رفتن به مطلب

آش مخصوص کردستان


ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

[h=2]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]مجموعه:
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :[TABLE=class: zebra, width: 341, align: center]

[TR]

[TD=class: center, align: center] گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان[/TD]

[TD=class: center, align: center]300 الی 400 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] برنج[/TD]

[TD=class: center, align: center]نصف پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] عدس[/TD]

[TD=class: center, align: center]1 پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] کشک پاستوریزه[/TD]

[TD=class: center, align: center] 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز[/TD]

[TD=class: center, align: center]به میزان لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] سینه مرغ[/TD]

[TD=class: center, align: center]برای کوفته ریزه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن[/TD]

[TD=class: center, align: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] نعناع داغ[/TD]

[TD=class: center, align: center]برای تزئین[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه :

 

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

 

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

 

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم:w02:

اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش:sigh:

لینک به دیدگاه
اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش:sigh:

 

نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم:w58:

لینک به دیدگاه
یا ابرفض

خخخ استثنائا صبح پختم:w58:

 

خوب برا صبحونه هم خوشمزه میشه سحر خیز باشی اش بخوری با مخلفات به به چه شود دلم ضعف کرد ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...