*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به همه نواندیشانی های عزیز تمنا الان بیمارستانه براش دعا کنید تا هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره 24 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ آمین...خداوند بزرگ همیشه داره هوای ما را لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ binam* گفته است: سلام به همه نواندیشانی های عزیز تمنا الان بیمارستانه براش دعا کنید تا هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره آخــــی چرا، انشاله خیلی سریع خوب بشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ sun-shine گفته است: آخــــی چرا، انشاله خیلی سریع خوب بشه:icon_gol: هروقت اومد اگه خواست خودش دلیلشو میگه ولی الان بهتره حالش خواست براش دعا کنیم لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ binam* گفته است: هروقت اومد اگه خواست خودش دلیلشو میگهولی الان بهتره حالش خواست براش دعا کنیم نه خب دلیلی نداره توضیح بدن، همینجوری گفتم خدا رو شکر لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایشالا سلامتی کاملشونو بدست بیارن . لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت، ۱۳۹۴ الهم اشفع کل مریض ...آرزوی سلامتی دارم براشون ..خداروشکر که بهترن .. لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ آرزومیکنم دوست عزیزمون تمنا هرچه زودترسلامتیش روبدست بیاره وهرچه زودتر شاهدحضورش باشیم(چه جملی گفتم)حالابروبهشون بگودیگه خوب شدی برخیزiranpg برات ارزوی سلامتی کرداین شاخه گلهم ازطرف من بهش بده لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ اَمَن یجیبُ مُضطَرَ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفِ السو ایشالا زودتر حالشون خوب شه لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ انشالله بهبود کامل پیدا کنن . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایشالا که زودتر حالش بهتر میشه و برمیگرده لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ binam* گفته است: سلام به همه نواندیشانی های عزیز تمنا الان بیمارستانه براش دعا کنید تا هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره ببخشیدفراموش کردم ازشمابخاطراین کارزیباتون تشکرکنم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ ان شالله زود زود خوب میشه.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام... نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم... باورم نمیشه... من لایق اینهمه محبتتون نیستم... از همتون از تک تک دوستان تشکر میکنم.... از عاطفه گلم هرچی بگم کم گفتم..ایشالا تو شادیاتون جبران کنم... تو بخشم الان دیگه...بهترم... از همتون که تو پروفم پیام گذاشتید تشکر میکنم.... یهویی شد والا میگن ایست قلبی....والا از نظر خودم بیهوش بودم خدا داند اینا جو میدن بیخیال... 3روز حرف نزدم ببین چه پر حرفی کردم.... بازم ممنونم از همتون... میام ولی معلوم نیست کی مرخص بشم... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ امیدورام تمامی مریضا سلامتی کامل بدست بیارند و مخصوصا دوست خوبمون تمنای عزیز لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایشالله که زودتر بهبود و سلامتی کامل پیدا کنی دوست خوبم:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده