jalal95 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام دوستان چه مراحلی لازم است تا یک لوله الومنیومی به این شکل دربیاید یعنی اون قسمتی که روش نوشته fuji با چه روشی از استوانه به اون شکل پهن دراومده ؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلامدوستان چه مراحلی لازم است تا یک لوله الومنیومی به این شکل دربیاید یعنی اون قسمتی که روش نوشته fuji با چه روشی از استوانه به اون شکل پهن دراومده ؟ اکستروژن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته تعریف کردن یک روش تولید تنها ب محدودیت هندسی وابسته نیست. این اولین موردی هست ک بذهن من میرسه اینجا متخصص فن زیاد هست، قطعا شرکت خواهند کرد. 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من فکر میکنم این قسمتی که گفتی با پرس سرد ایجاد شده اکستروژن تا جایی که میدونم برای قطعات با مقطع ثابته مگر اینکه پس از اکستروژن رولینگ گرم صورت بگیره که هزینش به مراتب بیشتر از پرسه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من فکر میکنم این قسمتی که گفتی با پرس سرد ایجاد شدهاکستروژن تا جایی که میدونم برای قطعات با مقطع ثابته مگر اینکه پس از اکستروژن رولینگ گرم صورت بگیره که هزینش به مراتب بیشتر از پرسه اره. ب نظر منم بهترین کار همین پرسه. اون موقع نیومد بعد اینکه کجا گفته متغیرر نمیشه سهیل؟ البته نکته باریکی بود. ب ب نظر منم مقطع متغییر زیاد منطقی نیست اکستروژن شدنش ولی من جایی نخوندم و نشیدم. شاید ی جا باشه کی می دونه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده