رفتن به مطلب

خطرناکترین نوشیدنی قبل از خواب

ارسال های توصیه شده

گروه سلامت: یکی از خوش طعم‌ترین نوشیدنی های دنیا می‌تواند در صورت خوردن در هنگام شب و درست پیش از خواب اثراتی مخوف بر سلامت افراد بگذارد.

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] n00073684-b.jpg

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

با وجود آنکه عده زیادی از افراد علاقمند به خوردن چای داغ قبل از خواب هستن، کارشناسان هشدار می‌دهند انجام این کار می‌تواند سبب تحریک پوستی، دندان درد و حتی خونریزی از بینی در افراد شود. گفتنی است، کارشناسان نوشیدن چای داغ را با سرطان مری مرتبط دانسته‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهند، نوشیدن چای بسیار داغ تنها دو دقیقه پس از ریختن آن به داخل فنجان یا لیوان می‌تواند با خطر پنج برابری ابتلا به سرطان مری همراه باشد. در عین حال گرما و بخار آب داغ ناشی از حرارت چای می‌تواند باعث تحریک رگ های خونی در بینی و خونریزی از بینی شود.

پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه توصیه می کنند از خوردن نوشیدنی‌های داغ اکیدا اجتناب کنند. کارشناسان علت آسیب دیدن دستگاه گوارش را واکنش سریع مری و بروز رفلاکس اسید معده به مری به هنگام ورود آب جوش به بدن معرفی کرده‌اند. پژوهشگران این نتایج را با بررسی سرطان مری در 300 فرد مبتلا به این بیماری و بررسی سابقه نوشیدن چای بسیار داغ در آنها بدست آورده‌اند.

بهارنیوز

• Like 17
لینک به دیدگاه
چای زیاد چیز خوبی نیست

اونم چای سیاه

نمیدونم چرا همه مصرف میکنند

من خیلی کم مصرف میکنم

چون اعتیاد آوره خودم اعتیاد دارم:sigh:

• Like 7
لینک به دیدگاه

همیشه مصرف کننده بودیم

چایی که همش قدمت ورودش به ایران به 200 سال هم نمیرسه میزان مصرف مردمش بیشتر از چینی هستش که اولین تتولید کننده ش بوده

من شاید ماهی یه دونه چایی بخورم:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
قبل خواب چای نخوریم آب نخوریم پس چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

من از 7 عصر به بعد چایی بخورم دیگه تا خود صبح مثل جغد چشام بازه نمیدونم باز چطور بعضیا قبل خواب چایی میخورن میخوابن :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبل خواب چای نخوریم آب نخوریم پس چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000:

خوی بورو شیر بوخور برا کوچولوها بهتره :ws3:یه لیوان اونم طبیعی باشه ها نه ازین شیر خشکها:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من از 7 عصر به بعد چایی بخورم دیگه تا خود صبح مثل جغد چشام بازه نمیدونم باز چطور بعضیا قبل خواب چایی میخورن میخوابن :sigh:

من وقتی میرم دفترم توی دانشگاه واسه انجام پروژه..واسم هی چایی میارن..ساعت 5 میخوام برم خونه حساب میکنم بیست تایی چایی نوشیدم:w02:

چایی خورم شدید..چایی لب سوز:w02:

چایی خنک بخورم عصبی میشم:w02:

آدم خوب نیس لوس باشه.چایی خوردن آرامش میاره:w02:

چایی بنوش...:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

جداً بچه ها یه حرکتی بزنین بریم تو ترک چای :sigh::icon_pf (34):

البته اگر ریا نباشه من به شخصه بیشتر از یک ساعته که پاکم :w16::whistle:

ولی خدایی سر کار و دانشگاه واقعاً سخته چای نخوری :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مگه میشه چای رو ترک کرد؟نه واقعا میشه؟TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

من اگ یه روز چای نخورم سرم به شدت درد میگیره و اون روز اعصابم به هم میریزه

چای بخورین چای خیلی خوبه اونم داغ و پررنگ:w02:

چای چای چای چااااااااااااااااااااااااایhapydancsmil.gif

من از 5 سالگی متادم به چایicon_pf%20(34).gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

بعضیا ینی من؟؟؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چ جالب

چایی کلا زیاد جالب نیس

من یه جا خوندم که مصرف زیادش برای جوش صورت هم خوب نیس

خدا رو شکر که من به این یکی اصن علاقه ندارم

به جاش آب بخورید:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ای ..............

بعد ناصر میگه چی میگی

دیدی آق ناصر؟ ا

این همون زمان بندی بود که تو صندوقت میگفتم . حالا توضیحش بماند بعدا بهت میگم

ولی ربطش به چایی رو فقط میتونم بگم کلا دوستان محقق از این چیزا زیاد میگن

البته چای یا چایی :ws28: داغ خوب نیست ولی خود چای هیچ کاری با آدمیزاد نداره مطمئن باشید .

خیلی چیزای واقعا خطرناک هستش که طی روز و شب همه رو خفت کرده و معمولا نه چیزی ازش گفته میشه و نه کسی شنیده ! دلایل زیادی هم داره که کسی چیزی ازش نمیدونه

اینجاست که من همیشه میگم اصل مطلب رو رها کردیم دنبال قاتل بروسلی افتادیم (البته بیشتر دنبال رکابیش)

یکم و فقط یکم اطلاع رسانی و آموزش ............ که متاسفانه نیست و منم هرجا گفتم رگبارو بستن طرفم

ولی جهان سوم یعنی این ...........

صبر صبر کن!! بذارید یک بحث خیلی قدیمی رو بگم و مواردی که معمولا کسی ازش خبر نداره رو معرفی نمیکنم و اینارو همه میدونن

همون بحث قدیمی بنزین!!

آقا یکی به من بگه چرا هیچ آزمایشگاهی حق نداره بنزین رو آنالیز کنه و نتیجه مکتوب بده ؟

چرا بنزین ما حلاله ؟ یعنی میتونه به جای حلال استفاده بشه ؟ رنگ و خیلی چیزای دیگه و پلیمرها رو حل میکنه ؟

یورو فلانه ؟ یورو چیه من سوالم واضح بود چرا میتونه حلال باشه ؟ بیشتر از اینکه سوخت باشه حلاله ؟ در صورتی که هیچ جای دنیا بنزین کاربردی به عنوان حلال نداره ؟

چرا معادنی مثل معدن فلان به راحتی و بدون هیچ حفاظت درستی از فلان ماده به شدت خطرناک استفاده میکنه و ضایعات زیادی هم ازش وارد جو میشه ؟

چرا تو بازار سرکاری ناصر اوسکل تهران به راحتی همه ترکیبات شیمیایی و گاهی ترکیبات خطرناکی مثل سیانیدها و......... در ویترین مغازه ها کیلو کیلو وجود داره و زمانی که دارن کیلو کیلو میکشن یهو از پیمونشون یکم میریزه بعد با جارو میریزنش تو جوب یا تو کوچه ؟

یا بسیاری از ترکیبات خیلی خطرناک دیگه که فقط میندازن تو یک نایلون دست به دست میکنن ؟ در صورتی که توی یک کشوری مثل امریکا چوب تو آستین آدم میکنن تا بهت یکم اسید بدن چه برسه به ترکیباتی مثل سیانیدو این حرفها !!

چرا ماشینهای تانکردار موسوم به نفت کش کشورهای عربی !!!! که حامل نفتا و یا هزار جور کوفت و زهرمار دیگه هستنو پر از ترکیبات آروماتیکو هزار تا چیز دیگه به راحتی میان از جاده های ایران رد میشن و میرن کشورهای دیگه ؟ اکثر جاده ها نزدیک شهره مگه نیست ؟ نمونش جاده ابریشم قدیم یا همون خاوران یا امام رضا !!!

همه به ظاهر کارشناس و اساتید میدونن محموله های نفتی یا پتروشیمی که تانکری و فله حمل میشه پرتی و بخار شدن داره !!! خب یکی به من بگه این بخار وارد کجا میشه ؟

اینا چند تا نمونه بود و اگر بخوام بگم باید شاه نامه تایپ کنم و همه هم اینا نیست !! اول بحث گفتم اینا عادی ها بود

وارد ترکیبات غذایی بشم زیرو بم کارخونه ها و مواد غذایی رو میریزم وسط با سند و مدرک اثبات میکنم چی طی روز دست مردم میادو میره

بعد اون یارو گوشکوب علی قاجار اومده جو گیر شده تو جمع یک دانشگاه نشسته میگه استکبار جهانی فلان کرده نوشابه داده ملت فلان بشن چون دی اکسید داره

یکی هم اونجا بلند نمیشه بگه آخه یارو چرا پرت میگی ؟ همینجا خودمون مهلک ترین چیزا رو آوردیم تو زندگی خلق الله بعد تو به یک نوشابه مشقی گیر دادی ؟ نوشابه که کاری نداره در کنار اینا آب خوردنه !!

چای شد بد ولی کسی نمیشینه فکر کنه اون بیچاره هایی که تو جایگاه های پمپ بنزین از صبح تا شب ایستادن و با مردم سروکار دارن چقدر سلامتیشون در خطره ؟ کی به فکر مسئول های جایگاه هستش ؟

یا اون ماشینی که خیابونو به خاطرش چند دقیقه میبندی تا بتونه سروته کنه بره تو جایگاه تانکرارو پر کنه چقدر از محمولش همونجا بخار میشه میره تو جو ؟ تو که داری درب بالا رو هم باز میکنی !!!

خب همه دیدن دیگه روش تخلیه هنوزم عهد بوقیه و سه تا شیلنگ 10 میبندنو علی از تو مشهد هر سه تا شیر تانکر ماشین رو باز میکنن بره پایین

عربه ماشینای نفتیش از جاده های ما رد میشه که چی ؟ چون یک پولی میده ؟ عوارض میده ؟ خب پرتی محموله چی ؟ حوادثش چی میشه و تانکرش برمیگرده چی ؟

بعد دوستان محقق میگن خیار نخورید اوف میشید و کسی به این چیزا کار نداره

این تحقیقا و گیر دادنا بدرد زمانی میخوره که همه دردسرهای بزرگ کنترل شده و اینا مونده که بزنی تو سر استاندارد جهانی ببری کیفیت زندگی رو بالاتر

جایی که رنگ طبیعتش مثل نقاشی میمونه و آدم باورش نمیشه همچین طبیعتی واقعا هست !! تا قبلش فکر میکرده فقط تو عکس ها اینقدر خوشکل هستن

نه جایی مثل اینجا که هزاران موارد خطرناکو سمی طی روز خر آدمو میگیره و عملا کسی هم نمیدونه و کارشناسا و پزشک ها هم دنبال اینن که ببینن بالاخره خیارو آخرش با پوست بخوری النگوهات میشکنه یا بدون پوست !!! که آخرشم بین علما (پزشکها) اختلاف میوفته و یکسری میگن بدون پوست یکسری میگن با پوست !!! هویج میگیری اینجا مزه آب میده رنگ خود هویجه هم پریده کمرنگ انگار رنگش رو شستی !! بعد میری اونور هویج میگیری خوش رنگ و خوش فرم همشو میخوای بشینی بخوری از بس خوش مزه هستشو طعم داره

ولی اینجا نمیدونه چون آموزشی نیست و حق داره ندونه

طبیعتش همیشه آلوده هستش

کیفیت زندگی و تغذیه هم پایین

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی معمول چایی میخورم مگه دیگه خیلی خسته باشم یه چای بخورم.

اما دوره دانشجویی معتاد چایی شدم دوستام انقدر میخوردن منم باهشاشون چایی میخوردم دیگه جزی از زندگیمون شده بود لامصب

خدمت هم که رفتم تو مرز سر پست گاهی پشت بیسیم از سر شب تا سر صبح تنها چیزی که سرپا نگهمون میداشت همین چایی بود با برگ گل محمدی:sigh:

بعد از خدمت دیدم 6 سال بکوب دارم چایی میخورم و فکرشو نمیکردم بتونم کمش کنم ولی دیدم شد

الان مگه اینکه با دوستام باشم یه چایی بخورم:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...