رفتن به مطلب

ازدواج با پسر کوچکتر

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان ....

به نظرتون چه مشکلی پیش میاد اگه یه دختر با پسری که 3 سال از خودش کوچیکتره ازدواج کنه ؟؟؟

یه تاپیک دیدم راجع به همین موضوع... ولی یه کم این قضیه فرق داره ... این که دوطرف همدیگرو میخوان ... یه مدت با هم بودن .... واقعا همدیگرو دوست دارن ....

و الان نمی خوان ازدواج کنن ... باید یه چند سال بگذره تا درسشون تموم بشه .....

مشکل اینه که شاید بعد از این همه مدت خانواده ها قبول نکنن....

ممنون میشم نظراتتونو بگین....:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

به نظرم بستگی ب تکامل فکری و بلوغ عقلی دو طرف بستگی داره.. اینکه از این منظر ب هم میخورن یا نه؟.. جوری نشه ک بعد از ازدواج، دختر، نقش مادر یا خواهر بزرگترو برای پسر بازی کنه و هر دو نقش اصلیشونو تو زندگی فراموش کنن.. میشناسم خانواده ای رو ک خانم 6سال از شوهرش بزرگتره ولی نقش زن و شوهر ب نوبه خودش پابرجاست و خداروشکر زندگی خوبی هم دارن

اگر از لحاظ تکامل فکری ب هم بخورن و خانواده ها هم این تفاهم رو ببینن ممکنه ایرادی نگیرن

البته اگه از 1مشاور هم کمک بگیرن خیلی بهتره.. چون ممکنه مسائلی مطرح باشه درباره شخصیت هر دو، که خودشون ازش بیخبر باشن و بعدا براشون مشکل ساز باشه

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام دوستان ....

به نظرتون چه مشکلی پیش میاد اگه یه دختر با پسری که 3 سال از خودش کوچیکتره ازدواج کنه ؟؟؟

یه تاپیک دیدم راجع به همین موضوع... ولی یه کم این قضیه فرق داره ... این که دوطرف همدیگرو میخوان ... یه مدت با هم بودن .... واقعا همدیگرو دوست دارن ....

باهاش ازدواج کنی ضرر نمیکنی. سن و سال مهم نیست . بلوغ فکری مهمّه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

الان دیگه فکر میکنم سن رو کسی تو اولویتش قرار نمیده. گذشته از اون دوسه سال تفاوت سنی تاثیر چندان هم نداره. خوشبختانه الان سن بلوغ عقلی تا حد زیادی پایین اومده. اگه از نظر ظاهری این تفاوت سن خیلی مشهود نباشه و پسر هم به اندازه دختر رشد عقلی پیدا کرده باشه فکر نمیکنم مشکل بزرگی بوجود بیاد. :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

مشکل خاصی پیش نمیاد ، دوستم تو دانشگاه با کسی که دو سال از خودش بزرگتر بود ازدواج کرد الانم دو تا دختر داره و خیلی هم خوشبخته:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام دوستان ....

درود.

زندگی همش مشکله :banel_smiley_4:

ازدواج هم مث مابقی زندگی، نه بهشت ه؛ نه جهنم.

برزخ ! گاهی تلخ، گاهی شیرین.

البته تذکره اولیا اورده ک؛ خدای عزوجل را بهشت در عالم است و ان این است ک کار خود ب خدای سپری و دوزخ ک کار خدای ب خود سپری.

شاهراه کلام اینکه ک توکل کنی و غیره ک خوب بحثش خیلی زیاده و خارج از حوصله..

ی سری تست هایی مشخص کننده میزان تفاهم در سرفصلهایی مثل اقتصاد و غیره هست ک ب شدت هوشمندانه طراحی شده./

مهمترین نکته تو بحث سن اینکه اغلب دخترها رشد فکری زودتری نسبت ب پسرها دارن و اونم هم ناشی از دلایل اجتماعی و ذاتی؛ مث قدرت سخن وری و بهره های ذهنی و غیره و غیره.

ک میشه ب کمک تست ها و رفتارهای اجتماعی تشخیص شون داد.

اینا ک گفتم رو حس کردم؛ نه ازدواج رو زندگی رو. میدونی گاهی ... بیخال.

جان ه کلام اینکه بهتون پیشنهاد میکنم حتما

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
انجمن استفاده کنید.

اونجا مشاورهایی هستن ک کارشون همینه.

در پناه حق

شاد پیوسته پایدار باشین.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظر من اشتباهه دلیل و مدرکم داره البته به استناد حرفای خودم .....

اول باید بگید سنشون چقدره؟مثلا یکی هست پسر 30 باشه دختر 33 آدم میگه آره به بلوغ فکری رسیدن اما یه جای هست پسر 22باشه دختر 25فکر میکنید این پسر به بلوغ فکری کاملا رسیده تازه درسشم تموم نکرده فکر میکنید انتخابش ثبات داشته باشه به نظر من آدم نباید همینجوری تصمیم بگیره من نمیگم ازدواج کنن خوشبخت نمیشن چون همیشه استثنا هست اما در کل فکر نمیکنم اوصولی باشه

• Like 8
لینک به دیدگاه

ج اول| به شوخی

خوب بهتره هم شوهر هم بچه رو یکجا بدست میاره

ج 2 جدی

سن کسی نشونه پختگی اون نیست و پایین بودن سنم درین مورد ملاک نیست (نه زیاد)شاید تفاهمات و تفکراک نزدیک هم باشه وبرای رسیدن خوبه ....

ولی در سنهای بالاتر بالای 32-35 خطرناکه یکم شاید محدودیت هایی بوجود بیاد که ناراحت کننده باشه ......

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...