گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ امشب شب، بیستُ هشتم فرودین ماه مادر دهـــــر یک جنتلمن واقعی به جهان هدیه میکنه :w42::w42::w42::w42::w42: و صدای اوئه اوئه ی این کودک گوش فلک رو کر میکنه :babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: جنتلمن ما کسی نیست جز یار و همراه همیشگی نواندیشان و برادران عارف ینی سجاد ... S.F سجاد جان تولدت رو تبریک میگم امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت تا به امروز باشه و هر سالت بهتر و عالی تر از سال بعد بشه و هر روزت شیرین و عالی باشه و بهتر از دیروزت باشه آرزوهای خوبِ بی انتهایی برات دارم و از خدا میخام که همش رو برای تو استجابت کنه :heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :626gdau::626gdau::626gdau::626gdau::626gdau: :w70::w70::w70::w70::w70: 24 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک میگم... تولدتون مبارک امیدوارم به همه خوبیها برسین:icon_gol: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ به به تولد آقا سجاد عزیز تولدتون مبارک یه دنیا آرزوی خوب براتون دارم. :icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک فراوان برای این زادروز خجسته لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ به به مبارکه سجادجان ایشالا همیشه شاد و سرحال باشی لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ آقا سجاد تولدتون مبارک، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ مباركه مستر اس دات اف .. شاد باشي و موفق .. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ زادروزتون خجسته باد.... آرزوی براورده شدن آرزوهاتون رو دارم... لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ تبریکات مارا نیز پذیرا باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ به به تولد مرد با معرفت و همیشه در صحنه سجاد عزیز من زیاد ازت تعریف نمیکنم چون خودت ماهری تو این کار :happybday: تولدت حسابییی مبارک سجاد جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک همشهری امیدوارم همیشه موفق شاد باشین و به تمام ارزوهاتون برسین براتون ارامشی پایدار رو ارزومندم:happy::w330: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ امشب شب، بیستُ هشتم فرودین ماه مادر دهـــــر یک جنتلمن واقعی به جهان هدیه میکنه :w42::w42::w42::w42::w42: و صدای اوئه اوئه ی این کودک گوش فلک رو کر میکنه :babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: جنتلمن ما کسی نیست جز یار و همراه همیشگی نواندیشان و برادران عارف ینی سجاد ... S.F سجاد جان تولدت رو تبریک میگم امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت تا به امروز باشه و هر سالت بهتر و عالی تر از سال بعد بشه و هر روزت شیرین و عالی باشه و بهتر از دیروزت باشه آرزوهای خوبِ بی انتهایی برات دارم و از خدا میخام که همش رو برای تو استجابت کنه :heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :626gdau::626gdau::626gdau::626gdau::626gdau: :w70::w70::w70::w70::w70: سوپرایز شدم واقعا مرسی گنجشک :hapydancsmil::hapydancsmil: البته من از اولش ک ب دنیا اومدم، 1- سیبیل داشتم. 2- کاملا در سلامت عقلی بوودم 3- کاملا از خودم تعریف می کردم ولی خوب، گاهی هم بار اینکه تابلو نشم. اونق ه. اونق ه می کردم اینم کیک شیک و مجلسی من ب شیرینی حساسیت دارم. چرا من رو تو این موقعیت میزاری. مهمونها عزیز، شرمنده ام. کیک ه مال خودمه همش. تبریک میگم... تولدتون مبارک امیدوارم به همه خوبیها برسین:icon_gol: متشکرم دوست عزیز. تبریک میگم، تولدتون مبارک سپاس فراوان به به تولد آقا سجاد عزیز تولدتون مبارک یه دنیا آرزوی خوب براتون دارم. :icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به به. تولدم خیلی ممنونم. تبریک فراوان برای این زادروز خجسته واقعا هم خجسته است بر همه دنیا مرسی مهندس به به مبارکه سجادجان ایشالا همیشه شاد و سرحال باشی متشکرم، فرمانده کل قوا دمت گرم و سرت خوش باد مهمونا گناه دارن. این برا شما. بخورید، کیف کنید. نوشیندنی هم هست اونور آقا سجاد تولدتون مبارک، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین. قربونت. لطف کردی ارشد جان مباركه مستر اس دات اف .. شاد باشي و موفق .. سلامت باشی. میز ولنتاینا زادروزتون خجسته باد....آرزوی براورده شدن آرزوهاتون رو دارم... خیلی لطف کردین وقت گذاشتین تبریکات مارا نیز پذیرا باشید پذیرفتیم. میگم ناصر، از اونا اوردی با خودت؟ :gnugghender: بیار بخوریم. فقط گنجشک نبینه دعوام میکنه :14k8gag: به به تولد مرد با معرفت و همیشه در صحنه سجاد عزیز من زیاد ازت تعریف نمیکنم چون خودت ماهری تو این کار :happybday: تولدت حسابییی مبارک سجاد جان :happybday: :happy: محمد کیک مکانیکی اوردی؟ قربونت پسر. منم مث بقیه ی رهگذرم. ی روز اومدم؛ ی روزم می رم تولدتون مبارک همشهریامیدوارم همیشه موفق شاد باشین و به تمام ارزوهاتون برسین براتون ارامشی پایدار رو ارزومندم:happy::w330: متشکرم همشری عزیز. امیدوارم شما هم ب همه ارزوهاتون برسین. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ محمد کیک مکانیکی اوردی؟ قربونت پسر. منم مث بقیه ی رهگذرم. ی روز اومدم؛ ی روزم می رم آره دیگه. پ میخواستی برقی بیارم؟ همه رهگذریم لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ زادروزت خجسته بادخودشیفته جان!!!! لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلام تولدتون مبارک آقای قانع کن لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سلامتولدتون مبارک آقای قانع کن مرسی عجب صفتی زادروزت خجسته بادخودشیفته جان!!!! اول ک مرسی. دوم هم، خوب ادم ب این کار درستی؛ خیلی باید فروتن باشم ک خودشیفته نباشم سپاس آره دیگه. پ میخواستی برقی بیارم؟ همه رهگذریم نه. شهری بیار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده