fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه خواستگار برا یکی تون بیاد که بچه ننه باشه , جوابتون چیه؟ خصوصیات :برای او تنها زن مثالزدنی مادرش است. از کوچکترین فرصتی برای بودن در کنارش استفاده میکند و بدون اجازه او آب هم نمیخورد. در زندگی یک مرد بچهننه، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر گرفته نمیشود و رازی که مادرش از آن بیخبر باشد، وجود ندارد. 12 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با همون مامانش باشه و ازدواج نکنه ( یکی دیگه رو بدبخت نکنه ) بهتره 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه خواستگار برا یکی تون بیاد که بچه ننه باشه , جوابتون چیه؟ خصوصیات :برای او تنها زن مثالزدنی مادرش است. از کوچکترین فرصتی برای بودن در کنارش استفاده میکند و بدون اجازه او آب هم نمیخورد. در زندگی یک مرد بچهننه، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر گرفته نمیشود و رازی که مادرش از آن بیخبر باشد، وجود ندارد. خودت داری میگی بچه ننه... زن قداست دارد...برای با او بودن باید مرد بود نه نر 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدم این اتفاق رو.... دارن طلاق میگیرن... عبرت شد واس ما... من والا مامانش نمیتونم باشم تر و خشکش کنم....دارم زنش میشم وظیفه هایی دارم ولی نه در حد اینکه جای مادرش باشم آقا ناراحت نشن...کنار مادرش خوشه دیگه کنارش بمونه.... جوابشم محترمانه میگم من عین مادرتون نخواهم بود.... فردا نتونستم کاری کنم بگه مامانم انجام میداد تو نمیدی "طلاقم بده"والا.... 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودت داری میگی بچه ننه... زن قداست دارد...برای با او بودن باید مرد بود نه نر چه جور مردی؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با همون مامانش باشه و ازدواج نکنه ( یکی دیگه رو بدبخت نکنه ) بهتره اکثرا بعد ازدواج معلوم میشه طرف بچه ننه است. 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اکثرا بعد ازدواج معلوم میشه طرف بچه ننه است. نه اینطورا هم نیست یه نفر با اینطور روحیات خیلی نمیتونه خودشُ پنهان نگه داره همون اوایلش معلوم میشه 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه اینطورا هم نیست یه نفر با اینطور روحیات خیلی نمیتونه خودشُ پنهان نگه داره همون اوایلش معلوم میشه اتفاقا اولش میگفتن : این پسر چقدر به خانمها و مادرش ارزش قائل میشه. همه که تا اون حد هوشمندی بخرج نمیدن که بتونن هر رفتاری رو درست تحلیل بکنند. 6 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید یک بررسی ای انجام بشه که مشخص بشه مقصر مادره بوده یا پسره و بعد در جهت تغییر پسر اقدام بشه... و اگر نیاز بود مادر رو هم از عملکرد اشتباهش آگاه کرده و او رو هم تغییر داد . 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اتفاقا اولش میگفتن : این پسر چقدر به خانمها و مادرش ارزش قائل میشه. همه که تا اون حد هوشمندی بخرج نمیدن که بتونن هر رفتاری رو درست تحلیل بکنند. خب برام تابحال خاستگاری نیامده! فکرکنم بایدحتمامدتی راباهاش سرکنی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه خواستگار برا یکی تون بیاد که بچه ننه باشه , جوابتون چیه؟ خصوصیات :برای او تنها زن مثالزدنی مادرش است. از کوچکترین فرصتی برای بودن در کنارش استفاده میکند و بدون اجازه او آب هم نمیخورد. در زندگی یک مرد بچهننه، هیچ تصمیمی بدون حمایت مادر گرفته نمیشود و رازی که مادرش از آن بیخبر باشد، وجود ندارد. اینجوری هم می شه آقاپسرهابرن خاستگاری بچه صورتی بفهمنددختره مغروره ،خودخواه،ازاین نوک بالاهاهس که فقط خودشو مامانشوقبول داره؟ 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پسر بچه ننه چی میشه:ws28::ws28: باحال اگه بیاد میشینم اذیت میکنم میخندم 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پسر بچه ننه چی میشه:ws28::ws28: باحال اگه بیاد میشینم اذیت میکنم میخندم اونم میره به مامانش شکایت میکنه . 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونم میره به مامانش شکایت میکنه . خوب همینش باحاله آی میخندم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کاش یکی از این بچه ننه ها بیاد خواستگاری من ینی یه کاری کنم بره قطب جنوب با پنگئونها زندگی کنه:ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب همینش باحاله آی میخندم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:کاش یکی از این بچه ننه ها بیاد خواستگاری من ینی یه کاری کنم بره قطب جنوب با پنگئونها زندگی کنه:ws28::ws28::ws28: چه جوری مثلا ؟ یه نمونه شو بگو ببینم بلدی یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه جوری مثلا ؟ یه نمونه شو بگو ببینم بلدی یا نه؟ اوهوووووم بلدم اما باید عملی اجرا بشه تو موقعیتش :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوووووم بلدم اما باید عملی اجرا بشه تو موقعیتش :hapydancsmil: مثلا وقتی مامانش بهش زنگ میزنه , پیش شما باهاش صحبت نکنه و بره بیرون بهش زنگ بزنه. یا : هر چی تو زندگیتونه بره به مادرش بگه. یا پیش مادرش از آشپزی شما ایراد بگیره و مسخره کنه. 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثلا وقتی مامانش بهش زنگ میزنه , پیش شما باهاش صحبت نکنه و بره بیرون بهش زنگ بزنه.یا : هر چی تو زندگیتونه بره به مادرش بگه. یا پیش مادرش از آشپزی شما ایراد بگیره و مسخره کنه. نه به اونجا نمیرسه روز خواستگاری یه کاری میکنم توبه کنه زن بگیره 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه به اونجا نمیرسه روز خواستگاری یه کاری میکنم توبه کنه زن بگیره مثلا چه کاری ؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مثلا چه کاری ؟ میخوای کسی نیاد خواستگاریم داداش ول کن بزار آبروم بمونه براتون پ.خ میکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده