Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ کارغیر انسانی؟؟؟؟؟؟؟ماااااااااااا؟ چی شده خاله جون ؟؟؟؟؟؟؟؟قضیه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ چی شده خاله جون ؟؟؟؟؟؟؟؟قضیه چیه؟ خودمم نمیدونم خاله جون برو از 2صفحه قبل بخون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ آقا/خانم هایک لحظه اجازه بدین مخصوصاخانماحالاکه دورهم هستیم فوتبال ایران/ سوئدهم ببینیم (ساعت22).می گیدچندچندمیشه؟هرکه نتیجه رااشتباه بگه بایدشمابگیدبایدچکارکند؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ این حرکت یعنی چی! یعنی تعجب 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ آقا/خانم هایک لحظه اجازه بدین مخصوصاخانماحالاکه دورهم هستیم فوتبال ایران/ سوئدهم ببینیم (ساعت22).می گیدچندچندمیشه؟هرکه نتیجه رااشتباه بگه بایدشمابگیدبایدچکارکند؟ من میگم 2-1 میبازیم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی تعجب پشرایط رامیگم تعجب داره خب چرسیدن چی می خوری منم گفتم .خب نمی خوایداب میوه بدین خب بگیدچرامیپیچونیدگریه می کنما 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ من میگم 2-1 میبازیم شماباختین حالاچکارمی کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ شماباختین حالاپکارمی کنید؟ نتیجه ای که من گفتم اتفاق افتاد فقط نامردا دقابق آخر یه گل زدن حالا من باختم کسی باخته که نتیجه رو اشتباه گفته باشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ نتیجه ای که من گفتم اتفاق افتاد فقط نامردا دقابق آخر یه گل زدن حالا من باختمکسی باخته که نتیجه رو اشتباه گفته باشه اولاهمشون مردبودند دوماحتمامن نتیجه راباختم یه سوال بازی چندچندشدشماگفتی چی میشه؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ بزرگ انجمنو خوب اومدی ساغر... راضیم ازت 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ من دیر اومدم، هیچی نمونده بخورم 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به همه عید همگی مبارک (البته میدونم خیلی دیر شده اما ...) :icon_gol: امیدوارم روزهای گذشته از سال 94 به خیرو خوشی گذشته باشه و روزهای پیش رو خیلی خیلی بهترتر باشه ... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ بزرگ انجمنو خوب اومدی ساغر... راضیم ازت چاکریم مهندس ممنوووووووووووووووووووون:hapydancsmil: ولی بدون حضور صاحب خونه محفل صفا نداشت 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ من دیر اومدم، هیچی نمونده بخورم دیگه عاطفه جونم از دیر هم دیر تر اومدی دیگه سلام به همه عید همگی مبارک (البته میدونم خیلی دیر شده اما ...) :icon_gol: امیدوارم روزهای گذشته از سال 94 به خیرو خوشی گذشته باشه و روزهای پیش رو خیلی خیلی بهترتر باشه ... ممنونم دوست خوبم همچنین برای شما 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده