Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ پنجره باز اتاق در یک روز برفی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ آره جون همسایتون!!!تو گفتی و منم باور کردم... ته کوی اساتید یک تاب بود میرفتم اونجا تاب بازی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ته کوی اساتید یک تاب بود میرفتم اونجا تاب بازی شوخی میکنی؟؟؟؟ما هم میرفتیم تاب بازی توی خوابگاه دخترا!!!! الان نمیزارن کسی بره... یه سری عکس میرم ازصنعتی میگیرم ببینی چه پادگانی شده 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ پنجره باز اتاق در یک روز برفی تویی گلابی جان؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ شوخی میکنی؟؟؟؟ما هم میرفتیم تاب بازی توی خوابگاه دخترا!!!! الان نمیزارن کسی بره... یه سری عکس میرم ازصنعتی میگیرم ببینی چه پادگانی شده جدی میگم ، میدونم صنعتی پوکید بعد ما 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ تویی گلابی جان؟؟؟؟ هم اتاقیمه عکاس منم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ هم اتاقیمه عکاس منم چرا عکس مردمو منتشر میکنی ؟؟؟ مردی عکس خودتو بزار 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ محوطه جلوی خوابگاه 2 و ساختمون خوابگاه 4 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ چرا عکس مردمو منتشر میکنی ؟؟؟مردی عکس خودتو بزار ناراحت نباش امریکاس الان طوری نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ ناراحت نباش امریکاس الان طوری نمیشه همه رفتن..فکر کنم الان فقط منو و تو موندیم خودتو بزار گلاب!!! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ انتهای خوابگاه پسران خوابگاه دو اون پشت جنگله که با یک خندق از خوابگاه ها جداست و یک پل داشت که از روش میشد رفت جنگل، بهار میشه رفت چاقاله بادوم خورد اون اخراش انجیر هم پیدا میشه شاتوت هم زیاد داره خرداد فصلش بود می رفتیم نزدیکای کوه هم ابشار بود 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ یه روز برفی.زمستان1393 از طرف دانشکده معدن فیزیک به سمت ساختمان جدید دانشکده نساجی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ @Astraea از بازارچه هیچوقت عکس نگرفتم تو دلم مونده 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ @Astraeaاز بازارچه هیچوقت عکس نگرفتم تو دلم مونده من دارم..توی کامپیوترقبلیمه که پوکیده...جور میکنم از دوستام الان بازارچه رو خراب کردن..یه مدت دورشو بسته بودن!!!!!!لان هم حصار امنیتی داره...باید کارت زد تا رفت خوابگاه دخترا...ما رو هم نمیزارن!!!!100نفر واسطه میخواد برا 1 ساعت... بجاش یه پردیس بازکردن..اگه شد عکس میگیرم میزارم... تشکل آرمان یادته؟؟؟؟منحل شد...آبخوریش،مغازه ها؟؟؟آقای چراغی رو یادته؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سوغاتی صنعتی روچطور؟؟؟داری؟؟؟از 86تا حالا دارمش.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ سوغاتی صنعتی روچطور؟؟؟داری؟؟؟از 86تا حالا دارمش.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اره دارم زرد شیشه ایش هم دارم از سال 82 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ من دارم..توی کامپیوترقبلیمه که پوکیده...جور میکنم از دوستام الان بازارچه رو خراب کردن..یه مدت دورشو بسته بودن!!!!!!لان هم حصار امنیتی داره...باید کارت زد تا رفت خوابگاه دخترا...ما رو هم نمیزارن!!!!100نفر واسطه میخواد برا 1 ساعت... بجاش یه پردیس بازکردن..اگه شد عکس میگیرم میزارم... تشکل آرمان یادته؟؟؟؟منحل شد...آبخوریش،مغازه ها؟؟؟آقای چراغی رو یادته؟؟؟؟؟ بمیره گلشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده