Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی به جا گفتید ،منم از دخترایی که تنها اسلحه شون گریه است خوشم نمیاد . 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ... خوب بود .واقعا حرکت این خانم احسنت داره . . . . خانوم ها همیشه کارشون 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اولا چرا 4بار؟ دوما شوما اون حرفو زدی درباره فکرکردن دخترا.. سوما خب حرف زدید جوابم گرفتید دیگه حالا یکم از گفتگو رد شده بود ایرادی نداره چهارما: من خیلی هم دختر خوبیم.. اصلا همه دخترا خوبن 4راباربودنکنه اون وسطابیشترزدی بعدشم من یه حرفی زدم نکنه خوددخترام به خودشون شک دارن ایجاست که بایدبگم ایول چه اعتمادبنفسی خوبه امیدواربودن خوبه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی به جا گفتید ،منم از دخترایی که تنها اسلحه شون گریه است خوشم نمیاد . 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما لطف دارین یعنی اینقد سنم زیاده :icon_pf (34): من کوچیک همه هستم چه دختر چه پسر این هم یک مزاح بود اگه باعث ناراحتی کسی شدم معذرت میخوام اختیار دارین.. شما بزرگ مائید.. چاکریم دربست :w139: نه عموجان.. ناراحتی چیه؟ حضورتون مسرت بخشه :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 4راباربودنکنه اون وسطابیشترزدی بعدشم من یه حرفی زدم نکنه خوددخترام به خودشون شک دارن ایجاست که بایدبگم ایول چه اعتمادبنفسی خوبه امیدواربودن خوبه آهاااااااان.. بر حسب تعداد شکلکا گفتید.. والا فکرکردم جایی دیگه هم ضرباتی نوش جان کردین اونم ب حساب من دختر بی سرزبون و مظلوم گذاشتین شوما 1 حرفی زدی جوابتونم گرفتید .. دیگه اعتماد ب نفس و اینا چ صیغه ایه؟! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آهاااااااان.. بر حسب تعداد شکلکا گفتید.. بلههههههههههههههوالا فکرکردم جایی دیگه هم ضرباتی نوش جان کردین اونم ب حساب من دختر بی سرزبون و مظلوم گذاشتین بگم اعتمادبنفس داریدکه دوباره می گیداعتماد ب نفس و اینا چ صیغه ایه؟!پس نمی گم شوما 1 حرفی زدی جوابتونم گرفتید .. دیگه اعتماد ب نفس و اینا چ صیغه ایه؟! همین خنده برای چی می خندی! 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همین خنده برای چی می خندی! از جوابی ک 4 بار بهتون دادم دیگه.. حالا هی من میخوام ب روتون نیام نمیذارید دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از جوابی ک 4 بار بهتون دادم دیگه.. حالا هی من میخوام ب روتون نیام نمیذارید دیگه دوباره خندیدی اصلاازاین شکلک بدم میاد می رم به سهندمی گم مسخرم می کنیدهاولی نه بخشش ازبزرگترهاست. 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوباره خندیدی اصلاازاین شکلک بدم میادمی رم به سهندمی گم مسخرم می کنیدهاولی نه بخشش ازبزرگترهاست. :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws3::ws3: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: :ws3::ws3: :whistle: وای حالا مهندس سهند ب جرم اسپم کردن دستگیر و دعوامون میکنه .. من از همین تریبون از مدیر عزیزمون و همینطور استارتر عزیز عذرخواهی میکنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws3::ws3: :whistle:وای حالا مهندس سهند ب جرم اسپم کردن دستگیر و دعوامون میکنه .. من از همین تریبون از مدیر عزیزمون و همینطور استارتر عزیز عذرخواهی میکنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: خب میبینم تسلیم شدیداینقدخوشحالم بلخره یه دختررادیدم ازکسی بترسه وعذرخواهی کند. فرق دختروپسریجایی بایدمعلوم بشه دخترامیترسندوپسرهاشیرند.موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب میبینم تسلیم شدیداینقدخوشحالم بلخره یه دختررادیدم ازکسی بترسه وعذرخواهی کند.فرق دختروپسریجایی بایدمعلوم بشه دخترامیترسندوپسرهاشیرند.موفق باشی .. نمیخوام اسپم بشه وگرنه... 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با احترام به نظرتون ؛ تو جهان سوم ما سکوت بیشتر وقتا رضایت یا ضعف معنی میشه و عکس العمل هم " اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی " تفسیر میشه . پس بهتره اون جوابی رو که دوست داریم تو اون لحظه بدیم و نگران برداشت هیچ کس هم نباشیم..... مثلا اینکه اینجا با چند ماه ندیدن آقا قیافش یادش رفته اصلا منطقیه؟؟ در واقع یه جورایی خنده داره و غیر منطقی سکوت به خاطر نگرانی از حرف دیگران نیست.برای حفظ شخصیت خود فرده.البته این نظر منه. البته هیچ چیز کاملا مطلق نیست بستگی به طرف و ارزش اون شخص داره.. توی این داستان این مرد اصلا ارزش هیچی نداره چ برسه تلافی یا غیره. 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زیاد حرکت جالبی نبود ...عقدش شده این کارو کرد دیگه خودشو ضایع کرد ... همین یعنی پسره موفق شده که دختره کلی وقت و فکر و انرژی گذاشت و خودشو لایق این تحقیر دید وگرنه با دیدن اون ده بار خیانت بی ارزشی پسره دستش میومد نامه پسره رو میذاشت رو صندلی مینشست روش که لباسش خاکی نشه محتواشم دایورت میکرد به روی سر کچلش خوش و خرم مطمئن باش هفته دیگه پسره تازه میفهمید چیو از دست داده و خودش چی بوده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده