eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بله و مهم تر از اون اینه که یک سماوری چیزی از صبح یکسره روشن باشه که دیگه اصلا حله موضوع فکر کنم اسم انتجمنتونو باید عوض کنید :hanghead: عیده ایشکال نداره بعد عید کلا همه بحثا میشه علمی 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مهندس نکش واست ضرر داره هیچکدومش خوب نیستنبینم دیگه اسمشو بیاری ها لیداجون بله چشم . باید بذارمش کنار 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :hanghead:عیده ایشکال نداره بعد عید کلا همه بحثا میشه علمی علمی ؟:ws28: بله بله راستی یادم باشه بعدا یک سوال در مورد بتن ازت بپرسم 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اره عزیزمخواهش چی دلت میخواد؟نشدنی چیه دیگه؟ نوشیدنی منظورم بود 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ علمی ؟:ws28: بله بله راستی یادم باشه بعدا یک سوال در مورد بتن ازت بپرسم من بتن پاس نکردم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ حرام که نیست ول کن مراجع رو هر چی گفتن برعکسش درسته ولی حالا اینی که گفتی کی بوده ؟ من چرچیلو میشناسم که کارخونه وینستونو زد همین درسته نویسنده بود بنده خدا, سفر به اعماق زمین در باب زیر آبی رفتن شوما 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بله چشم . باید بذارمش کنار اوورین :w155: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ جدا بعضی زمانا میطلبه هیچ زمانی نمیطلبه بابا نکنین این کارو الکل واست چشم نمیذاره که اونم الکل صنعتی افرین بابابزرگی بیا منعشون کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوهومماری خوبه ... وحید؟؟؟؟؟؟؟؟:w58: بله و مهم تر از اون اینه که یک سماوری چیزی از صبح یکسره روشن باشه که دیگه اصلا حله موضوع فکر کنم اسم انتجمنتونو باید عوض کنید سمااااااااااااااااااور؟ منم همین نظرو دارم اسمش باید عوض شه لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ما قصدمون با الکل خوردنی این کار رو کنیم فنا شدی دیگه درود درود عيدتون مبارك باشه:w42:به به چقدر پذيرايي خوبي به عمل اومده اينجا ممنونم عید شما هم مبارک لطف کردین 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ وحید؟؟؟؟؟؟؟؟:w58: تو دوس نداری مگه ؟! 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ همون بهتر تست نکردی (منو نیگاه عجب دودی میده ) چرا ؟ دارم وسوسه میشم یه امتحان کنم 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من بتن پاس نکردم [/ QUOTE] میخواستم بدونم از بتن میشه الکل گرفت یا نه حیف شد البته بوتون بهتره همین درسته نویسنده بود بنده خدا سفر به اعماق زمین در باب زیر آبی رفتن شوما ای بابا یعنی رفت گل درخت ؟ زیر آب خب!! چرا اون رفت زیر زمین ؟ اشتباه رفته بود دیگه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ حرام که نیست ول کن مراجع رو هر چی گفتن برعکسش درسته ولی حالا اینی که گفتی کی بوده ؟ من چرچیلو میشناسم که کارخونه وینستونو زد حرااااااااااااااااامه:zadan: ضرر داره 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چرا ؟ دارم وسوسه میشم یه امتحان کنم از ناصر یک 57 بگیر ببین چجوریه !! حداقل ازش زده میشی دیگه ادامه نمیدی 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ حرااااااااااااااااامه:zadan:ضرر داره نه آقا کی گفته حرامه ضرر داره منم گفتم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تو دوس نداری مگه ؟! من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منو چه به این حرفا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ از ناصر یک 57 بگیر ببین چجوریه !! حداقل ازش زده میشی دیگه ادامه نمیدی اوکی خب 57 شم جورشد یه وقت بیش تر از خوردنش ما رو نگیره ما ابرو داریم تو خانواده 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :ws38: من میرم همون اتوکد و سالید یاد میگیرم اینا دردسر داره !! :icon_pf (34): آورین 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منو چه به این حرفا:icon_pf (34): چیه مگه میریم شهر بازی پارک ملت میزنیم بعد از اونجا هم میریم سوار U بستنی ابنبات و شام هم میخوریم میایم خونه همش رو هم Mina حساب میکنه ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده