گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 16 تیر، 2015 امشب شب، بیستُ هشتم فرودین ماه مادر دهـــــر یک جنتلمن واقعی به جهان هدیه میکنه :w42::w42::w42::w42::w42: و صدای اوئه اوئه ی این کودک گوش فلک رو کر میکنه :babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: جنتلمن ما کسی نیست جز یار و همراه همیشگی نواندیشان و برادران عارف ینی سجاد ... S.F سجاد جان تولدت رو تبریک میگم امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت تا به امروز باشه و هر سالت بهتر و عالی تر از سال بعد بشه و هر روزت شیرین و عالی باشه و بهتر از دیروزت باشه آرزوهای خوبِ بی انتهایی برات دارم و از خدا میخام که همش رو برای تو استجابت کنه :heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :626gdau::626gdau::626gdau::626gdau::626gdau: :w70::w70::w70::w70::w70: 24
.Apameh 25173 ارسال شده در 16 تیر، 2015 تبریک میگم... تولدتون مبارک امیدوارم به همه خوبیها برسین:icon_gol:
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 16 تیر، 2015 به به تولد آقا سجاد عزیز تولدتون مبارک یه دنیا آرزوی خوب براتون دارم. :icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 تیر، 2015 زادروزتون خجسته باد.... آرزوی براورده شدن آرزوهاتون رو دارم...
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 تیر، 2015 به به تولد مرد با معرفت و همیشه در صحنه سجاد عزیز من زیاد ازت تعریف نمیکنم چون خودت ماهری تو این کار :happybday: تولدت حسابییی مبارک سجاد جان :happybday: :happy:
saghar... 6666 ارسال شده در 17 تیر، 2015 تولدتون مبارک همشهری امیدوارم همیشه موفق شاد باشین و به تمام ارزوهاتون برسین براتون ارامشی پایدار رو ارزومندم:happy::w330:
S.F 24932 ارسال شده در 17 تیر، 2015 امشب شب، بیستُ هشتم فرودین ماه مادر دهـــــر یک جنتلمن واقعی به جهان هدیه میکنه :w42::w42::w42::w42::w42: و صدای اوئه اوئه ی این کودک گوش فلک رو کر میکنه :babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: جنتلمن ما کسی نیست جز یار و همراه همیشگی نواندیشان و برادران عارف ینی سجاد ... S.F سجاد جان تولدت رو تبریک میگم امیدوارم امسال بهترین سال زندگیت تا به امروز باشه و هر سالت بهتر و عالی تر از سال بعد بشه و هر روزت شیرین و عالی باشه و بهتر از دیروزت باشه آرزوهای خوبِ بی انتهایی برات دارم و از خدا میخام که همش رو برای تو استجابت کنه :heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2::4uboxsmiley::heartshape2: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :626gdau::626gdau::626gdau::626gdau::626gdau: :w70::w70::w70::w70::w70: سوپرایز شدم واقعا مرسی گنجشک :hapydancsmil::hapydancsmil: البته من از اولش ک ب دنیا اومدم، 1- سیبیل داشتم. 2- کاملا در سلامت عقلی بوودم 3- کاملا از خودم تعریف می کردم ولی خوب، گاهی هم بار اینکه تابلو نشم. اونق ه. اونق ه می کردم اینم کیک شیک و مجلسی من ب شیرینی حساسیت دارم. چرا من رو تو این موقعیت میزاری. مهمونها عزیز، شرمنده ام. کیک ه مال خودمه همش. تبریک میگم... تولدتون مبارک امیدوارم به همه خوبیها برسین:icon_gol: متشکرم دوست عزیز. تبریک میگم، تولدتون مبارک سپاس فراوان به به تولد آقا سجاد عزیز تولدتون مبارک یه دنیا آرزوی خوب براتون دارم. :icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: به به. تولدم خیلی ممنونم. تبریک فراوان برای این زادروز خجسته واقعا هم خجسته است بر همه دنیا مرسی مهندس به به مبارکه سجادجان ایشالا همیشه شاد و سرحال باشی متشکرم، فرمانده کل قوا دمت گرم و سرت خوش باد مهمونا گناه دارن. این برا شما. بخورید، کیف کنید. نوشیندنی هم هست اونور آقا سجاد تولدتون مبارک، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین. قربونت. لطف کردی ارشد جان مباركه مستر اس دات اف .. شاد باشي و موفق .. سلامت باشی. میز ولنتاینا زادروزتون خجسته باد....آرزوی براورده شدن آرزوهاتون رو دارم... خیلی لطف کردین وقت گذاشتین تبریکات مارا نیز پذیرا باشید پذیرفتیم. میگم ناصر، از اونا اوردی با خودت؟ :gnugghender: بیار بخوریم. فقط گنجشک نبینه دعوام میکنه :14k8gag: به به تولد مرد با معرفت و همیشه در صحنه سجاد عزیز من زیاد ازت تعریف نمیکنم چون خودت ماهری تو این کار :happybday: تولدت حسابییی مبارک سجاد جان :happybday: :happy: محمد کیک مکانیکی اوردی؟ قربونت پسر. منم مث بقیه ی رهگذرم. ی روز اومدم؛ ی روزم می رم تولدتون مبارک همشهریامیدوارم همیشه موفق شاد باشین و به تمام ارزوهاتون برسین براتون ارامشی پایدار رو ارزومندم:happy::w330: متشکرم همشری عزیز. امیدوارم شما هم ب همه ارزوهاتون برسین.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 تیر، 2015 محمد کیک مکانیکی اوردی؟ قربونت پسر. منم مث بقیه ی رهگذرم. ی روز اومدم؛ ی روزم می رم آره دیگه. پ میخواستی برقی بیارم؟ همه رهگذریم
S.F 24932 ارسال شده در 17 تیر، 2015 سلامتولدتون مبارک آقای قانع کن مرسی عجب صفتی زادروزت خجسته بادخودشیفته جان!!!! اول ک مرسی. دوم هم، خوب ادم ب این کار درستی؛ خیلی باید فروتن باشم ک خودشیفته نباشم سپاس آره دیگه. پ میخواستی برقی بیارم؟ همه رهگذریم نه. شهری بیار
ارسال های توصیه شده