دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رفته بودیم رقص یاد بدیم کار خوبی کردی:hapydancsmil: اصلا خوابگاه واسه همین کاراس اصلا ما دانشگاه رو میریم بخاطر خوابگاهش 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کار خوبی کردی:hapydancsmil: اصلا خوابگاه واسه همین کاراس اصلا ما دانشگاه رو میریم بخاطر خوابگاهش اون زمان که خوابگاه بودیم ما امکانات محدود بود اجازه نمیدادن وسایل تکنولوژی دار ببریم با خودمون اما اما اما تنها اتاقی که اسپیکر داشت اتاق ما بود بچه های معماری شب زنده دارن و موزیک خوراک روح مراسمی جشنی چیزی میشد اسپیکرارو وصل میکردیم وسط سالن دیگه خودت تصور کن چه اتفاقی می افتاد 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون زمان که خوابگاه بودیم ما امکانات محدود بود اجازه نمیدادن وسایل تکنولوژی دار ببریم با خودمون اما اما اما تنها اتاقی که اسپیکر داشت اتاق ما بود بچه های معماری شب زنده دارن و موزیک خوراک روح مراسمی جشنی چیزی میشد اسپیکرارو وصل میکردیم وسط سالن دیگه خودت تصور کن چه اتفاقی می افتاد چقد سخت گیری میکردنننننننن ولی شما واسه کل خوابگاه جبران میکردید 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقد سخت گیری میکردننننننننولی شما واسه کل خوابگاه جبران میکردید آره خیلی بندگان خدا همه هم حرف گوش میدادن :| غیر از بچه های تهران :| دقیقاً 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه بیا یه گروه تشکیل بدیم هستی؟؟؟ عمو واقعنی شما بلدی آذری برقصی؟ 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رقص آذری انصافا حرف ندارهمخصوصا لزگی توصیه میکنم حتما یاد بگیرید 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاپیک نوستاژی و قشنگیه..مرسی بابایی خانوما خواهرم تو لزگی و رقصای خانومای آذری رو من حساب کنید به طور مجازی یاد بدم مردونه آذری سخته..دوستان خدا قوت 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهنگ با من جیغ و دست و هورا با من تماشاچی با من دیگه چی با من؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاپیک نوستاژی و قشنگیه..مرسی بابایی خانوما خواهرم تو لزگی و رقصای خانومای آذری رو من حساب کنید به طور مجازی یاد بدم مردونه آذری سخته..دوستان خدا قوت معذب بودم کی میخواد به خانوما یاد بده دیگه حله کی بهتر از دخترم اصلا نکات مشترک با بابایی قابل شمردن نیست اینم از اموزش خانوما:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کلیپ جدید : رقص آذری در مقبره الشعرا تبریز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ معذب بودم کی میخواد به خانوما یاد بده دیگه حله کی بهتر از دخترم اصلا نکات مشترک با بابایی قابل شمردن نیست اینم از اموزش خانوما:hapydancsmil: تا منو داری غم نداری بابایی گلم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده