Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 این پستت سرجاشه الان درست شده فعلاباورکنیدخراب بود:icon_pf (34): بابامن نوشیدنی می خواهم ولی چای نه اصلاچیزگرم نمی خواهم چی دارین؟ 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 می خواهم برم تونوشته اصلی نترس بابا مدیرا خودشون اهل بخیه هستن می نویسد این پست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 یعنی آیت الله عارف از خودمونه باباخودش جایزه بگیره آقامن امروزدرست امدم حرف ازبخیه آیت الله جایزه اینامیزنیدیعنی چی لطفاشفاف سازی کنیدالان من اینجوریم 3
Lean 56968 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 الان درست شده فعلاباورکنیدخراب بود:icon_pf (34):بابامن نوشیدنی می خواهم ولی چای نه اصلاچیزگرم نمی خواهم چی دارین؟ چی میخوای 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 چی میخوای شربت خنک بایخ اونای که توی لیوان بلندهست بیرونشم عرق کرده؟اسمشوبلندنیستمخنده داره حالامی خوام اصلامهمون نوازیتون خوب نیستبباازتشنگی خفه شدم 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 درود بر شما دوستان عزیز سال نو همه مبارک امیدوارم در اغاز سال 94 لحظات خوشی رو سپری کرده باشین به تالار خودتون,تالار برق خیلی خیلی خوش اومدید :hapydancsmil:امید که لحظات شادی رو در اینجا داشته باشین:hapydancsmil: اگ کم و کسری بود به خوبی خودتون ببخشید اخه ما مدیرمون رفته مرخصی اینجا اسپم ازاده خلاصه که راحت باشین و حسابی خوش بگذرونین:2eaoapgxehimkak1y7e اگر هم دوست داشتین خوشحال میشیم یه یادگاری کوچولو برامون بذارین ایشالا عیدیتون هم با یاری مدیران(محمدعارف)محفوظ خواهد بود(من هنوز بهشون نگفتما میترسم اینو ببینن منو اخراج کنن) :mornincoffee:حالا بفرمایین حسابی از خودتون پذیرایی کنین:(50): 2
wheeler 8640 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 آقامن امروزدرست امدم حرف ازبخیه آیت الله جایزه اینامیزنیدیعنی چی لطفاشفاف سازی کنیدالان من اینجوریم عزیز اینا اصطلاح هستند که زمانی نوجوونی زیاد به کار میبردم مثلا وقتی یک چیزی مثل چمیدونم یک موزیکی چیزی خیلی تاپ بود بهش میگفتم عجب موزیک ناراحتیه جایزه بگیر یعنی اینکه خودش اینکاره هستش یا خودش حرفه ایه شفافه بابا فقط جمله رو ببینی کامل متوجه میشی 2
wheeler 8640 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟ چون آبروی کتونی رو میبره 2
wheeler 8640 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 آقا لنگر انداختید اینجا ؟ هنوز دیدو بازدیده اینجا ؟ بنده خدا از کرده خودش پشیمون شد دعوت کرد:ws28: 1
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2015 الان درست شده فعلاباورکنیدخراب بود:icon_pf (34):بابامن نوشیدنی می خواهم ولی چای نه اصلاچیزگرم نمی خواهم چی دارین؟ بفرمایید اینم نوشیدنی سرد می خواهم برم تونوشته اصلی نترس بابا مدیرا خودشون اهل بخیه هستن می نویسد این پست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب چونکه حذف شده دیگه آقامن امروزدرست امدم حرف ازبخیه آیت الله جایزه اینامیزنیدیعنی چی لطفاشفاف سازی کنیدالان من اینجوریم کاملا شفافه که چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟ چونکه....نمیدونم خب زشته دیگه آقا لنگر انداختید اینجا ؟ هنوز دیدو بازدیده اینجا ؟ بنده خدا از کرده خودش پشیمون شد دعوت کرد:ws28: نه بابا عب نداره سالی یه بار چیزی نمیشه 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 میتونن پارک کنن من که می توانم به شرطی که ماشینی توخیابون نباشه 2
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2015 شلاماینجا چه خبله قاقا رایگان میدن؟ مگه تا حالا رایگان نبوده خاله جون؟ من که می توانم به شرطی که ماشینی توخیابون نباشه 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 خرداد، 2015 مگه تا حالا رایگان نبوده خاله جون؟ چلا بود خواستم تاکید کنم ما خانواده ایی خیلی خوبیم 1
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2015 چلا بود خواستم تاکید کنم ما خانواده ایی خیلی خوبیم اهان از اون نظر 1
ارسال های توصیه شده