دختر باران 18625 ارسال شده در 21 تیر، 2015 چهار محال و بختیاری-شهرستان اردل-روستای دورک...آبشاران... تاریخ:94/1/28 9
Lean 56968 ارسال شده در 22 تیر، 2015 من اینجا رفتم فوق العادس ، برای مسافرت چهارمحال واقعا بی نظیره 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 22 تیر، 2015 من اینجا رفتم فوق العادس ، برای مسافرت چهارمحال واقعا بی نظیره الان بارونی هم بود همه جا مه بود:hapydancsmil: شما فصل انار رفتی؟
S.F 24932 ارسال شده در 23 تیر، 2015 چهار محال و بختیاری-شهرستان اردل-روستای دورک...آبشاران... تاریخ:94/1/28 کاش اینا رو مسیر دسترسی شونم بزاری برا مسافر هایی ک شهر رو نمشناسن. بعد اینکه مثلا با حانواده می شه رفت یا نه؟ چند تا چشمه داره؟ تاریخچه ای داره یا نه و غیره البته تو نت هس. ولی جمع بشه اینجا خوبتر می شه تاپیک های معرفی و این رو بگم؛ خیلی کار خوبی می کنی. ادامه بده بقیه هم یاد بگیرن 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2015 کاش اینا رو مسیر دسترسی شونم بزاریبرا مسافر هایی ک شهر رو نمشناسن. بعد اینکه مثلا با حانواده می شه رفت یا نه؟ چند تا چشمه داره؟ تاریخچه ای داره یا نه و غیره البته تو نت هس. ولی جمع بشه اینجا خوبتر می شه تاپیک های معرفی و این رو بگم؛ خیلی کار خوبی می کنی. ادامه بده بقیه هم یاد بگیرن خب من اسم روستا رو مینویسم دیگه.کافی نیست؟؟ بستگی به خانواده اش داره خب.تا وسطای مسیر خوبه اما برای رسیدن به آبشارها مسیر خیلی سخت میشه این چشمه ای که عکسشو گذاشتم از ابتدای مسیر بودش تا ابشار ها ادامه داشت.یعنی اب همه ی آبشارها دست اخر ختم میشد به اینجا.(کلا استان ما توی طبیعت که بری از هر طرف نگاه کنی یه چشمه یا ابشار سرازیره)به خاطر برف زمستون- از برنامه های دیگه انشا الله مسیر ها رو دقیق تر مینویسم 2
Lean 56968 ارسال شده در 24 تیر، 2015 الان بارونی هم بود همه جا مه بود:hapydancsmil:شما فصل انار رفتی؟ من خرداد ماه رفتم
ارسال های توصیه شده