Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ خب باشه.. میریم سراغ نفر بعدی.. بعد شما نیای بگی من زن و زندگی میخواما مرا به خیر شما امیدی نیست شر مرسانید:دی فرمایشات گوهر بار شیخ:| ضمنا" از همین الان مهدی از درجه شیخی عزل شده لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ مرا به خیر شما امیدی نیست شر مرسانید:دیفرمایشات گوهر بار شیخ:| ضمنا" از همین الان مهدی از درجه شیخی عزل شده سعادتی بس بزرگ نصیب مهدی شده لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سعادتی بس بزرگ نصیب مهدی شده باشد که من هم 4 بار از درجه شیخی عزل شوم بنا بر روایات هر مرد با تمکن مالی میتواند 4 زوجه اختیار کند و آن هارا صاحب شود:دی لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ باشد که من هم 4 بار از درجه شیخی عزل شومبنا بر روایات هر مرد با تمکن مالی میتواند 4 زوجه اختیار کند و آن هارا صاحب شود:دی بعد میگه من زن نمیخوام یا شیخ، شرط رعایت عدالت، اول شرط میباشد ک بنابر مشاهدات، شیوخ و غیرشیوخ از عهده آن خارج میباشند.. شوما هم اگه یکیشو بهت دادن برو کلاهتو بنداز هوا لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ :ws28: تبریک نمیگم بــــــــــیچاره زنت مرسی خیلیم دلش بخواد لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ بعد میگه من زن نمیخوام یا شیخ، شرط رعایت عدالت، اول شرط میباشد ک بنابر مشاهدات، شیوخ و غیرشیوخ از عهده آن خارج میباشند.. شوما هم اگه یکیشو بهت دادن برو کلاهتو بنداز هوا ما در رعایت اعتدال هیچ مشکلی نداریم:دی لازم است یادآورم شوم این قوانین از جانب خودمان وضع شده و به چگونگی رعایت اعتدال واقفیم اگه شیخی فرزانه نتواند اعتدال را رعایت کن پس نه در گذشته و نه در آینده هیچ کس اعتدال را رعایت نکرده( باشد که در این جمله تفکر نمایی) لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ما در رعایت اعتدال هیچ مشکلی نداریم:دیلازم است یادآورم شوم این قوانین از جانب خودمان وضع شده و به چگونگی رعایت اعتدال واقفیم اگه شیخی فرزانه نتواند اعتدال را رعایت کن پس نه در گذشته و نه در آینده هیچ کس اعتدال را رعایت نکرده( باشد که در این جمله تفکر نمایی) بعله.. شوما راست میگی حالا شوما برو اولی رو بگیر بعد از اون سلامت میکنیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به بههه. تبریک میگم مهدی جان ایشالا که خوشبخت بشی لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشید به پای هم پیر بشید . انگار قضیه اینه دست به خودت باشه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ متعجب شدم مهدی اگه راسته تبریک.انشالله که زندگیه جدیدت قشنگ باشه. لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ :w58::w58::w58: خوشبخت بشی مهدی! :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی روز زن چی خریده برای همسرش؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی روز زن چی خریده برای همسرش؟؟؟؟؟؟ یک سرویس طلا یک ست النگو یک عدد ماشین یک عدد ویلا این لیست پیشنهادی من و دوستان برای خانم آقا مهدی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم ایشالا خوشبخت بشید به پای هم پیر بشید . انگار قضیه اینه ممنون اینو واقعا خوب اومدی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ متعجب شدم مهدی اگه راسته تبریک.انشالله که زندگیه جدیدت قشنگ باشه. میگن راسته نمیدونم والا سارایی ، تازه میگن اسم دخدره هم ساراس :w58::w58::w58: خوشبخت بشی مهدی! :icon_gol::icon_gol: ممنون نی نی ژونم معذرت که خودم نگفتم بهت خو نبودی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به بههه. تبریک میگم مهدی جان ایشالا که خوشبخت بشی ممنون محمد جان این شتر دم خونه ما که خوابید ایشالا دم خونه تو خواستی بخوابه ولی از من میشنوی همچین خبطی نکن لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون اینو واقعا خوب اومدی خواهش . با اون هایی که شما کشیدی !!!! لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ میگن راسته نمیدونم والا سارایی ، تازه میگن اسم دخدره هم ساراس عجبااااااااا کلا ساراها خوبن خوشبخت میشی حتمااااااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون نی نی ژونم معذرت که خودم نگفتم بهت خو نبودی :sigh: باشه عف نداله. ولی اسمش خوجله. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده