melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بر بچه های تالار حقوق عید همگی مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید پر از شادی و سلامتی :hapydancsmil: عیدی منو بدید من برررررم :whistle: 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ پس عیدی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا مهمونای من حقشونو میخوان فقط..اعصابم ندارن بفرماایید اینم عیدی فک کنم من بدموقع میام تو صبر میکنی همه میخوابن واسه خوردن میوه و اجیل تهنا باشی فک کنم طبق بند یک اســــاسنامــــه...کُل اینجی واس شمــــآس راحت باش من دیر اومدم هیچی نمونده بخورم نه عزیزم همه چی هست سهمتو نگه داشتم خوش اومدی عاطفه جونم:heartshape2: اینم عیدی و آجیل شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/img]289]سلام بر بچه های تالار حقوق عید همگی مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید پر از شادی و سلامتی :hapydancsmil: عیدی منو بدید من برررررم :whistle: سلاام خیلی خوش اومدی دوست عزیز منور کردی:hapydancsmil: اینم عیدی شماا ببخشید زیادی نو بود گذاشتمش بیرون یکم معمولی شه همه خوراکی هارو خوردید؟ نه بابا اجـــی سهم شما ویژه و مخصوصه بفرماااااااا اینم از عیدی اینم خشکبار ویژه 9 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خيلي دير ببخشيد تو سفر بودم، سال نو همه حقوق دانان مبارك. 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ به خـــــــــــاطر دوستان عزیزم زهرا و سادنا اومدم اینجا سلام به همگــــــــــــِی 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ خيلي دير ببخشيد تو سفر بودم،سال نو همه حقوق دانان مبارك. سلام همیشه سفر و خوشی ایشالا خوش اومدین سال نو شمام مبارک به خـــــــــــاطر دوستان عزیزم زهرا و سادنا اومدم اینجا سلام به همگــــــــــــِی ســـــــــــلام ستاره جونـــــم خوش اومدی:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا اجـــی سهم شما ویژه و مخصوصه بفرماااااااا اینم از عیدی اینم خشکبار ویژه به این میگن آبجی گلچه خوش انتخابدستت طلا اصلا دوای دردمو دادی 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ به این میگن آبجی گلچه خوش انتخابدستت طلا اصلا دوای دردمو دادی قابل نداشت آجی..یه فریماه که بیشتر نداریم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ قابل نداشت آجی..یه فریماه که بیشتر نداریم فدا مدات زهرا جان:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من دیر رسیدم...نمی دونم از اجیل جیزی برا من مونده؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام ، تبریکات منو با کمی تاخیر پذیرا باشید . سالی پربرکت و توام با سلامتی براتون آرزومندم. 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ سال نوتون مبارك با تاخير.. سال خوبي رو براتون ارزومندم.. 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ گشنه هستم شما فقط موقع گرسنگی یاد مهمونی میوفتیناااااا چه کنیم که مهمان حبیب خداس:wavesmile: بفرمایین 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ شما فقط موقع گرسنگی یاد مهمونی میوفتیناااااا چه کنیم که مهمان حبیب خداس:wavesmile: بفرمایین خوب دیگه. وضع مالی خرابه ب به به. مرسی :hapydancsmil: هر چند ی شب گشنه موندم، ولی امشب می خورم ها وضع وکیلا و قاضی ها هم خوبه ها. چ غذاهایی می خورین شما 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ خوب دیگه. وضع مالی خرابه ب به به. مرسی :hapydancsmil: هر چند ی شب گشنه موندم، ولی امشب می خورم ها وضع وکیلا و قاضی ها هم خوبه ها. چ غذاهایی می خورین شما نوش جان قابلتونو نداره شرمنده والا بمن خبر ندادن مهمون اومده وگرنه یه روز طول نمیکشید این پذیرایی عوضش الان فقط یه صندلی جلوی میزه که راااحت تلافی کنین این گرسنگیو:hapydancsmil: نه بابا چه وضع مالی خوبی؟ما جلو مهمون هرچی تو چنته داریم رو میکنیم که بهشون خوش بگذره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده