Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خلاقیت های جالب بر روی تیشرت : 14 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خلاقیت های جالب بر روی تیشرت : کاش بشه اینارو بپوشیم 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ عکسا لودنمیشه؟چرا؟؟ درود..فکر نکنم مشکلی داشته باشه...چون برا خودم باز میشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بخر برام جهنم ضرر میپوشم بخاطر دلت 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بخر برام جهنم ضرر میپوشم بخاطر دلت منم میخوااااااااام 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اونی که خونیه رو میخوام:| 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اونی که خونیه رو میخوام:| اون ماله خودمه.... این بیشتر بهت میاد 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اینا ک ب نظر ساده میان. چرا نداریم تو بازار؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اینا ک ب نظر ساده میان. چرا نداریم تو بازار؟ میتونی بدی برات چاپ بزنن حتی میتونی خودت ایده بدی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اینا ک ب نظر ساده میان. چرا نداریم تو بازار؟ ساده و خیلی هم زیبا... اما کلا اینجور که من توی بازار میبینم ایده خاص و جدیدی توی طراحی لباس نداریم..شاید بهترین ایده ای که تا حالا بوده نوشتن فارسی روی لباسهاست... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ داداش من از این تی شرت ها می پوشه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ چه با مزه ان منم میخوام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده