ENG.SAHAND 31,645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]مجموعه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :[TABLE=class: zebra, width: 341, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان[/TD] [TD=class: center, align: center]300 الی 400 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] برنج[/TD] [TD=class: center, align: center]نصف پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] عدس[/TD] [TD=class: center, align: center]1 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] کشک پاستوریزه[/TD] [TD=class: center, align: center] 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز[/TD] [TD=class: center, align: center]به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] سینه مرغ[/TD] [TD=class: center, align: center]برای کوفته ریزه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن[/TD] [TD=class: center, align: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] نعناع داغ[/TD] [TD=class: center, align: center]برای تزئین[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است . که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود . در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم . منبع : ashpazierangin.blogfa.com 10 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9,726 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ این دیگه چه اسمیه چه غذایی شودبااین پیاز :icon_pf (34): 3 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40,377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تقریبا مثل اش ساده پخته میشه خیلی خوشمزس قبلا خوردم ولی سهند جان همه اشها یه طرف آش رشته یه طرف 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27,854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ili Ha ih o,alci s همه آش ها خوشمزه س 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اما اش رشته یه چیز دیگه است 2 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40,377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اما اش رشته یه چیز دیگه است منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش 1 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40,377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم خوش به حالتون پس اش رشته دارین امشب نوش جونتون 1 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40,377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ خوش به حالتون پس اش رشته دارین امشب نوش جونتون نه بابا گفتم صبح خریدم نگقتم شب اش داریم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا گفتم صبح خریدم نگقتم شب اش داریم اهان پس نهار خوردی؟؟؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
شقایق31 40,377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یا ابرفض خخخ استثنائا صبح پختم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31,645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یا ابرفض خخخ استثنائا صبح پختم خوب برا صبحونه هم خوشمزه میشه سحر خیز باشی اش بخوری با مخلفات به به چه شود دلم ضعف کرد .... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28,912 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ پیاز دوس ندارم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .