sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ چ قشنگن اینا چی هستن؟ یک تکه ان؟ چاپ دیجیتال ان؟ 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ چ قشنگن اینا چی هستن؟ یک تکه ان؟ چاپ دیجیتال ان؟ نیدونم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ من مردم از خوشی دیدمشون ته و توشونو در بیاریم ببینیم چی هستن :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ نیدونم چ جواب دندان شکنی خوب چاپ ک زیاده. رو کاشی، ی پخت هست. ک ب اسم پخت سوم ( پخت سه) معروفه. ی چاپ سیلک هست. ی چاپ دیجیتال. تا جایی ک من خبر دارم و می دونم البته چاپش ک ب نظرم جز چاپ دیجیتال چیز دیگه ای نمی تونه چنین ریزنگری (رزولوشنی) بده ولی کف پوشش. نمی دونم چیه. بعیده رو سرامیک باشه. سرامیک کف 1*1 هست یا 1.20 هم دیدم. ولی خوب بندکشی میخاد. البته شاید سرامیک رو ب اصطلاح خودشون بدون درز کردن ( بریدن لبه فابریک) و بعد دادن چاپ دیجیتال ک اگر این باشه احتمالا ی 2*3 اش 3-4 تومنی ب دست مصرف کننده نهایی خواهد رسید چون پروسه اش خیلییییییییی پر واسطه است.و خوب البته ذاتا گرون ه من مردم از خوشی دیدمشون ته و توشونو در بیاریم ببینیم چی هستن :hapydancsmil: مهندس، ب نظرت برچسب نیست؟ مشکل برچسب اینکه پاره میشه. ولی زیر سازیش اگ خوب باشه نمی دونم شاید بشه چیزی ب این تمیزی در اورد. ببین برچسب هم خیلی ارزون تره. هم تنوعش بیشتره. با توجه ب تنوع طرح ها. اون لب فابریک زنی و اینا خیلی بعیده 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ به این کفپوشها میگن کف پوشهای بدون درز self-leveling floor، یه مدل از کف پوشهای اپوکسی هستن اجراشونم به این صورته که اول یه لایه سراسری سیمان کار میکنن بعد اون تصویری که میخوان رو با چاپگرهای مخصوص روی کاغذ چاپ میکنن و رو کف میچسبونن بعد دو لایه ترکیب پلیمری روش میکشن و در آخر هم یک لایه لاک الکل روی کار میارن 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ من همیشه دوست داشتم کف پذیرایی اینجوری باشه ایده منو دزدین 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ من هوس کردم برم دستشویی اینا رو دیدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده