*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 تیر، 2015 سلام به همه نواندیشانی های عزیز تمنا الان بیمارستانه براش دعا کنید تا هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره 24
sun-shine 7672 ارسال شده در 26 تیر، 2015 سلام به همه نواندیشانی های عزیز تمنا الان بیمارستانه براش دعا کنید تا هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره آخــــی چرا، انشاله خیلی سریع خوب بشه:icon_gol:
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2015 آخــــی چرا، انشاله خیلی سریع خوب بشه:icon_gol: هروقت اومد اگه خواست خودش دلیلشو میگه ولی الان بهتره حالش خواست براش دعا کنیم
sun-shine 7672 ارسال شده در 26 تیر، 2015 هروقت اومد اگه خواست خودش دلیلشو میگهولی الان بهتره حالش خواست براش دعا کنیم نه خب دلیلی نداره توضیح بدن، همینجوری گفتم خدا رو شکر
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 26 تیر، 2015 الهم اشفع کل مریض ...آرزوی سلامتی دارم براشون ..خداروشکر که بهترن ..
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 26 تیر، 2015 آرزومیکنم دوست عزیزمون تمنا هرچه زودترسلامتیش روبدست بیاره وهرچه زودتر شاهدحضورش باشیم(چه جملی گفتم)حالابروبهشون بگودیگه خوب شدی برخیزiranpg برات ارزوی سلامتی کرداین شاخه گلهم ازطرف من بهش بده
blue berry 5809 ارسال شده در 26 تیر، 2015 اَمَن یجیبُ مُضطَرَ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفِ السو ایشالا زودتر حالشون خوب شه
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام به همه نواندیشانی های عزیز تمنا الان بیمارستانه براش دعا کنید تا هرچه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره ببخشیدفراموش کردم ازشمابخاطراین کارزیباتون تشکرکنم
Tamana73 28835 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام... نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم... باورم نمیشه... من لایق اینهمه محبتتون نیستم... از همتون از تک تک دوستان تشکر میکنم.... از عاطفه گلم هرچی بگم کم گفتم..ایشالا تو شادیاتون جبران کنم... تو بخشم الان دیگه...بهترم... از همتون که تو پروفم پیام گذاشتید تشکر میکنم.... یهویی شد والا میگن ایست قلبی....والا از نظر خودم بیهوش بودم خدا داند اینا جو میدن بیخیال... 3روز حرف نزدم ببین چه پر حرفی کردم.... بازم ممنونم از همتون... میام ولی معلوم نیست کی مرخص بشم...
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 27 تیر، 2015 امیدورام تمامی مریضا سلامتی کامل بدست بیارند و مخصوصا دوست خوبمون تمنای عزیز
helma.b 3345 ارسال شده در 27 تیر، 2015 ایشالله که زودتر بهبود و سلامتی کامل پیدا کنی دوست خوبم:icon_gol:
ارسال های توصیه شده