هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ کَکها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدون بال، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، بسیار ریز و از راسته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند که کمتر از ۳ میلیمتر طول دارند. ککها حرکتهای جهشی دارند. ککها بیشتر از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و گاهی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خونخواری میکنند. به طور کلی از ۳۰۰۰ گونه کک فقط ۱۲ گونه به انسان حمله میکنند. مهمترین گونههای کک، کک جوندگان، کک انسان، کک گربه (Ctenocephalides felis) و کک سگ (Ctenocephalides canis) هستند. گزش آنها باعث تحریک، ناراحتی شدید و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشود. کک جوندگان ناقل مهم طاعون خیارکی و تیفوس منتقله توسط کک است. ککهای گربه که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (ستودها) را منتقل میکند، عموماً در آمریکا دیده شدهاند و در موارد نادر با خود بیماریهایی را حمل میکنند. ککهای سگ عموماً در اروپا یافت میشوند و عمومی ترین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سگها از طریق این موجودات منتقل میشود. کک تونگا (کک شنی یا کک انسان) پوست انسان را سوراخ کرده و باعث عفونت میشود. ککهایی که انسان را میگزند در بیشتر نقاط جهان یافت میشوند. ککها از جمله پارازیتهایی هستند که در تهران اغلب منازلی که حیوانات خانگی از جمله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نگه داری میشود را درگیر میکنند. ککها میتوانند به لباسها یا حیوان شما بچسبند. آنها در حیاطها، پرورش گاههای سگ و گربه، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یافت میشوند یا در مکانهای دیگری که حیوانات در آنجا زندگی میکنند. چون برای کک ها این ها مکانهایی هستند که میتوانند میزبانهای خود را پیدا کرده و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ یه بار یکیشون رفت تو دستم تو جنگل بودیم نصفش بیرون بود با بدبختی کشیدیم بیرون:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ یه بار یکیشون رفت تو دستم تو جنگل بودیم نصفش بیرون بود با بدبختی کشیدیم بیرون:icon_pf (34): کک زیر 4 میلیمتر طول داره ها مطمئنی کک بوده؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ کک زیر 4 میلیمتر طول داره ها مطمئنی کک بوده؟ حضاری که اونجا بودن گفتن ولی سفید بود شکلش خیلی شبیه بود حتما ملکه شون بود ولی همه ترسیدن جز خودم 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ کَکها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدون بال، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، بسیار ریز و از راسته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند که کمتر از ۳ میلیمتر طول دارند. ککها حرکتهای جهشی دارند. ککها بیشتر از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و گاهی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خونخواری میکنند. به طور کلی از ۳۰۰۰ گونه کک فقط ۱۲ گونه به انسان حمله میکنند. مهمترین گونههای کک، کک جوندگان، کک انسان، کک گربه (Ctenocephalides felis) و کک سگ (Ctenocephalides canis) هستند. گزش آنها باعث تحریک، ناراحتی شدید و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشود. کک جوندگان ناقل مهم طاعون خیارکی و تیفوس منتقله توسط کک است. ککهای گربه که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (ستودها) را منتقل میکند، عموماً در آمریکا دیده شدهاند و در موارد نادر با خود بیماریهایی را حمل میکنند. ککهای سگ عموماً در اروپا یافت میشوند و عمومی ترین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سگها از طریق این موجودات منتقل میشود. کک تونگا (کک شنی یا کک انسان) پوست انسان را سوراخ کرده و باعث عفونت میشود. ککهایی که انسان را میگزند در بیشتر نقاط جهان یافت میشوند. ککها از جمله پارازیتهایی هستند که در تهران اغلب منازلی که حیوانات خانگی از جمله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نگه داری میشود را درگیر میکنند. ککها میتوانند به لباسها یا حیوان شما بچسبند. آنها در حیاطها، پرورش گاههای سگ و گربه، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یافت میشوند یا در مکانهای دیگری که حیوانات در آنجا زندگی میکنند. چون برای کک ها این ها مکانهایی هستند که میتوانند میزبانهای خود را پیدا کرده و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای سگ ها ی واکسن داره. ی پودری هم هست ک سفیده باید بزنین ب سگ حسابی. و اینکه محیط هم باید سم زده بشه. برای ی اتاق 3-4 حدود 30-40 تومن در می اد. باز هم باید دنبال ی دامپزشک باشین. دارو خونه ها سم رو دارن ب شدت مراقب بچه های کوچیکتون باشین ک می تونه خیلیییییییییی خطرناک باشه براشون 5 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ برای سگ ها ی واکسن داره.ی پودری هم هست ک سفیده باید بزنین ب سگ حسابی. و اینکه محیط هم باید سم زده بشه. برای ی اتاق 3-4 حدود 30-40 تومن در می اد. باز هم باید دنبال ی دامپزشک باشین. دارو خونه ها سم رو دارن ب شدت مراقب بچه های کوچیکتون باشین ک می تونه خیلیییییییییی خطرناک باشه براشون ممنون ولی بیشتر منظورم به زمانی که به آدم حمله میکنن بود من حیوون خونگی ندارم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون ولی بیشتر منظورم به زمانی که به آدم حمله میکنن بود من حیوون خونگی ندارم از اونجایی ک کک موجودیه ک از 1 بدن ب بدن دیگه ای پرش میکنه (بر خلاف کنه ک تو بدن میزبانش میمونه و ول نمیکنه) ب محض مشاهده کک گزیدگی، باید سریع فردی ک دچار گزیدگی شده تمامی لباساشو دربیاره و در صورت امکان لباس های رویی رو حشره کش بزنه و تمامی لباسارو با آب و مایع یا پودر لباسشویی حداقل نیم ساعت خیس کنه و بعد اونا رو بشوره، خودش هم حمام کنه. اگر این حشره در محیط خونه اومده باشه باید تمامی لباس هارو توی آفتاب پهن کرد و داخل کمد لباس هارو حشره کش زد پماد یا لوسیون کالامین هم برای تسکین خارش گزیدگی هست. باید سعی بشه زیاد محل گزیدگی خاریده! نشه چون جاش میمونه و لامصب جاش دیر خوب میشه :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون ولی بیشتر منظورم به زمانی که به آدم حمله میکنن بود من حیوون خونگی ندارم با لباس برید زیر دوش آب قبل از اینکه تو خونه تون پخش بشه ، اگر لباس ها تون رو در بیارید لا به لای لباس ها هستند و پخش میشن توی اب سریع خفه میشن اگر حمام شما وان داره که بهتر ، خفگی قطعی میشه من چندین بار تجربه داشتم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون مطالب خوبی بودن دوستان ولی من ککم نمی گزه 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون مطالب خوبی بودن دوستانولی من ککم نمی گزه وای وسط تاپیک زیست شناسی 1 سوال فلسفی بدجور ذهنمو درگیر کرده ک "من ککم نمیگزه" یعنی چی؟ یعنی شما کک دارید ولی نمیگزه و بی آزاره؟ یعنی آدمی هستید ک کک نمیاد شما رو بگزه؟ میدونم محل مناسبی واسه این پرسش نبود ولی جوابش خیلی برام مهمه.. اصن یه وضی شدما..یه وضی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ وای وسط تاپیک زیست شناسی 1 سوال فلسفی بدجور ذهنمو درگیر کرده ک "من ککم نمیگزه" یعنی چی؟یعنی شما کک دارید ولی نمیگزه و بی آزاره؟ یعنی آدمی هستید ک کک نمیاد شما رو بگزه؟ میدونم محل مناسبی واسه این پرسش نبود ولی جوابش خیلی برام مهمه.. اصن یه وضی شدما..یه وضی یعنی پوست کلفتم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی پوست کلفتم وای مرسی.. اگه بدونید منو از چ وضعی نجات دادید .. اصلا دید تازه ای ب زندگی پیدا کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده