Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اره همون بیا بلیم اونجا بخولیم من از بچگی آرزوم این بود که پشمک های رنگی بخرم قاطی کنم بخرم بعدش دستام تا آرنج پشمکی بشه چه حالی میده 1
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2015 بیا بلیم اونجا بخولیممن از بچگی آرزوم این بود که پشمک های رنگی بخرم قاطی کنم بخرم بعدش دستام تا آرنج پشمکی بشه چه حالی میده کجا بریم بخوریم؟ منم دوسی داشتم 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 کجا بریم بخوریم؟منم دوسی داشتم پیدا میکنم جاشو دستتو میگرم باهم میریم 1
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2015 پیدا میکنم جاشو دستتو میگرم باهم میریم باشه بریم:hapydancsmil: 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 مهمونی انگاری تموم شدآخرش هم یکی به من یه نوشیدنی نداد.می خوایدمن بیارم یسری پودشربت تاریخ گذشته دارم( می دانیدکه پزشکان جدیداگفتن محصولات پودری هرچی تاریخش بیشتربگذردخواصش بهترمی شود)بیارم؟! باآب تنگ ماهی هم درست می کنیم ماهیش هم کباب میکنیم ومهمانی هم تمام/:3: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 مهمونی انگاری تموم شدآخرش هم یکی به من یه نوشیدنی نداد.می خوایدمن بیارم یسری پودشربت تاریخگذشته دارم( می دانیدکه پزشکان جدیدن گفتن محصولات پودری هرچی تاریخش بیشتربگذردخواصش بهترمی شود)بیارم؟!باآب تنگ ماهی هم دست می کنیم ماهیش هم کباب میکنیم ومهمانی هم تمام/:3: اخر مهمونی ملتو مسموم میکنن 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 مهمونی انگاری تموم شدآخرش هم یکی به من یه نوشیدنی نداد.می خوایدمن بیارم یسری پودشربت تاریخ گذشته دارم( می دانیدکه پزشکان جدیداگفتن محصولات پودری هرچی تاریخش بیشتربگذردخواصش بهترمی شود)بیارم؟!باآب تنگ ماهی هم درست می کنیم ماهیش هم کباب میکنیم ومهمانی هم تمام/:3: چه نوشیدنی میخوایین بفرمائید 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 اخر مهمونی ملتو مسموم میکنن کی می خواداین کارغیرانسانی راانجام بده saghar...،شما،Lean،ENG.SAHANDویا.. 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 کی می خواداین کارغیرانسانی راانجام بده saghar...،شما،Lean،ENG.SAHANDویا.. و یااااااایعنی کی میتونه باشه؟آهان فهمیدم کسی که مدیران را به مبارزه دعوت میکند 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 چه نوشیدنی میخوایین بفرمائید بابااین چه وضعی میگیدچی میخوایدومیرید. آب میوه توشم قالبای یخ باشه دورلیوانشم شبنم باشه(همون عرق)اگه تونستی بیاری ! تذکریوقت خیال نکنی این عرق اون عرقها البته جای *salamat*عزیزخالی الان اگه بودمی گفت عرق نعناع ،خارشتر،کاسنی و...بخورید. 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 و یااااااایعنی کی میتونه باشه؟آهان فهمیدم کسی که مدیران را به مبارزه دعوت میکند یه ذره دیگه راهنمایی می کنی 3
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 بله....آقای iranpg:ws38:عجب آدم نامردیه،مردک دیوانه،قاتل،بقیش رانمی شه نوشت .... صبرکن اینکه خودمن هستم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 عجب آدم نامردیه،مردک دیوانه،قاتل،بقیش رانمی شه نوشت .... صبرکن اینکه خودمن هستم حالا اشکال نداره رو غذاهایی که شما آوردید مینویسیم خطر مرگ 3
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2015 کی می خواداین کارغیرانسانی راانجام بده saghar...،شما،Lean،ENG.SAHANDویا.. کارغیر انسانی؟؟؟؟؟؟؟ماااااااااااا؟ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 بابااین چه وضعی میگیدچی میخوایدومیرید.آب میوه توشم قالبای یخ باشه دورلیوانشم شبنم باشه(همون عرق)اگه تونستی بیاری ! تذکریوقت خیال نکنی این عرق اون عرقها البته جای *salamat*عزیزخالی الان اگه بودمی گفت عرق نعناع ،خارشتر،کاسنی و...بخورید. 2
ارسال های توصیه شده