blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ ای خدا انگار دلت خیلی پره باشه حالا گناه دارن ببخششون خوب:ws28::ws28: از پــرم اونورتـــــــــــــــــــــــــر 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ از پــرم اونورتـــــــــــــــــــــــــر من خیلی از دوستام دانشگاه های دیگه درس خوندن و خاطرات بدی داشتن ولی فک نکن بقیه دانشگا ها خیلی خوش میگذره 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ من خیلی از دوستام دانشگاه های دیگه درس خوندن و خاطرات بدی داشتن ولی فک نکن بقیه دانشگا ها خیلی خوش میگذره مال اونا بد باشه مال ما دیگه هیچی یه دوست داشتم سه بار معادلات افتاد بعد برنامه نویسی خوب نبود تغییر رشته داد اونم الکترونیک دانشگاه تبریز باراول معادلات شد 19 :|:|:|:| 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ مال اونا بد باشه مال ما دیگه هیچی یه دوست داشتم سه بار معادلات افتاد بعد برنامه نویسی خوب نبود تغییر رشته داد اونم الکترونیک دانشگاه تبریز باراول معادلات شد 19 :|:|:|:| هی وای :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): آدرس بده کی اذیتت کرده من میرم میزنمش 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ هی وای :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): آدرس بده کی اذیتت کرده من میرم میزنمش 1 لینک به دیدگاه
mahsa0091 406 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشین چرا دانشکده هنرش نیس؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ دانشکده هنرش ی پله هایی داره ک واسه خودش داستانیه لی جالبه هر چی تو نت میگردم عکسی ازش پیدا نمیکنم.قبلا دیده بودمااا لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ یافتم! دانشکده هنر ارومیه: نمای پله ها از بالا یچیز دیگه س! ولی نبود تصویرش 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یافتم!دانشکده هنر ارومیه: نمای پله ها از بالا یچیز دیگه س! ولی نبود تصویرش عاشقتم با این همه تلاش:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده