دختر باران 18625 ارسال شده در 30 تیر، 2015 رفته بودیم رقص یاد بدیم کار خوبی کردی:hapydancsmil: اصلا خوابگاه واسه همین کاراس اصلا ما دانشگاه رو میریم بخاطر خوابگاهش 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 30 تیر، 2015 کار خوبی کردی:hapydancsmil: اصلا خوابگاه واسه همین کاراس اصلا ما دانشگاه رو میریم بخاطر خوابگاهش اون زمان که خوابگاه بودیم ما امکانات محدود بود اجازه نمیدادن وسایل تکنولوژی دار ببریم با خودمون اما اما اما تنها اتاقی که اسپیکر داشت اتاق ما بود بچه های معماری شب زنده دارن و موزیک خوراک روح مراسمی جشنی چیزی میشد اسپیکرارو وصل میکردیم وسط سالن دیگه خودت تصور کن چه اتفاقی می افتاد 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 30 تیر، 2015 اون زمان که خوابگاه بودیم ما امکانات محدود بود اجازه نمیدادن وسایل تکنولوژی دار ببریم با خودمون اما اما اما تنها اتاقی که اسپیکر داشت اتاق ما بود بچه های معماری شب زنده دارن و موزیک خوراک روح مراسمی جشنی چیزی میشد اسپیکرارو وصل میکردیم وسط سالن دیگه خودت تصور کن چه اتفاقی می افتاد چقد سخت گیری میکردنننننننن ولی شما واسه کل خوابگاه جبران میکردید 5
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 30 تیر، 2015 چقد سخت گیری میکردننننننننولی شما واسه کل خوابگاه جبران میکردید آره خیلی بندگان خدا همه هم حرف گوش میدادن :| غیر از بچه های تهران :| دقیقاً 3
Nazanin.ad 6896 ارسال شده در 30 تیر، 2015 باشه بیا یه گروه تشکیل بدیم هستی؟؟؟ عمو واقعنی شما بلدی آذری برقصی؟ 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 تیر، 2015 رقص آذری انصافا حرف ندارهمخصوصا لزگی توصیه میکنم حتما یاد بگیرید 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 تاپیک نوستاژی و قشنگیه..مرسی بابایی خانوما خواهرم تو لزگی و رقصای خانومای آذری رو من حساب کنید به طور مجازی یاد بدم مردونه آذری سخته..دوستان خدا قوت 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 آهنگ با من جیغ و دست و هورا با من تماشاچی با من دیگه چی با من؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 4 مرداد، 2015 تاپیک نوستاژی و قشنگیه..مرسی بابایی خانوما خواهرم تو لزگی و رقصای خانومای آذری رو من حساب کنید به طور مجازی یاد بدم مردونه آذری سخته..دوستان خدا قوت معذب بودم کی میخواد به خانوما یاد بده دیگه حله کی بهتر از دخترم اصلا نکات مشترک با بابایی قابل شمردن نیست اینم از اموزش خانوما:hapydancsmil: 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 4 مرداد، 2015 کلیپ جدید : رقص آذری در مقبره الشعرا تبریز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 معذب بودم کی میخواد به خانوما یاد بده دیگه حله کی بهتر از دخترم اصلا نکات مشترک با بابایی قابل شمردن نیست اینم از اموزش خانوما:hapydancsmil: تا منو داری غم نداری بابایی گلم:hapydancsmil: 1
ارسالهای توصیه شده