه در جریانند اصلا اعتقادی به وجود آدم خوب داری؟ یا همین یک مورد به نظرت موذی هستش؟ مسی در خدمت تیمه ولی کریس در خدمت رکورد ! عمویی شما خیلی خوبین لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رونالدو کوتولدی یا مسی؟ قددندی ؟اوزی ایستیب اوجور اولا؟ اوندا پس منده کوتوله ام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده