Lean 56968 ارسال شده در 14 تیر، 2015 حالا واسه عقدت که نبوتم. واسه عروسیت دهوتم تون دیده مقوا هم نمیفرستم خودِ واقعیم میام این همه منو ساغر تمرین نای نای کردیم همش کشک؟ هرکی نیاد خره
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 14 تیر، 2015 بیااااااااااااااااا آب زیر کاه نباشی مث عقدت بی سر و صدا باشیاااااااااا قبلش خبر بده بریم لباس بخریم
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 14 تیر، 2015 زیاد بدم نیستا.. بهش فک کن پری اصلا بد نیس. نمیخوام بهش فکر کنم الان داره ناز میکنه.
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2015 پری اصلا بد نیس. الان داره ناز میکنه. نمیخوام فکر کنم:| تمرکزم بهم میخوره:icon_pf (34):
nasim184 12256 ارسال شده در 14 تیر، 2015 مرسی نسیم ، دستم سبک باشه کی کجا بره؟ برن خون بخت همه با هم دیگه
raz-raz 3612 ارسال شده در 15 تیر، 2015 واقعا تبریک می گم ....دوست قدیمی... رفتی قاطی مرغا.... دیقه قسمته دیگه مبارک باشه خوشالمون کردی تو این گیرو ویر تحریما نه واقعا مثل اینکه امسال سال...عروسیه و تحرما..می رن
Lean 56968 ارسال شده در 15 تیر، 2015 واقعا تبریک می گم ....دوست قدیمی...رفتی قاطی مرغا.... دیقه قسمته دیگه مبارک باشه خوشالمون کردی تو این گیرو ویر تحریما نه واقعا مثل اینکه امسال سال...عروسیه و تحرما..می رن سلام وفایی خوبی؟:hapydancsmil: مرسی رفیخ گلم:hapydancsmil:
raz-raz 3612 ارسال شده در 15 تیر، 2015 سلام وفایی خوبی؟:hapydancsmil:مرسی رفیخ گلم:hapydancsmil: سلام رفیخ... خوش بگذره رفیخ یه دست و جیغ و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
ایلین1366 5544 ارسال شده در 16 تیر، 2015 به به به سلامتی مبارک باشه ببخشید من دیر متوجه شدم برادرم ایشاا...خوشبخت وعاقبت بخیر بشید وبه پای هم پیر بشید مبارکه تبریک میگم از صیمیم قلبم خوشحال شدم :icon_gol:
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 16 تیر، 2015 تبریک میگم آقا مهدی امیدوارم در کنار همسرتون زندگی شاد و سراسر موفقیتی داشته باشید:icon_gol:
victoria_r 7682 ارسال شده در 19 تیر، 2015 چه خبر خوبــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: فکرکنم همه قطع امید کرده بودن از دوماد شدن آقا مهدی ان شاالله که همیشه کنار همسرشون شاد و خوشبخت باشن،همو درک کنن،بهم محبت کنن،با هم مشکلاتو حل کنن و همیشه مورد تحسین هم قرار بگیرن. براشون آرزوی شادی دارم تو هر لحظه
Lean 56968 ارسال شده در 19 تیر، 2015 به به به سلامتی مبارک باشه ببخشید من دیر متوجه شدم برادرم ایشاا...خوشبخت وعاقبت بخیر بشید وبه پای هم پیر بشید مبارکه تبریک میگم از صیمیم قلبم خوشحال شدم :icon_gol: تبریک میگم آقا مهدیامیدوارم در کنار همسرتون زندگی شاد و سراسر موفقیتی داشته باشید:icon_gol: چه خبر خوبــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil:فکرکنم همه قطع امید کرده بودن از دوماد شدن آقا مهدی ان شاالله که همیشه کنار همسرشون شاد و خوشبخت باشن،همو درک کنن،بهم محبت کنن،با هم مشکلاتو حل کنن و همیشه مورد تحسین هم قرار بگیرن. براشون آرزوی شادی دارم تو هر لحظه ممنون و تشکر از همه دوستان عزیزم
Lean 56968 ارسال شده در 20 تیر، 2015 :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:هیچی دیگه مبارکه کجاش خنده داش زشتالوی کچل خودت مبارکه
VINA 31339 ارسال شده در 20 تیر، 2015 تبریک میگم ...عروس چرا عضو نو اندیشان نمیشه؟:دی بگو بیاد بگیم تو که هستی خخخخخخخخ
Lean 56968 ارسال شده در 20 تیر، 2015 تبریک میگم ...عروس چرا عضو نو اندیشان نمیشه؟:دی بگو بیاد بگیم تو که هستی خخخخخخخخ منم تبریک میگم دیگه چی؟
ارسال های توصیه شده