Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بفرمایید یکیشو میگرفتی کافی بود نوه گلم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ به من چه عصن شام منو بدین برم. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ فایده نداره قانون جدیده! قانون نیزت من درآوردیه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مگه همین چیزا باعث شه من مامان بزرگ دار شم:hapydancsmil: نوه مهلبان 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ترجیح میدم قراردادم تمدید نشه شیخ فوقش دیوان عدالت شکایت میکنم راه نداره یا قید استخدام رسمی رو بزن یا زن بگیر 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ راه نداره یا قید استخدام رسمی رو بزن یا زن بگیر شیخ لب مرز کسی سراغ داری ازین خراب شده بریم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ شیخ لب مرز کسی سراغ داری ازین خراب شده بریم آره هست کجا میخوای بری؟ چقدر حاضری بدی تا بیارنت اینور 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آره هستکجا میخوای بری؟ چقدر حاضری بدی تا بیارنت اینور مزنه چنده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ قانون نیزت من درآوردیه قاونی من در آوردیه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ مزنه چنده :icon_pf (34): بستگی داره:| اینارو خصوصی بگیم بیتره:| میگیرنمونا 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ بستگی داره:|اینارو خصوصی بگیم بیتره:| میگیرنمونا 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ خب مشکله خودته:| یکی از راههاش اینه خودتو برسونی ترکیه از طریق مرز زمینی یا هوایی بعدش از اونجا یه گروه قاچاقچی ببرتت یونان و از اونجا ببرنت ایتالیا بعدش فرانسه احتمالا تو فرانسه یه مدت میندازنت تو زندان یا کمپ بعدش میتونی بری انگلیسی و اونجا درخواست اقامت بدی یه مدت تو کمپ میمونی بعدش پرونده ت میوفته تو جریان:| راه دیگه ش کم خطر تره ولی هزینه بر:| 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ یکیشو میگرفتی کافی بود نوه گلم حالا گفتم بیشتر بخورین به من چه عصن شام منو بدین برم. چی میخوری نازی؟ قانون نیزت من درآوردیه لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ نوه مهلبان بعله بابابزرگ مهلبان؟ شیخ لب مرز کسی سراغ داری ازین خراب شده بریم بستگی داره:|اینارو خصوصی بگیم بیتره:| میگیرنمونا خب مشکله خودته:|یکی از راههاش اینه خودتو برسونی ترکیه از طریق مرز زمینی یا هوایی بعدش از اونجا یه گروه قاچاقچی ببرتت یونان و از اونجا ببرنت ایتالیا بعدش فرانسه احتمالا تو فرانسه یه مدت میندازنت تو زندان یا کمپ بعدش میتونی بری انگلیسی و اونجا درخواست اقامت بدی یه مدت تو کمپ میمونی بعدش پرونده ت میوفته تو جریان:| راه دیگه ش کم خطر تره ولی هزینه بر:| اینا رو خصوصی بگین بابا میان در اینجا رو تخته میکنن من بدبخت میشم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ حالا گفتم بیشتر بخورین چی میخوری نازی؟ هیشی دیده نوموخوام لفتم یه لقمه نون و پنیر خوردم سیر شدم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ هیشی دیده نوموخوام لفتم یه لقمه نون و پنیر خوردم سیر شدم چرا خب؟بگو دیگه نون و پنیر که کمه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ چرا خب؟بگو دیگه نون و پنیر که کمه آخه الان وقت شام نیزت. نی نی بائستی بله لالا. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من رجیم دالم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آخه الان وقت شام نیزت. نی نی بائستی بله لالا. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من رجیم دالم باشه ولی اگه خواستی تعارف نکنیا 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلامممممممممممم احوال دوستان باصفای برقی خوبیددددد عیدتون مبارککککککککککک بهاری باشین لحظاتتون به شادی و نشاط 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ سلامممممممممممم احوال دوستان باصفای برقی خوبیددددد عیدتون مبارککککککککککک بهاری باشین لحظاتتون به شادی و نشاط عید شما هم مبارک ممنون که تشریف اوردین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده