eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 آورین ممنون باز تهش رسیدیم به این کامپیوتر هیچ تنوعی ایجاد نشد :banel_smiley_4: 1
wheeler 8640 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 اینقدر رفت زیر آب سر از زیر زمین پیدا کرد آخرشم خواننده زیر زمینی نشد آورده اند اومده بخونه همین که داد زده صدا پیچیده آتشفشان فوران کرده الفرار نقل است الان از سنگهای آتش فشان به جای ذعال جکسون استفاده میکنه 1
wheeler 8640 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 ممنون باز تهش رسیدیم به این کامپیوتر هیچ تنوعی ایجاد نشد :banel_smiley_4: چرا دیگه اینهمه رنک سایتو بردیم بالا 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 این پذیرایی پس چی شد میزبان مهمونا مثلا دو ساعته نشستن دارند تو تالارتون حرف میزنند ناهار که ندادین حداقل عصرونه ای ,تنقلاتی چیزی مثلا عیده؟؟!!؟! 2
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2015 این پذیرایی پس چی شد میزبان مهمونا مثلا دو ساعته نشستن دارند تو تالارتون حرف میزنند ناهار که ندادین حداقل عصرونه ای ,تنقلاتی چیزی مثلا عیده؟؟!!؟! تو صفحات قبلی یه عالمه عصرونه گذاشتم که برین بخورین منم میرم بعدا باز میام با ادامه پذیرایی 1
vergil 11695 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 چیزی نیست ماری جوانا؟؟؟من بدون اونم میرم یو راستی یو شهربازی خورشید تو خیام بهتره باشه خوبه به حساب مینا ولی بدون دخانیات خب من بدون اون نمیرم تو رو هم نمیبرم پس ! ماری دخانیات نیس :| 2
Lean 56968 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 مربی اون متانوله البته خود متانول کور نمیکنه اونم اکسید میشه به فرمالدهید و بعد فرمیک اسید که فرمالدهید کور و فرمیک اسید میکشه ولی الکل چیز خوبی نیست 2
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 آورده اند اومده بخونه همین که داد زده صدا پیچیده آتشفشان فوران کرده الفرار نقل است الان از سنگهای آتش فشان به جای ذعال جکسون استفاده میکنه اونکه فیلمش بود سوار سنگهای آذرین شد از دل آتشفشان پیچید به بازی 2
saghar... 6666 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2015 خب من بدون اون نمیرمتو رو هم نمیبرم پس ! ماری دخانیات نیس :| من به زور تو رو میبرم خودمم میرم تو همون دار و دسته هست:(( 1
wheeler 8640 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 خب خب میبینم تالار برق تبدیل شد بلاد کفر پس منم برم یک دودی بکنم بگیرم بخوابم بابا جلسه داریم مثلا فعلا گودی بای 5
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 تو صفحات قبلی یه عالمه عصرونه گذاشتم که برین بخورین منم میرم بعدا باز میام با ادامه پذیرایی ما ندیده بودیم وسایل پذیرایی بزارند تو اتاق خواب ورش بیار این صفحه هر صفحه جدید باید خوراکیها همراش بیاد 3
wheeler 8640 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 اونکه فیلمش بود سوار سنگهای آذرین شد از دل آتشفشان پیچید به بازی خالی بستن بابا فیلم الکی بود آمارشو دارم ساقی شده 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 ناصر سیگار نمیکشه بابا فقط سیگار جور میکنه من برم کف کردم اوورین به مهندس ناصر خوشحال شدم 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 خرداد، 2015 خب خب میبینم تالار برق تبدیل شد بلاد کفر پس منم برم یک دودی بکنم بگیرم بخوابم بابا جلسه داریم مثلا فعلا گودی بای بحثش دیگه حرام نیست که 3
ارسال های توصیه شده