Mohammad Aref 120585 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام سلام به دوستان عزیز پس فردا یعنی 20 فروردین تولد همونیه که ازش میترسین تولد داداش خودم یعنی مهدی (Mehdi.Aref) هستش کادوها مادوها رو رد کنید بیاد خودم نگه میدارم اینم کیکای تولد مخصوص بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید 29
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 تیر، 2015 به به به مبارکه:hapydancsmil: تولدتون مبارک منیجر بزررررررررگ
*atefeh* 13017 ارسال شده در 7 تیر، 2015 مبارکهههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil::happybday::w66::Laie_28::flowerysmile::w42::w14::w70::w71::welcome::happy::w330::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:2eaoapgxehimkak1y7e:wubpink: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 تیر، 2015 به به تولد رئیس بزرگ :w330::w330::w330::w330::happy::happy::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: تولد تولد تولدت مبارک اینم کادوهای من برای رئیس بزرگ
m.sh1992 2210 ارسال شده در 7 تیر، 2015 تبریک میگم.. ان شاءالله عمری پر خیر و برکت و تنی سالم و زندگانی توام با آرامش و موفقیت داشته باشید من شیفته ی کیکا شدم.. خوب شد زود رسیدم
Tamana73 28838 ارسال شده در 7 تیر، 2015 به به تولد آقااااااا ترسناکههههههههه. تولدتوووووون مبااااااارک. آرزوی بهترینا رو کناره عزیزانتون دارم.♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♡♥♥♡♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
wheeler 8640 ارسال شده در 7 تیر، 2015 مقام معظم رهبری انجمن نواندیشان تولدت مبارک یا شیخ بابا بنده خدا کجاس ترسناکه :vahidrk: کلی مذاکره داشتم باهاش اتفاقا خیلی هم انعطاف داره اون محمدشون بیشتر ترسناکه یهو میاد همه اطلاعات انجمن هارو پر میده بازم تبریک میگم عزیز :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 7 تیر، 2015 به به تبریک اقا مهدی ایشالله فیوزهای زندگیتون هیچ وقت نپره و همیشه با اتصال به شبکه های فشار قوی زندگیتونپر نور باشه رییس مهندس راستی یه سوال شما هم مثل محمد خسته میشین اینطوری چک میکنین انجمن رو یا نه؟؟؟
S.F 24933 ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام سلام به دوستان عزیز پس فردا یعنی 20 فروردین تولد همونیه که ازش میترسین تولد داداش خودم یعنی مهدی (Mehdi.Aref) هستش کادوها مادوها رو رد کنید بیاد خودم نگه میدارم اینم کیکای تولد مخصوص بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید ب ب به به. تولد ادمین کبیر. مرد خسته انجمن معلومه دیگه ادمی ک تو فروریدن ماه ب دنیا بیاد دیگه خودش دلیل برتری ه. اساسا ادمها دو دسته ان یا فروردین ان یا دوس دارن فروردینی باشن ی تبریک ب سبک دپ ها: هی... سال دیگه هم پیر شدی ی تبریک ب سبک خودم: بهترین ها مخصوص بهترین هاست؛ بهترین باشیم
masi eng 47046 ارسال شده در 7 تیر، 2015 تولدتون مبارک اقامهدی..ایشالله صدسال زنده باشید...خیلی مبارکه.... کاش منم تولدم بود.
Mohammad-Ali 9732 ارسال شده در 8 تیر، 2015 باباکی اصلیکاریه کیه مهدی یامحمد؟ آخرکی خوب امتیازمیده که طرح پاچه خواری راشروع کنیم؟:gnugghender: تولدت مبارک :w330:ولی این آواتاره که گذاشتی آدم ازش می ترسه!
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 8 تیر، 2015 بــــــــــــــه مبارکا بادا باد خیلی هم شیک..........مصادف با زور مادر هیچم شما ترسناک نیستی شایعه ای بیش نیست......خصوصیات مردان برقیه........تحویل نمیگیرن آدما رو فقط چهل سالگیتون مبارک:hapydancsmil:
ارسالهای توصیه شده