saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] یک زن جوان که به تازگی از همسرش جدا شده، دلباخته پسر جوانی می شود که به تازگی همسایه او شده است. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ یک زن جوان که به تازگی از همسرش جدا شده ، دلباخته پسر جوانی می شود که به تازگی همسایه او شده اما...نام فیلم: پسر همسایه کارگردان: راب کوهن فیلمنامه : باربارا کری ژانر: تریلر درجه بندی سنی : R (مناسب برای افراد بالای 17 سال ) مدت زمان فیلم : 91 دقیقه کشور : آمریکا زبان : انگلیسی تاریخ اکران فیلم : 23 ژانویه 2015 بازیگران: جنیفر لوپز و رایان گازمن.... انتهای پیام/ [TABLE] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سوالآخرش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ی فیلم بود tHE GIRL NEXT DOOR این برعکس شه انگار 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ی فیلم بود tHE GIRL NEXT DOOR این برعکس شه انگار خوب اون آخرش چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خوب اون آخرش چی شد؟ هیچی. این فیلما صرفا ی زندگی عادی با مشکلات عادی رو نشون می دن. همین طوری، من بدو اهو بدو دختره یم زنه تو سر پسره، پسره یم زنه تو سر دختره. کلا مفهوم خاصی ندارن. برا سرگرمی ان ک البته بد هم نیست دیدنشون بین چند تا فیلم درست حسابی. هم می فهمی فیلم ابکی هم زیاده، هم یکم الکی می خندی 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ هیچی. این فیلما صرفا ی زندگی عادی با مشکلات عادی رو نشون می دن. همین طوری، من بدو اهو بدو دختره یم زنه تو سر پسره، پسره یم زنه تو سر دختره. کلا مفهوم خاصی ندارن. برا سرگرمی ان ک البته بد هم نیست دیدنشون بین چند تا فیلم درست حسابی. هم می فهمی فیلم ابکی هم زیاده، هم یکم الکی می خندی مهم خنده است یه چی باشه بخندیم آبکی بودن مهم نیست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ هیچی. این فیلما صرفا ی زندگی عادی با مشکلات عادی رو نشون می دن. همین طوری، من بدو اهو بدو دختره یم زنه تو سر پسره، پسره یم زنه تو سر دختره. کلا مفهوم خاصی ندارن. برا سرگرمی ان ک البته بد هم نیست دیدنشون بین چند تا فیلم درست حسابی. هم می فهمی فیلم ابکی هم زیاده، هم یکم الکی می خندی این فیلمای خاک بر سری هالیوودی که بنیان خانواده رو هدف گرفته محدودیت سنی داره میشینی همه فیلمی رو میبینی!!!!! 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مهم خنده است یه چی باشه بخندیم آبکی بودن مهم نیست ب بد کسی گیر دادی سر کلمات و مفاهیم ولی بیخیال یس. ب قول ریکی مارتین: من ی مرضی دارم ک دکترا نیم تونن درکانش کنن. خنده از رو صورتم برداشته نیمشه؛ چون من ب تراژدی الرژی دارم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ این فیلمای خاک بر سری هالیوودی که بنیان خانواده رو هدف گرفته محدودیت سنی داره میشینی همه فیلمی رو میبینی!!!!! الان ک نه. قدیما دیدم همش هم کارای خاک برسری ه مث شو های پیت بوال؛ هیچی نداره. ی بیت سنگین با ی ... سنگین 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ب بد کسی گیر دادی سر کلمات و مفاهیم ولی بیخیال یس. ب قول ریکی مارتین: من ی مرضی دارم ک دکترا نیم تونن درکانش کنن. خنده از رو صورتم برداشته نیمشه؛ چون من ب تراژدی الرژی دارم فقط سوال پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ الان ک نه. قدیما دیدم همش هم کارای خاک برسری ه مث شو های پیت بوال؛ هیچی نداره. ی بیت سنگین با ی ... سنگین نبینم به خواننده عزیزم اهانت کنی؟؟؟؟ خیلی هم آهنگاش و ویدئوهاش با محتواست!!!!!! فقط سوال پرسیدم عزیزم بیخیال...خودش که داره حالشو وصف میکنه.... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ نبینم به خواننده عزیزم اهانت کنی؟؟؟؟ خیلی هم آهنگاش و ویدئوهاش با محتواست!!!!!! عزیزم بیخیال...خودش که داره حالشو وصف میکنه.... خوب بزنید زیر 18 سال نیاد دیگه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ نبینم به خواننده عزیزم اهانت کنی؟؟؟؟ خیلی هم آهنگاش و ویدئوهاش با محتواست!!!!!! عزیزم بیخیال...خودش که داره حالشو وصف میکنه.... :2525s: بدون شرح. زانکه شرح ان ورای آگهی است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده