saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] در یک پدیده نادر پزشکی مادری بدون اطلاع از اینکه باردار است به طور ناگهانی صاحب فرزند شده است. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک زن 24 ساله به طور ناگهانی دچار احساس درد شده و ناگهان متوجه بارداری خود و بدنیا آمدن نوزاد پسر خود شده است. گفتنی است، این زن به دنبال دل درد شدید در ابتدا گمان کرده است دچار اسپاسم و گرفتگی معده شده اما پس از افزایش درد و بروز خونریزی متوجه شده که در حال زایمان است. بررسیها نشان میدهند، نوزاد این زن دارای سلامت کامل است و مادر او به تنهایی در خانه او را بدنیا آورده و پس از تماس با مرکز اورژانس به بیمارستان منتقل شده است. پدر و مادر این کودک اصلا نمیدانستند که به زودی صاحب فرزند میشوند و از بدنیا آمدن این کودک بسیار خوشحال هستند. مادر این کودک به دلیل مطالعه در خصوص چگونگی زایمان زنان بخوبی توانسته جان خود و فرزندش را نجات دهد. این زن در طول مدت بارداری اضافه وزن قابل توجهی نداشته و دچار هوس بارداری و یا تهوع و سایر علامتهای شایع در دوران بارداری نبوده است. این کودک هم اکنون 3 ماهه است و از وضعیت سلامت مطلوبی برخوردار است. انتهای پیام/ [TABLE] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] 9 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی حرکت جنینشو هم حس نمیکرده؟ 8 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی حرکت جنینشو هم حس نمیکرده؟ واسه منم سوال بود حالا این هیچ از حالت جسمی مثل برگ شدن شکم یا خیلی حالت های دیگه هم معلوم نبوده؟؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واسه منم سوال بود حالا این هیچ از حالت جسمی مثل برگ شدن شکم یا خیلی حالت های دیگه هم معلوم نبوده؟؟؟؟؟؟ منم همی سوال برام پیش اومد ولی جایی خونده بودم بعضی خانوما هستن ک حالتای خاص بارداری رو ندارن (البته خیلی خیلی کمه).. حالا بگیم نوزادهم کوچیک بوده و قبلا هم خانومه سابقه شکم بزرگ و چاق شدنم داشته باشه.. اصلا نوزاد 1 کیلو باشه.. ولی با توجه ب سالم بودن نوزاد، جنین حتما میچرخیده دیگه !!!! .. آدم چ چیزا ک نمیشنوه 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم همی سوال برام پیش اومد ولی جایی خونده بودم بعضی خانوما هستن ک حالتای خاص بارداری رو ندارن (البته خیلی خیلی کمه)..حالا بگیم نوزادهم کوچیک بوده و قبلا هم خانومه سابقه شکم بزرگ و چاق شدنم داشته باشه.. اصلا نوزاد 1 کیلو باشه.. ولی با توجه ب سالم بودن نوزاد، جنین حتما میچرخیده دیگه !!!! .. آدم چ چیزا ک نمیشنوه یه چیزایی میشنوی شاخ درمیاری 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه سوال دیگه ام برام پیش اومده٬ واقعا این خانم ۲۴ سالشه :w58: اصن بهش نمیاد 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جلل خالق محاله بابا! من یه سوال دیگه ام برام پیش اومده٬ واقعا این خانم ۲۴ سالشه :w58: اصن بهش نمیاد 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه سوال دیگه ام برام پیش اومده٬ واقعا این خانم ۲۴ سالشه :w58: اصن بهش نمیاد عزیزم زایمان ناگهانیه و بدون اطلاع مادر از بارداریه.. کم چیزی نیست ک.. اقلا باید 1جا اثراتش معلوم بشه یا نه؟؟!! حالا این احتمال ممکنه پیش بیاد ک این خانم 42 سالش باشه نه 24.. 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزم زایمان ناگهانیه و بدون اطلاع مادر از بارداریه.. کم چیزی نیست ک.. اقلا باید 1جا اثراتش معلوم بشه یا نه؟؟!! حالا این احتمال ممکنه پیش بیاد ک این خانم 42 سالش باشه نه 24.. :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه سوال دیگه ام برام پیش اومده٬ واقعا این خانم ۲۴ سالشه :w58: اصن بهش نمیاد ایناکه دلیل نمی شه من خودم حالا ریانباشه.. سن دارم ولی 20ساله نشون می دم . این کجاش ناگهانی بود.ولی بچه رانگاه کنیدچه چشمکی میزنه کلاایم خانواده انگاری قیافشون عجیبه این ازمادروفرزند اونم ازپدرشون. 2 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جل الخالق:w58::w58::w58::w58: بیشتر شیبه اینه که یه خبر بذاری برای اینکه صفحه سایت بازدید کننده داشته باشه تا واقعیت :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده