saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زنی برای خارج کردن یک تومور از مغزش تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما پس از عمل با واقعیت شگفت انگیزی مواجه شد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، دکترها به این زن پس از عمل جراحی در لس آنجلس گفتند، در مغز او به جای یک تومور با جنین دوقلوی او مواجه شدند، که مو، دندان و استخوان داشت! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چجوری شده این؟؟؟؟من متوجه نشدم :w58: 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باور نکنید الکیه! فیلم چی پس؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فیلم چی پس؟ فیلم که چیزی نشون نمیده! ضمنا مدرک مستدلی نیست. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فیلم که چیزی نشون نمیده! ضمنا مدرک مستدلی نیست. منم هنگ کردم گفتم چجوری میشه اخه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فارغ از راست و دروغیش یه لحظه تصور کنید یه جنین تو مغزتونه 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فارغ از راست و دروغیش یه لحظه تصور کنید یه جنین تو مغزتونه اصلا چجوری میشه ؟اونم دوقلو؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا چجوری میشه ؟اونم دوقلو؟ حرف نزن تصور کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده