Just Mechanic 27854 ارسال شده در 9 تیر، 2015 خب باشه.. میریم سراغ نفر بعدی.. بعد شما نیای بگی من زن و زندگی میخواما مرا به خیر شما امیدی نیست شر مرسانید:دی فرمایشات گوهر بار شیخ:| ضمنا" از همین الان مهدی از درجه شیخی عزل شده
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 تیر، 2015 مرا به خیر شما امیدی نیست شر مرسانید:دیفرمایشات گوهر بار شیخ:| ضمنا" از همین الان مهدی از درجه شیخی عزل شده سعادتی بس بزرگ نصیب مهدی شده
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 9 تیر، 2015 سعادتی بس بزرگ نصیب مهدی شده باشد که من هم 4 بار از درجه شیخی عزل شوم بنا بر روایات هر مرد با تمکن مالی میتواند 4 زوجه اختیار کند و آن هارا صاحب شود:دی
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 تیر، 2015 باشد که من هم 4 بار از درجه شیخی عزل شومبنا بر روایات هر مرد با تمکن مالی میتواند 4 زوجه اختیار کند و آن هارا صاحب شود:دی بعد میگه من زن نمیخوام یا شیخ، شرط رعایت عدالت، اول شرط میباشد ک بنابر مشاهدات، شیوخ و غیرشیوخ از عهده آن خارج میباشند.. شوما هم اگه یکیشو بهت دادن برو کلاهتو بنداز هوا
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 9 تیر، 2015 بعد میگه من زن نمیخوام یا شیخ، شرط رعایت عدالت، اول شرط میباشد ک بنابر مشاهدات، شیوخ و غیرشیوخ از عهده آن خارج میباشند.. شوما هم اگه یکیشو بهت دادن برو کلاهتو بنداز هوا ما در رعایت اعتدال هیچ مشکلی نداریم:دی لازم است یادآورم شوم این قوانین از جانب خودمان وضع شده و به چگونگی رعایت اعتدال واقفیم اگه شیخی فرزانه نتواند اعتدال را رعایت کن پس نه در گذشته و نه در آینده هیچ کس اعتدال را رعایت نکرده( باشد که در این جمله تفکر نمایی)
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 تیر، 2015 ما در رعایت اعتدال هیچ مشکلی نداریم:دیلازم است یادآورم شوم این قوانین از جانب خودمان وضع شده و به چگونگی رعایت اعتدال واقفیم اگه شیخی فرزانه نتواند اعتدال را رعایت کن پس نه در گذشته و نه در آینده هیچ کس اعتدال را رعایت نکرده( باشد که در این جمله تفکر نمایی) بعله.. شوما راست میگی حالا شوما برو اولی رو بگیر بعد از اون سلامت میکنیم
eng.l.s 5684 ارسال شده در 9 تیر، 2015 منم تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشید به پای هم پیر بشید . انگار قضیه اینه دست به خودت باشه
- Nahal - 47858 ارسال شده در 9 تیر، 2015 متعجب شدم مهدی اگه راسته تبریک.انشالله که زندگیه جدیدت قشنگ باشه.
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 تیر، 2015 یعنی روز زن چی خریده برای همسرش؟؟؟؟؟؟ یک سرویس طلا یک ست النگو یک عدد ماشین یک عدد ویلا این لیست پیشنهادی من و دوستان برای خانم آقا مهدی
Lean 56968 ارسال شده در 9 تیر، 2015 منم تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشید به پای هم پیر بشید . انگار قضیه اینه ممنون اینو واقعا خوب اومدی
Lean 56968 ارسال شده در 9 تیر، 2015 متعجب شدم مهدی اگه راسته تبریک.انشالله که زندگیه جدیدت قشنگ باشه. میگن راسته نمیدونم والا سارایی ، تازه میگن اسم دخدره هم ساراس :w58::w58::w58: خوشبخت بشی مهدی! :icon_gol::icon_gol: ممنون نی نی ژونم معذرت که خودم نگفتم بهت خو نبودی
Lean 56968 ارسال شده در 9 تیر، 2015 به بههه. تبریک میگم مهدی جان ایشالا که خوشبخت بشی ممنون محمد جان این شتر دم خونه ما که خوابید ایشالا دم خونه تو خواستی بخوابه ولی از من میشنوی همچین خبطی نکن
eng.l.s 5684 ارسال شده در 9 تیر، 2015 ممنون اینو واقعا خوب اومدی خواهش . با اون هایی که شما کشیدی !!!!
- Nahal - 47858 ارسال شده در 9 تیر، 2015 میگن راسته نمیدونم والا سارایی ، تازه میگن اسم دخدره هم ساراس عجبااااااااا کلا ساراها خوبن خوشبخت میشی حتمااااااااا:hapydancsmil:
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 9 تیر، 2015 ممنون نی نی ژونم معذرت که خودم نگفتم بهت خو نبودی :sigh: باشه عف نداله. ولی اسمش خوجله.
ارسال های توصیه شده