fakur1 10128 ارسال شده در 22 تیر، 2015 یه خواستگار برا یکی تون بیاد که بچه ننه باشه , جوابتون چیه؟ خصوصیات :برای او تنها زن مثالزدنی مادرش است. از کوچکترین فرصتی برای بودن در کنارش استفاده میکند و بدون اجازه او آب هم نمیخورد. در زندگی یک مرد بچهننه، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر گرفته نمیشود و رازی که مادرش از آن بیخبر باشد، وجود ندارد. 12
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 22 تیر، 2015 با همون مامانش باشه و ازدواج نکنه ( یکی دیگه رو بدبخت نکنه ) بهتره 11
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 تیر، 2015 یه خواستگار برا یکی تون بیاد که بچه ننه باشه , جوابتون چیه؟ خصوصیات :برای او تنها زن مثالزدنی مادرش است. از کوچکترین فرصتی برای بودن در کنارش استفاده میکند و بدون اجازه او آب هم نمیخورد. در زندگی یک مرد بچهننه، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر گرفته نمیشود و رازی که مادرش از آن بیخبر باشد، وجود ندارد. خودت داری میگی بچه ننه... زن قداست دارد...برای با او بودن باید مرد بود نه نر 14
Tamana73 28835 ارسال شده در 22 تیر، 2015 دیدم این اتفاق رو.... دارن طلاق میگیرن... عبرت شد واس ما... من والا مامانش نمیتونم باشم تر و خشکش کنم....دارم زنش میشم وظیفه هایی دارم ولی نه در حد اینکه جای مادرش باشم آقا ناراحت نشن...کنار مادرش خوشه دیگه کنارش بمونه.... جوابشم محترمانه میگم من عین مادرتون نخواهم بود.... فردا نتونستم کاری کنم بگه مامانم انجام میداد تو نمیدی "طلاقم بده"والا.... 6
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 خودت داری میگی بچه ننه... زن قداست دارد...برای با او بودن باید مرد بود نه نر چه جور مردی؟ 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 با همون مامانش باشه و ازدواج نکنه ( یکی دیگه رو بدبخت نکنه ) بهتره اکثرا بعد ازدواج معلوم میشه طرف بچه ننه است. 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 22 تیر، 2015 اکثرا بعد ازدواج معلوم میشه طرف بچه ننه است. نه اینطورا هم نیست یه نفر با اینطور روحیات خیلی نمیتونه خودشُ پنهان نگه داره همون اوایلش معلوم میشه 7
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 نه اینطورا هم نیست یه نفر با اینطور روحیات خیلی نمیتونه خودشُ پنهان نگه داره همون اوایلش معلوم میشه اتفاقا اولش میگفتن : این پسر چقدر به خانمها و مادرش ارزش قائل میشه. همه که تا اون حد هوشمندی بخرج نمیدن که بتونن هر رفتاری رو درست تحلیل بکنند. 6
yade dirooz 1814 ارسال شده در 22 تیر، 2015 باید یک بررسی ای انجام بشه که مشخص بشه مقصر مادره بوده یا پسره و بعد در جهت تغییر پسر اقدام بشه... و اگر نیاز بود مادر رو هم از عملکرد اشتباهش آگاه کرده و او رو هم تغییر داد . 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 22 تیر، 2015 اتفاقا اولش میگفتن : این پسر چقدر به خانمها و مادرش ارزش قائل میشه. همه که تا اون حد هوشمندی بخرج نمیدن که بتونن هر رفتاری رو درست تحلیل بکنند. خب برام تابحال خاستگاری نیامده! فکرکنم بایدحتمامدتی راباهاش سرکنی 5
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 22 تیر، 2015 یه خواستگار برا یکی تون بیاد که بچه ننه باشه , جوابتون چیه؟ خصوصیات :برای او تنها زن مثالزدنی مادرش است. از کوچکترین فرصتی برای بودن در کنارش استفاده میکند و بدون اجازه او آب هم نمیخورد. در زندگی یک مرد بچهننه، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر گرفته نمیشود و رازی که مادرش از آن بیخبر باشد، وجود ندارد. اینجوری هم می شه آقاپسرهابرن خاستگاری بچه صورتی بفهمنددختره مغروره ،خودخواه،ازاین نوک بالاهاهس که فقط خودشو مامانشوقبول داره؟ 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 تیر، 2015 پسر بچه ننه چی میشه:ws28::ws28: باحال اگه بیاد میشینم اذیت میکنم میخندم 5
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 پسر بچه ننه چی میشه:ws28::ws28: باحال اگه بیاد میشینم اذیت میکنم میخندم اونم میره به مامانش شکایت میکنه . 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 تیر، 2015 اونم میره به مامانش شکایت میکنه . خوب همینش باحاله آی میخندم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کاش یکی از این بچه ننه ها بیاد خواستگاری من ینی یه کاری کنم بره قطب جنوب با پنگئونها زندگی کنه:ws28::ws28::ws28: 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 خوب همینش باحاله آی میخندم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:کاش یکی از این بچه ننه ها بیاد خواستگاری من ینی یه کاری کنم بره قطب جنوب با پنگئونها زندگی کنه:ws28::ws28::ws28: چه جوری مثلا ؟ یه نمونه شو بگو ببینم بلدی یا نه؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 تیر، 2015 چه جوری مثلا ؟ یه نمونه شو بگو ببینم بلدی یا نه؟ اوهوووووم بلدم اما باید عملی اجرا بشه تو موقعیتش :hapydancsmil: 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 اوهوووووم بلدم اما باید عملی اجرا بشه تو موقعیتش :hapydancsmil: مثلا وقتی مامانش بهش زنگ میزنه , پیش شما باهاش صحبت نکنه و بره بیرون بهش زنگ بزنه. یا : هر چی تو زندگیتونه بره به مادرش بگه. یا پیش مادرش از آشپزی شما ایراد بگیره و مسخره کنه. 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 تیر، 2015 مثلا وقتی مامانش بهش زنگ میزنه , پیش شما باهاش صحبت نکنه و بره بیرون بهش زنگ بزنه.یا : هر چی تو زندگیتونه بره به مادرش بگه. یا پیش مادرش از آشپزی شما ایراد بگیره و مسخره کنه. نه به اونجا نمیرسه روز خواستگاری یه کاری میکنم توبه کنه زن بگیره 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 نه به اونجا نمیرسه روز خواستگاری یه کاری میکنم توبه کنه زن بگیره مثلا چه کاری ؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 تیر، 2015 مثلا چه کاری ؟ میخوای کسی نیاد خواستگاریم داداش ول کن بزار آبروم بمونه براتون پ.خ میکنم 2
ارسال های توصیه شده