hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مهمترین عامل عدم وجود عشق واقعی بین همسران است ..... به نظرم این اصلا ربطی به عشق نداره...مشخصه که رابطه ای که دارن ارضاشون نمیکنه...نه اینکه لزوما همسرشون رو دوست ندارن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من اصلا جبه نمیگیرم، دارم اونچه نظرم هست رو میگم ،واقعیت اینه که خیلی ها این رو جزو موضوعات خیلی شخصی میدونن و راجبش صحبت هم نمیکنن.من تو یه جمعی بودم که راجب این قضیه کلی بحث شد اما آیا کسی جرئت این رو داشت از دیگری بپرسه که درمورد خودت چی!!واسه همین من واقعا نمیتونم نظرمند باشم که واسه چه تعداد هست یا نیست آره دقیقا" من هم همین رو میگم!!!!!! ولی با قطعیت نباید این موضوع رو رد کرد. همونطوری هم که نمیشه تایید کرد با قطعیت همون 99 درصد درسته با من بحث نکنید لطفا" به جان بچه ام چیزی روش ندارم چونه نزنید دیگه 99 درصد .. خیرشو ببینید 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان بنده یا هیچکس دیگه نمیتونیم بیایم اینجا توضیح بدیم...........که چرا این حرفو میزنیم............حتی متخصصای زنان این کشور در حد بوق اطلاعات جنسی دارن.......فقط راجع به اوناع مریضیها و روشهای درمان و جراحی میخونن........... sexology در ایران بی معناست............نمیتونم بحث رو باز کنم............ولی یه کتاب pdf خوب دارم تو این زمینه اگه خواستین میزارم البته زبان انگلیسیه...........در اون 8 نوع ارگاسم مختلف رو برای خانمها شرح میده......... این اطلاعات کمکتون میکنه زندگی شیرینی داشته باشین یه چیز هم همینجا بگم...........این فیلمهای پورنو که دیدید.......یا میبینین..اینها هنر پیشه دارن......سناریو دارن کارگردان و فیلمبردار دارن............با اهداف خاص ساخته میسن..........فیلم 8 میلیمتری که در اون ......نیکلاس کیج بازی میکنه رو ببینید........راجع به همین موضوعه..........فبلمهای پورنو به هیچ وجه اموزشی نیستن.........و روشهای صحیح رو نشون نمیدن...........این فیلمها صرفا به قصد تحریک ساخته میشن...........و در اونها انواع انحرافات هست..........برای کسانی که دچار انحرافات جنسی هستن اینها رو ببینند و تحریک بشن و دیگه نیاز نباشه خودشون بخوان این اعمال رو انجام بدن............روانشناسی جنسی.و فیزیو لوژی جنسی امر پیچیده ایه که دانستن اون کمک میکنه.........به خانمها تا هم لذت ببرن و هم شوهرشونو برای خودشون نگه دارن.....................و به اقایون هم کمک میکنه ...........تا در عین لذن بردن.........و ارضاء صحیح غرایز..........خانمهای خودشون رو راضی نگه دارن........... 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی هوتن جان خیلی جالب گفتی اون فایل رو هم بذار 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون دوست عزیز ................ بحث سرپوش گذاشتن نیس ، گاهی کش دادن اینگونه مسائل به صلاحه .......... منم با نظر شما موافقم در مورد زنای زنان شوهر دار .... و این باعث تاسفه !!!! مهمترین عامل عدم وجود عشق واقعی بین همسران است ..... افا جان بالاخره یه عشقی بوده که زن و شوهر شدن ..................به یه امیدهایی باهم زندگی رو شروع کردن............ولی وقتی مرده نمتونه و براش مهم نیست که زنش رو ارضاء کنه ..........بعد چند سال اون زن چیکار کنه؟؟؟؟؟...............بحث عشق نیست...........عشق رو فعلا بزاریم کنار داریم صرفا رابطه جنسی رو تحلیل میکنیم........... سعدی میگه زن کز بر مرد بی رضا برخیزد بس فتنه و جنگ از ان سرا برخیزد یا جای دیگه میگه زن جوان را در پهلو تیری به که پیری پیری که بزور با عصا برخیزد گر سعی کند کی اش عصا برخیزد سعدی با اونهمه ادب و لطف سخن در کتاب گلستانش اینو مینویسه خانما بدونن زن مردان جوان بشید تا عشق رو تجربه کنید..........مرد پیر داستانش گذشته......تو مودش نیست.............بعد اینکه 10 روز باهاش باشین ازتون خسته میشه.........عادی میشه زندگی................ولی مرد جوون و قوی 3 سال دیوونه وار در زنش میچرخه.........بعد هم تا بیاد عادی بشه مث اون بابا 10 سال دیگه طول میکشه...... خانمایی که اتیششون تنده.................زن مرد ضعیف نشین...........عرضه نداره.........اگر هم سرد مزاجین و زیاد تمایل ندارین .............زن یه مرد اتیشی نشین...........مرده سر خورده میشه............زود هم زن دیگه میاد تو زندگیتون...........زنهای بی قید و مشکل دار دنبال همچین مردایی میگردن 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ افا جان بالاخره یه عشقی بوده که زن و شوهر شدن ..................به یه امیدهایی باهم زندگی رو شروع کردن............ولی وقتی مرده نمتونه و براش مهم نیست که زنش رو ارضاء کنه ..........بعد چند سال اون زن چیکار کنه؟؟؟؟؟...............بحث عشق نیست...........عشق رو فعلا بزاریم کنار داریم صرفا رابطه جنسی رو تحلیل میکنیم........... سعدی میگه زن کز بر مرد بی رضا برخیزد بس فتنه و جنگ از ان سرا برخیزد یا جای دیگه میگه زن جوان را در پهلو تیری به که پیری پیری که بزور با عصا برخیزد گر سعی کند کی اش عصا برخیزد سعدی با اونهمه ادب و لطف سخن در کتاب گلستانش اینو مینویسه خانما بدونن زن مردان جوان بشید تا عشق رو تجربه کنید..........مرد پیر داستانش گذشته......تو مودش نیست.............بعد اینکه 10 روز باهاش باشین ازتون خسته میشه.........عادی میشه زندگی................ولی مرد جوون و قوی 3 سال دیوونه وار در زنش میچرخه.........بعد هم تا بیاد عادی بشه مث اون بابا 10 سال دیگه طول میکشه...... خانمایی که اتیششون تنده.................زن مرد ضعیف نشین...........عرضه نداره.........اگر هم سرد مزاجین و زیاد تمایل ندارین .............زن یه مرد اتیشی نشین...........مرده سر خورده میشه............زود هم زن دیگه میاد تو زندگیتون...........زنهای بی قید و مشکل دار دنبال همچین مردایی میگردن بسیار سرد مزاجی و گرم مزاجی مهم هستن!! خیلی بیشتر از بسیار که متاسفانه خیلی ها به این مورد توجه نمی کنن. 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ اقا من فایلو میفرستم برای افا در صورت صلاحدید اپش کنن.............و لینکشو بزارن 7 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بسیار سرد مزاجی و گرم مزاجی مهم هستن!!خیلی بیشتر از بسیار که متاسفانه خیلی ها به این مورد توجه نمی کنن. دقیقا ،و این چیزی هست که متاسفانه تو کشور ما خیلی کم بهش اهمیت داده میشه...خیلی کمن کسایی که قبل ازدواج با همسرشون رابطه داشتن،تو ازدواج های سنتی که نزدیک به صفره...و کلا اصلا بهش توجه نمیشه به همین دلیل خانم یا آقا بعد از ازدواج اگه ارضا نشه هزارتا مشکل بوجود میاد 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ ای باباچقدر بهداشتی شدی یهویی!!!! :banel_smiley_52: خوب من خیلی ارادت دارم به افا............نمیخوام از دستم ناراحت بشه.........خیلی مدیر دلسوزیه............خیلی زحمت میکشه میبینم کارهاشو...........خداییش اگه حرفی هم زدم که نباید میزدم......پستامو حذف کنین......بنده کاملا اینجا تسلیمم........ 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ آقا هوتن من با تموم حرفاتون کاملا موافقم متاسفانه تو کشور ما عدم آشنایی افراد با این مسائل معضل بزرگیه بحثمون از اول راجع به دخترا بود.من تو برداشتم از دخترا ،خانومای مجرد بود نه متاهل.خودارضایی خانومای مجرد رو عرض کردم که کم تر از اون 99% eng.smail هستش راجع به متاهلین حرف شما کاملا صحیحه 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز من تجربه زیادی در این زمینه ندارم ، اما با توجه به بحث شما و مقالاتی که مطالعه کردم به نظر من درسته که با وجود عشق ممکنه به رضایت جنسی نرسند ، اما میتونن به پزشک و مشاور مراجعه کنند ، راههای تحریک مناسب و حتی خوراکی های مورد نیاز هست ..... از طرفی بسیار همسران روشهای مناسب رو نمیدونن ..... اما به نظر من ادامه این بحث به صلاح انجمن نیست ..... با اجازه دوستان پست های اسپم حذف شد و تایپیک قفل میشود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده