Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خوب چی شد عیدی مدیر پاسخگو نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من هرچی فکر میکنم به خاطر گلودردم نمیتونم راه برم شام اینجامهمون گوشه موشه هام میخوابم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بر اساس ماده11 تبصره2 قانون جزایی اسلامی شما به دلیل رشوه خواری و نادیده گرفتن جرم مجرمان به اشد مجازات محکوم میشید تهمت نزنید من کی نادیده گرفتم اونجاداشتن باگونی خاک خالی می کردندمن گفتم سرکیسه گونی راشلترکن تابیشترخاک بریزه؟ حالادیدیدخودتون تهمت زدیداونم به مجری عدالت خواه ،اسلامی قانون بدم بگیرنتون لازم به ذکراست در ماده 697 قانون مجازات اسلامی؛ مرتكب به یك ماه تا یكسال حبس و تا 74 ضربه شلاق محكوم كند. 5 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من هرچی فکر میکنم به خاطر گلودردم نمیتونم راه برم شام اینجامهمون گوشه موشه هام میخوابم این حالتونو بهتر میکنه 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خوب چی شد عیدی مدیر پاسخگو نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت حالا هرجا رفتین بگن من بد گفتم(سخن منو باید با آب طلا رو دیوار نوشت به میراث برای آیندگان بماند)این برقی ها چون کله گندن مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونی شب همه اینجا اطراق میکنیم(اطراق داشتین) 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ این حالتونو بهتر میکنه منم گلوم درد میکنه منم میخوااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :ws28: مواطب باش آجیلها نپره توی گلودحداقل اینجوری بخند:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ این حالتونو بهتر میکنه دم کرده نعناس؟ با تشکرشما چرا زحمت کشیدین این صاحبخونه میاورد اگه به صاحبخونس میره برام شیرینی میاره ازش شهد بریزه تا من باشم این طرفا نیام 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ حالا هرجا رفتین بگن من بد گفتم(سخن منو باید با آب طلا رو دیوار نوشت به میراث برای آیندگان بماند)این برقی ها چون کله گندن مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونیشب همه اینجا اطراق میکنیم(اطراق داشتین) باشه میمانیم لیست حاضر نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دم کرده نعناس؟با تشکرشما چرا زحمت کشیدین این صاحبخونه میاورد اگه به صاحبخونس میره برام شیرینی میاره ازش شهد بریزه تا من باشم این طرفا نیام بلی خواهش میکنم دم نوش ضد سرماخوردگی سرماخوردگی یکی از بیماری های رایج پاییز و زمستان است اما متخصصان طب سنتی می گویند با مصرف دم نوش گشنیز می توانید از بروز سرماخوردگی پیشگیری کنید. حتی نوشیدن این دم نوش علائم سرماخوردگی را هم در مدت کوتاهی از بین می برد و در عرض دو روز حالتان خوب می شود. روش تهیه: سه قاشق برگ های خشک شده گشنیز را در 2 تا 3 فنجان آب جوش بریزید و به مدت 15 دقیقه دم کنید و هفته ای 3 تا 4 فنجان از آن بنوشید. سپرد به من رفت زود میاد خواهش 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ داداش واسه تو یه خورده ورداشتیم کلی منتظرت ماندیم کلی هم خیرو ذکرت بود من 57 میخوام دودش کنم برای سرما خوردگی خوبه 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ منم گلوم درد میکنه منم میخوااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممم اینم هست بالایی رو پرسیدن نعناست یادم تایید کنم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لیست خواسته ها: 1- به عنوان عضو افتخاری پذیرفته شویم در این تالار 2-هزینه برق مارو رایگان حساب کنن به مدت 1 سال 3- 100 امتیاز بابت شرف یابیمون به این تالار 4- ملاقات حضوری در هر ماه یک روز با ریس فعلا اینا فعلا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یادش بخیرازاین بازیها راسی میاین ازاین بازیها بادیدنش یادچی افتادی؟ هُپ هُپ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لیست خواسته ها:1- به عنوان عضو افتخاری پذیرفته شویم در این تالار 2-هزینه برق مارو رایگان حساب کنن به مدت 1 سال 3- 100 امتیاز بابت شرف یابیمون به این تالار 4- ملاقات حضوری در هر ماه یک روز با ریس فعلا اینا فعلا :jawdrop:یا خدا بیان با من مذاکره کنن راحتتره 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یادش بخیرازاین بازیهاراسی میاین ازاین بازیها بادیدنش یادچی افتادی؟ هُپ هُپ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جز هفت سنگ و تیله بازیش بقیه ش انرژی زیادی میخواد 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لیست خواسته های من 1- به عنوان عضو افتخاری پذیرفته شویم در این تالار 2-هزینه برق مارو رایگان حساب کنن به مدت 1 سال 3- 100 امتیاز بابت شرف یابیمون به این تالار 4- ملاقات حضوری در هر ماه یک روز با ریس باضافه یه بلیت ناقابل 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بابابزرگ شما هم؟؟؟:icon_pf (34): خب خب میبینم تالار برق تبدیل شد بلاد کفر پس منم برم یک دودی بکنم بگیرم بخوابم بابا جلسه داریم مثلا فعلا گودی بای اونم چه بلاد کفری:icon_pf (34): خوشحال شدم اومدید بازم بیاین ما ندیده بودیم وسایل پذیرایی بزارند تو اتاق خواب ورش بیار این صفحه هر صفحه جدید باید خوراکیها همراش بیاد الان میارم بساط پذیرایی رو اینجا تق تق تق صاحبخونهسلام برقی ها نوروزتان پیروز هر روزتان نوروز صد سال به این سال چه خبر خوبین خوشین؟ سلام دوست عزیزم خیلی خوش اومدین ممنونم 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لیست خواسته های من 1- به عنوان عضو افتخاری پذیرفته شویم در این تالار 2-هزینه برق مارو رایگان حساب کنن به مدت 1 سال 3- 100 امتیاز بابت شرف یابیمون به این تالار 4- ملاقات حضوری در هر ماه یک روز با ریس باضافه یه بلیت ناقابل این لیست خیلی برام آشناس؟ به امید خدا بلیت برای کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده