رفتن به مطلب

توهین رسانه عربستانی به ایرانیان

Lean

ارسال های توصیه شده

توهین دیگری از سوی یکی از رسانه های وابسته به آل سعود به ملت ایران! مجوس و عجم مان خواندند، فرهنگ و تمدن مان را ویران کردند، نیاکان مان را وحشیانه کشتار کردند، به تازگی نوجوانان کشورمان را مورد تجاوز جنسی قرار دادند و حال اینگونه به ما بی احترامی می کنند!

بر سر آن اقتدار و محبوبیت و اعتبار جهانی ایران ، چه آمد؟!

dnq5r5rbaxb268gvebra.jpg

ax0hnu7plvz3li9jkdl.jpg

• Like 13
لینک به دیدگاه

تقصیرخودمان هست .بعضی ازمردم ، دولتمان ، ببخشیدرک صحبت می کنم شایدهم مدیرپاک کنه وبزرگترین مقصررهبرمون.

اینقدربه این عربهارودادیم

زمانی نیست که خبربیاد یک ایرانی توفلسطین ،عراق ، سوریه مرده برای چی برای همین کارهابایدبمیرند وقتی مسولان خودمان به فکرایرانی هانیستند وازاونهامثل یک سنگرگوشتی استفاده می کنندازاین عربهای کثافت چه انتطاری داریم اینهاباایرانی هابدندازهمان اول هم بدبودند.

وقتی که می گویندتاریخ شاههابایدخذف شود،وقتی به کوروش پیامبرایرانی خودمان توهین می کنیم،وقتی یکسری احمق که همه مامی دانیم مال کی هستندبه مقبره کوروش سنگ ونارنجک می زنند،وقتی ماعرب پرستی می کنیم (کاملافهمیدیدمنطورم چیست)و....چه انتطاری داریدازیک مشت سوسمارخور

ما هم بودیم احساس برتری می کردیم .

ناگفتهای جنگ ایران وعراق چیست؟

آیااین شهدا،شهدای 8 سال دفاع مقدسه؟

بخدااگه یکم سیاست درست باشه ماعربها رانابودمی کنیم.

آیاآمریکا باایرانی بد،یاحداقل اندازه عربهاباایرانی هابدند؟

آیااسراییل باایران بده،یاحداقل اندازه عربهاباایرانی بدند؟

روسیه چه خدمتی به ماکرده؟

یک مقایسه کنیم بین زمان قبل که ایران باامریکارابطه داشت والان.

این پولهای حج چه می شود؟

حاجی هاچه کسانیند؟

همش توگوش ماکردندمسلمان باش ،غیرمسلمان کافره،نجسه و...توی جهنم جاشه-سوال ادیسون،نیوتن،همین زکریا،که تعدادشون ازپیامبرهاوامامهابیشتره کجاجاشونه؟لطفاجواب بدین؟

حالادیدیدعربهاحق دارنداینکارهارابکنند؟

حالاهی بیاین روزعیدایرانی(نوروز)که میشه عذاداری وهیت توخیابون راه بندازین

طبق معمول مسولان مابااون یغهای آخوندی مسخره بااون ریشهاشون که شیطانی هستنددرلباس سفیدمی گن عربستان ازماعزرخواهی کرده امروزروزنامه نوشته بودایران عذرخواهی شفاهی عربستان رانپذیرفته!!!!!!!!!!!!!!!!

وآخرهم یه چیزی بگم تمام این اتفاق اولین وآخرین نبوده این عربهابامازیاداین قضهها راداشتندوشایدهم خواهندداشت پس ماهممون عربیم.

اینهمه حرف زدم تقصیرleanهست:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:there:

بازم گلی به جمال متی که این بحث ها رو راه میندازه. :a030::icon_gol:

ببخشیدفراموش کردم تشکرم کنم بخاطراین پست،پست خوبیه انجمن همین پستهاراکم داره منهم به محمدتقریباهمچون نظری دادم ولی گفت خطرداره حسن :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشیدفراموش کردم تشکرم کنم بخاطراین پست،پست خوبیه انجمن همین پستهاراکم داره منهم به محمدتقریباهمچون نظری دادم ولی گفت خطرداره حسن :ws3:

بالاخره باید گفته بشه دیگه. الانم که بهونه ش پیدا شد. امیدوارم باهاش برخورد منفی نشه. :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
توهین دیگری از سوی یکی از رسانه های وابسته به آل سعود به ملت ایران! مجوس و عجم مان خواندند، فرهنگ و تمدن مان را ویران کردند، نیاکان مان را وحشیانه کشتار کردند، به تازگی نوجوانان کشورمان را مورد تجاوز جنسی قرار دادند و حال اینگونه به ما بی احترامی می کنند!

بر سر آن اقتدار و محبوبیت و اعتبار جهانی ایران ، چه آمد؟!

dnq5r5rbaxb268gvebra.jpg

:ws3:

پست ها متفاوت بود.

ولی خوب. چ بگم.

چند تا کتاب هست ک تو تحلیل رابطه ورود اسلام ( ک الان برابر شده با ورود عربستان! ) و اصلا درک رابطه دین ( ایدئولوژی) با حکومت و "" خود مردم"" خیلی تاثیر داره.

خدمت و خیانت روشنفکران اثر جلال ال احمد

خدمات متقابل ایران و اسلام اثر مطهری

هنر جنگ اثر سان تزو

و در نهایت تفکر، تفکر، تفکر.

و بعد قضاوت!

بازم میگم، اینا ک می گم قطعا شامل شما، خواننده فهیم، هم وطن با اطلاع و با دانش من نیست ها. شامل کسایی ک اطلاعاتی کمی دارن مث خودم.

برا اونا میگم.

متاسفانه تعدادشونم کم نیست.:sigh:

هر کی از مادرش قهر میکنه میره اخوند میشه، همین می شه دیگه.

جدا چند درصد ما درباره سیستم اموزشی اطلاعات داریم؟

چند درصد ما درباره تفاوت های سیستم اموزشی حوزه های علمی جدید و قدیم اطلاع داریم؟

چند درصد ما اطلاعاتمون بی تعصبانه است؟

چند درصد ما درباره بیانگذاران تفکرات و اصلا ماهیت تفکر اطلاعات داریم؟

بیخیال.

این کاریکاتور ها ک ما نیستیم.

ما خیلی هم باسوادی و پیشرفته :ws3:

جد من کورش بود.

نادر بوده

رضاشاه بوده

من چیای ازشون یاد گرفتم ک لیاقت داشته باشم از تاریخ حرف بزنم؟

بگذریم.

کاریکاتور، توهین امیزی ه.

ولی ...

بیخیال. ترجیح می دم ادامه ندم :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...