سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ متاسفانه در بیشتر جوامع ظلم و خشونت علیه زنان وجود داره از این رو کلوپ International Men's March هر ساله راهپیمایی ای تحت عنوان " یک مایل با کفشهایش راه برو-Walk a Mile in Her Shoes" برگزار میکند که هدف این راهپیمایی حمایت ازجامعه زنان و محکوم کردن رفتارهای غیر اخلاقی و خشونتهای ج*ن*سی مردان علیه زنان است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز خدا خیرشون بده تو ایران که هر روز بدتر از دیروز :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من متوجه موضوع نشدم. میشه خودتون یکم بیشتر توضیح بدید؟ 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جالبه ولی فک نکنم تاثیر چشم گیری علیه این نوع خشنوت داشته باشه البته شاید این کارم یه نوع سرگرمی جدید برای مرداشونه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون پاچشو زده بالا...چرا پاهاش مو داره 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصولا من نمیتونم درک کنم که چرا خانمها دوست دارن کفشهای پاشنه بلند بپوشن. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده