نازنين تركـان 783 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به دوستان خوبم جاي اين تاپيك تو تالا پزشكي خالي بود:JC_thinking: از اين جهت اين تاپيك محل گپ گفتگوي هاي اعضاي تالار پزشكي يه جور زنگ تفريح ميباشد و همچنين ميتونه ابزاري باشه كه با ساير دوستان ديگر آشنا بشيم منتظره حضور گرمتون هستيم:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به دوستان خوبم جاي اين تاپيك تو تالا پزشكي خالي بود:JC_thinking: از اين جهت اين تاپيك محل گپ گفتگوي هاي اعضاي تالار پزشكي يه جور زنگ تفريح ميباشد و همچنين ميتونه ابزاري باشه كه با ساير دوستان ديگر آشنا بشيم منتظره حضور گرمتون هستيم:icon_pf (44): این دوتا کلمه هر دو یه معنی میده سلاملیکم خانوم دکتر مهندس 4 لینک به دیدگاه
نازنين تركـان 783 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام اره راستي اين جمله مهندس ديگه چي بود آورديد؟! 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ تکیه کلوم آوَردم خودمو گفتم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستـــــــــــــــــــای پزشکی...... .... بازدید بفرمایید: شماره دهم مجله تخصصی کهربا :icon_gol: لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ تالار پزشکی چه باحال آقا من پزشک نیستم اما یک مدت تو شرینگ روی پلی پپتیدها و آندروژن ها و ............... فعالیت داشتم و سنتز چند نمونه هم انجام دادم البته اگر هم بی احترامی محسوب نشه تجویزهای زیاد و آزمایش های زیادی هم داشتم اینا هم مواردی بوده که روش کار کردم و سنتزشون کردمو استفاده هم شده (هم خودم تست کردم و هم روی افراد داوطلب) فاکتور رشد IGF-1 سوماتوتروپین STH & HGH انسولین بیف خوکی و هاکر تو آندروژن ها هم انواع استرهای تستوسترون و مواردی که از تستوسترون و نورتستوسترون و دی هیدروتستوسترون بدست میاد . هم خوراکی و هم تزریقی . هم انسانی و هم انیمال با آنزیمها هم زیاد بازی کردم . تو بحث بیماری های مختلف هم بودم و روی پوست هم بودم . نمیدونم اینجا بهش چی میگن ولی یک شاخه هست به اسم پزشکی تخریبی که بعضی از بیماری ها رو با روشهای غیر معقول درمان میکنن که نمونه این کار رو من روی پسوریازیس . دیابت . فیبرهای زنده و مرده بافت عضلانی . نکروز شدن عضلات . سایروز کبد و.......... انجام دادم یکمم تو بحث تغییر ژنتیک فعالیت داشتم اگر رام بدین در این تالار یک چرخی بزنم و ازتون یک چیزایی یاد میگیرم 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ منم دوست داشتم پزشک بشم ولی جامعه پزشکی از وجودم بی بهره موند و محیط زیست منو ربود 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ منم دوست داشتم پزشک بشم ولی جامعه پزشکی از وجودم بی بهره موندو محیط زیست منو ربود آخ من چه پدری از محیط زیست درآوردم چیزایی وارد محیط زیست کردم که اگر بدونن دارم میزنن 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ آخ من چه پدری از محیط زیست درآوردم چیزایی وارد محیط زیست کردم که اگر بدونن دارم میزنن آدرس بده بیان دستگیرت کنن خنده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ آدرس بده بیان دستگیرت کننخنده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: در رفتم دیگه دیر شده کم خطر ترین موردش مقدار زیادی سیانید بوده هزار مدل گاز هم تو جو رها شده . سیانوژن و............... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ در رفتم دیگه دیر شده کم خطر ترین موردش مقدار زیادی سیانید بوده هزار مدل گاز هم تو جو رها شده . سیانوژن و............... :icon_pf (34): بابا اینکارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:icon_pf (34): الان هر قضیه ای نگاه میکنی یه طرفش حفاظت از محیط زیسته و راهکارهایی برای اینکه کمترین آسیب به محیط زیست وارد شه:icon_pf (34): موضوع پایان نامه و تز دکترات هم میتونه بشه پیدا کردن این راهکارها 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ بابا اینکارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:icon_pf (34):الان هر قضیه ای نگاه میکنی یه طرفش حفاظت از محیط زیسته و راهکارهایی برای اینکه کمترین آسیب به محیط زیست وارد شه:icon_pf (34): موضوع پایان نامه و تز دکترات هم میتونه بشه پیدا کردن این راهکارها خب چیکارش کنم باید یجوری از شرس خلاص بشم دیگه بعدشم اینجا باید همه چیز جدا باشه که بشه تخریب یا کنترلش کرد وقتی همه چیز با هم درگیر میشه دست من نیست دیگه منم که نمیتونم کلا اینکارو نکنم که اینجا یک سر بری خارک از نزدیک میبینی فلان پتروشیمی یهو مقدار زیادی از فلان ماده رو میریزه تو دریا خب این فاضلابش باید جدا باشه که بتونه ضایعاتشو تخریب کنه که صدمه ای به محیط نزنه کاری که آلمانیا میکنن یک فاضلاب جدا داره که هیچ ربطی هم به سایرشون نداره اون تو ترکیبات خطرناک رو تخریب میکنن و یا تبدیلش میکنن به ترکیبات مفید برای محیط زیست و بعد رهاش میکنن تو طبیعت منم الان همین موضوع رو دارم راهکارش هست ولی استانداردش تو ایران نیست تز دکترام ؟ دکترا کجا بود آخه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ خب چیکارش کنم باید یجوری از شرس خلاص بشم دیگه بعدشم اینجا باید همه چیز جدا باشه که بشه تخریب یا کنترلش کرد وقتی همه چیز با هم درگیر میشه دست من نیست دیگه منم که نمیتونم کلا اینکارو نکنم که اینجا یک سر بری خارک از نزدیک میبینی فلان پتروشیمی یهو مقدار زیادی از فلان ماده رو میریزه تو دریا خب این فاضلابش باید جدا باشه که بتونه ضایعاتشو تخریب کنه که صدمه ای به محیط نزنه کاری که آلمانیا میکنن یک فاضلاب جدا داره که هیچ ربطی هم به سایرشون نداره اون تو ترکیبات خطرناک رو تخریب میکنن و یا تبدیلش میکنن به ترکیبات مفید برای محیط زیست و بعد رهاش میکنن تو طبیعت منم الان همین موضوع رو دارم راهکارش هست ولی استانداردش تو ایران نیست تز دکترام ؟ دکترا کجا بود آخه انشالله اینجا هم درست شه. محیط زیست همیشه مظلوم بوده انشالله دکترا هم بگیری 1 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ درود فراوان بیایید همه باهم واژگان پارسی را جایگزین واژه های بیگانه کنیم.. :a030: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ #2 :icon_gol: [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(آذر ماه 1394)[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده