S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ درود احتمالا می دونید ک " آل " ب جن افسانه ای میگن ک سراغ زن بچه دار یا تازه بچه ب دنیا اورده میره و اون رو میکشه. جالبه، "آمازون" هم ب گروهی از همین آل ها میگن. ب هر صورت تمثیل این افسانه اینه ک نباید کسی ک محتمل ب کمک نیاز داره، تنها گذاشت و برای جلوگیری از اینکار؛ ذهن خلاق ما داستان "آل" رو درس کرده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگذریم. بریم سراغ معرفی دره آل دره آل درنزدیکی روستای آل از دهستان چولایی خانه، که در۴۵ کیلومتری شمال شرقی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در مسیر راه به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقع شده است متاسفانه مسیر رو تو خاطرم ندارم، چنیدن سال پیش بود. اگر کسی جدیدا رفت، لطفا مسیر دسترسی رو هم بگه. البته تا جایی ک خاطرم هست، مسیر سر راستی تا اول دره داشت. معرفی در ویکی پدیا خوش بگذره 10 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی قشنگه حالا بریم یا نه :ws52::ws52: 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ عکس عکس!!!! خیلی قشنگه حالا بریم یا نه :ws52::ws52: عکس ندارم بابا. سال 90 بود رفتم. ابشارم نرفتم حتی برنامه های امسال بهارم هست بله. چرا ک. جای خوبیه. البته بسته ب هدف و نوع حرکت هم داره. مثلا اگ هدف صبونه خوردن باشه بد نیست اولاش. ولی اگ برا نهار میخایین برین باید راهپیمایی کنین ک من نرفتم متاسفانه ما اون دفعه همون اول نشستیم، خوردیم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بله. چرا ک. جای خوبیه. البته بسته ب هدف و نوع حرکت هم داره. مثلا اگ هدف صبونه خوردن باشه بد نیست اولاش. ولی اگ برا نهار میخایین برین باید راهپیمایی کنین ک من نرفتم متاسفانه ما اون دفعه همون اول نشستیم، خوردیم خیلی ممنون خیلی خوب توجیه شدم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ بله. چرا ک. جای خوبیه. البته بسته ب هدف و نوع حرکت هم داره.مثلا اگ هدف صبونه خوردن باشه بد نیست اولاش. ولی اگ برا نهار میخایین برین باید راهپیمایی کنین ک من نرفتم متاسفانه ما اون دفعه همون اول نشستیم، خوردیم خیلی ممنون خیلی خوب توجیه شدم خواهش می کنم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی ممنون خیلی خوب توجیه شدم خواهش می کنم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ خواهش می کنم :icon_pf (34): ما اینیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده