Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ این پستت سرجاشه الان درست شده فعلاباورکنیدخراب بود:icon_pf (34): بابامن نوشیدنی می خواهم ولی چای نه اصلاچیزگرم نمی خواهم چی دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ می خواهم برم تونوشته اصلی نترس بابا مدیرا خودشون اهل بخیه هستن می نویسد این پست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یعنی آیت الله عارف از خودمونه باباخودش جایزه بگیره آقامن امروزدرست امدم حرف ازبخیه آیت الله جایزه اینامیزنیدیعنی چی لطفاشفاف سازی کنیدالان من اینجوریم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ الان درست شده فعلاباورکنیدخراب بود:icon_pf (34):بابامن نوشیدنی می خواهم ولی چای نه اصلاچیزگرم نمی خواهم چی دارین؟ چی میخوای 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چی میخوای شربت خنک بایخ اونای که توی لیوان بلندهست بیرونشم عرق کرده؟اسمشوبلندنیستمخنده داره حالامی خوام اصلامهمون نوازیتون خوب نیستبباازتشنگی خفه شدم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ درود بر شما دوستان عزیز سال نو همه مبارک امیدوارم در اغاز سال 94 لحظات خوشی رو سپری کرده باشین به تالار خودتون,تالار برق خیلی خیلی خوش اومدید :hapydancsmil:امید که لحظات شادی رو در اینجا داشته باشین:hapydancsmil: اگ کم و کسری بود به خوبی خودتون ببخشید اخه ما مدیرمون رفته مرخصی اینجا اسپم ازاده خلاصه که راحت باشین و حسابی خوش بگذرونین:2eaoapgxehimkak1y7e اگر هم دوست داشتین خوشحال میشیم یه یادگاری کوچولو برامون بذارین ایشالا عیدیتون هم با یاری مدیران(محمدعارف)محفوظ خواهد بود(من هنوز بهشون نگفتما میترسم اینو ببینن منو اخراج کنن) :mornincoffee:حالا بفرمایین حسابی از خودتون پذیرایی کنین:(50): 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ آقامن امروزدرست امدم حرف ازبخیه آیت الله جایزه اینامیزنیدیعنی چی لطفاشفاف سازی کنیدالان من اینجوریم عزیز اینا اصطلاح هستند که زمانی نوجوونی زیاد به کار میبردم مثلا وقتی یک چیزی مثل چمیدونم یک موزیکی چیزی خیلی تاپ بود بهش میگفتم عجب موزیک ناراحتیه جایزه بگیر یعنی اینکه خودش اینکاره هستش یا خودش حرفه ایه شفافه بابا فقط جمله رو ببینی کامل متوجه میشی 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟ چون آبروی کتونی رو میبره 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ آقا لنگر انداختید اینجا ؟ هنوز دیدو بازدیده اینجا ؟ بنده خدا از کرده خودش پشیمون شد دعوت کرد:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چرا زن ها نمیتونن ماشین پارک کنن؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ الان درست شده فعلاباورکنیدخراب بود:icon_pf (34):بابامن نوشیدنی می خواهم ولی چای نه اصلاچیزگرم نمی خواهم چی دارین؟ بفرمایید اینم نوشیدنی سرد می خواهم برم تونوشته اصلی نترس بابا مدیرا خودشون اهل بخیه هستن می نویسد این پست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب چونکه حذف شده دیگه آقامن امروزدرست امدم حرف ازبخیه آیت الله جایزه اینامیزنیدیعنی چی لطفاشفاف سازی کنیدالان من اینجوریم کاملا شفافه که چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟ چونکه....نمیدونم خب زشته دیگه آقا لنگر انداختید اینجا ؟ هنوز دیدو بازدیده اینجا ؟ بنده خدا از کرده خودش پشیمون شد دعوت کرد:ws28: نه بابا عب نداره سالی یه بار چیزی نمیشه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چرا زن ها نمیتونن ماشین پارک کنن؟ میتونن پارک کنن 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ شلام اینجا چه خبله قاقا رایگان میدن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ میتونن پارک کنن من که می توانم به شرطی که ماشینی توخیابون نباشه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ شلاماینجا چه خبله قاقا رایگان میدن؟ مگه تا حالا رایگان نبوده خاله جون؟ من که می توانم به شرطی که ماشینی توخیابون نباشه 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ مگه تا حالا رایگان نبوده خاله جون؟ چلا بود خواستم تاکید کنم ما خانواده ایی خیلی خوبیم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ چلا بود خواستم تاکید کنم ما خانواده ایی خیلی خوبیم اهان از اون نظر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده