Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کامل بلدی رقص آذری؟؟ یمنا چی نوشته بود؟؟ عمو مهدی شما مگه رقص آذری بلدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یهههههههههههههههههههووووووووووو:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رقص آذری واقعا قشنگه:hapydancsmil: تو خوابگاه کردی یاد گرفتیم اما آذری نداشتیم یادمون بدهاصلا دانشگاه محل همچین کاراییه .آموزش رقص ممنون سهند خان از تاپیک خوبت 10 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم میام .فقط بابا کرم بلدم .استعدادم دارم 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یکم رقص آذری بلدم ولی رقصای ترکیه رو یاد گرفتم و اونجوری میرقصم. عاشق رقصم. خیلی هم مردونه میرقصم. 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رقص آذری واقعا قشنگه:hapydancsmil: تو خوابگاه کردی یاد گرفتیم اما آذری نداشتیم یادمون بدهاصلا دانشگاه محل همچین کاراییه .آموزش رقص ممنون سهند خان از تاپیک خوبت ما تو خوابگاه ترکی می رقصیدیم همه میخ میشدن به ما دانشگاه ما توابع بچه های کردستان و لرستان و جنوب زیاد بودند مخصوصاً کرد می ریختیم تو سالن می رقصیدیم یهو می دیدیم 50 نفر دورمون جمع شدن 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما استادین مهدی جان حالا راستی ابهر و اونورا رقص اذری آموزشگاه داره یا نه؟؟؟ بزرگواری....ابهرو نمیدونم ولی تو محلمون هست عمو مهدی شما مگه رقص آذری بلدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یهههههههههههههههههههووووووووووو:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اووووووف....تو محله بهم میگن سید آذری برقص 10 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اسم تورو اول نوشتم حتما هستی ..... راستی میتونیم یه گروه مجازی تشکیل بدیم عکس و فیلم رو مشترک بشیم و اموزش از راه دور راه بیندازیم مهدی چطوره؟؟ خیلی عالی میشه این کارو بکنید. :hapydancsmil: خیلی رقص قشنگ و مفرحیه. ممنون بابت تاپیک . 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما تو خوابگاه ترکی می رقصیدیم همه میخ میشدن به ما دانشگاه ما توابع بچه های کردستان و لرستان و جنوب زیاد بودند مخصوصاً کرد می ریختیم تو سالن می رقصیدیم یهو می دیدیم 50 نفر دورمون جمع شدن هنرمندی دیگه مینا جان ..... هنرنمایی میشه گفت به خاطر هنری بودنش که مجوز میدن برا باشگاه رقص اذری 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم اهنگ بدون کلام ساری گلین از فرید فرجاد گوش کنین و رقصشو تصور کنین .... Farid Farjad – Sari Galin | Size: 3.5 MB | Direct Link برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فوقالعاده س و همچنین رقصش که دیگه حرف نداره 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خیلی دوست دارم رقص ترکی رو یاد بگیرم رقص های کردی رو بلدم یعنی تو خونمه کرد باشی و رقص کردی بلد نباشی:| وامصیبتا:| ولی ترکی و سایر رقص هارو بلد نیستم:| 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من خیلی دوست دارم رقص ترکی رو یاد بگیرمرقص های کردی رو بلدم یعنی تو خونمه کرد باشی و رقص کردی بلد نباشی:| وامصیبتا:| ولی ترکی و سایر رقص هارو بلد نیستم:| ترکی هم باید تو خونت باشه وگرنه رقصنده نمیشی (این پیام صرفاً جهت تضعیف روحیه میباشد و ارزش دیگری ندارد ) 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ترکی هم باید تو خونت باشه وگرنه رقصنده نمیشی (این پیام صرفاً جهت تضعیف روحیه میباشد و ارزش دیگری ندارد ) حالا که اینطور شد یاد میگیرم 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا که اینطور شد یاد میگیرم باشه ! برو یاد بگیر ببینم چطوری یاد میگیری !! :| 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه !برو یاد بگیر ببینم چطوری یاد میگیری !! :| حالا میبینی 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا میبینی این حرکتِ زشتُ با من بودی؟! 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اووووووف....تو محله بهم میگن سید آذری برقص سید آذری لطفا تولو خدا خیلی دوست دالم مردونه اش باحالتره 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جالب بودن من با كلي تمرين تازه اون نحوه قدم برداشتنشون رو ياد گرفتم كه خيلي دوس دارم همه حركاتش معني داره همشون از همه مهمتر هيچ رفتار جلف و سبكي توش نيس هنر به معناي واقعيي و برگرفته از طبيعت و منطبق با هارموني روان انسان با اون، وقتي كه واقعا شاده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما تو خوابگاه ترکی می رقصیدیم همه میخ میشدن به ما دانشگاه ما توابع بچه های کردستان و لرستان و جنوب زیاد بودند مخصوصاً کرد می ریختیم تو سالن می رقصیدیم یهو می دیدیم 50 نفر دورمون جمع شدن ما اصلا یه دونه آذری هم نداشتیمولی کرد چرا:hapydancsmil: رفته بودی درس یاد بگیری یا رقص؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما اصلا یه دونه آذری هم نداشتیمولی کرد چرا:hapydancsmil: رفته بودی درس یاد بگیری یا رقص؟؟ رفته بودیم رقص یاد بدیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده