wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ وای از این رفیق ناباب :icon_pf (34)::icon_pf (34):تحت جو قرار گرفتید ؟!!! نه بابا 8 سال پیش گاهی یکی دو تا میکشیدم ! مخصوصا وقتی تو ترافیک میموندم اما وقتی سرکار هستی و خصوصا وقتی کلافه میشی میچسبه اون بنده خدا که 50 سالش بود ولی خب من برگ نمیکشیدم دیگه چه خبره آدمو خفه میکنه 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ آرررره خیلی ی ی ی ی فک کنم دیگه چیزی برا پذیرایی ازمن نمونده باشه چرا واسه تو جداگونه قایم کردم الان چی میل داری واست بیارم؟ 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خب مهندس پس نظر نهاییت اینکه مصرف نشه مهندس فعلا سر میز مذاکراته باید دید 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چرا واسه تو جداگونه قایم کردم الان چی میل داری واست بیارم؟ واقعااا؟؟مرسی عشق نشدنی دلم میخواد الان 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مهندس فعلا سر میز مذاکراته باید دید 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بین علما و مراجع اختلافه مهندس رفته ببینه چی میشه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ واقعااا؟؟مرسی عشقنشدنی دلم میخواد الان اره عزیزم خواهش چی دلت میخواد؟نشدنی چیه دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :icon_pf (34)::icon_pf (34): ولی خیلی چیز بدیه بله بی نهایت بده هی جوونی کجایی که یادت بخیر 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خب مهندس پس نظر نهاییت اینکه مصرف نشه این همه دوست شیمی دانمون از معایبش گفت بس نبود 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بین علما و مراجع اختلافه مهندس رفته ببینه چی میشه مهندس خیلی سرش شلوغه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بله بی نهایت بده هی جوونی کجایی که یادت بخیر هی یادش بخیر :ws3: 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ این همه دوست شیمی دانمون از معایبش گفت بس نبود من کجا شیمی هستم آخه ببین به این چیزا نیست اونی که بخواد زیر آبی بره میره هرچقدر هم ازش بگی توجیه میکنه 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دیدی مهندس ؟ الان گفتما خخخخخخخخ . نمیدونم چرا تا حالا تستش نکردم 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ جدا بعضی زمانا میطلبه بله و مهم تر از اون اینه که یک سماوری چیزی از صبح یکسره روشن باشه که دیگه اصلا حله موضوع فکر کنم اسم انتجمنتونو باید عوض کنید 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی بده کلا سیگار و الکل و قلیون و........همش بدن مث هم هستن واقعا مضرن اوهوم ماری خوبه ...! 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درود درود عيدتون مبارك باشه:w42: به به چقدر پذيرايي خوبي به عمل اومده اينجا 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مهندس فعلا سر میز مذاکراته باید دید بین علما و مراجع اختلافه مهندس رفته ببینه چی میشه مهندس خیلی سرش شلوغه :zadan: حرام است من کجا شیمی هستم آخه ببین به این چیزا نیست اونی که بخواد زیر آبی بره میره هرچقدر هم ازش بگی توجیه میکنه بعله ژول ورن هم اینقدر زیر آبی نرفت که تو رفتی دوست من 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خخخخخخخخ . نمیدونم چرا تا حالا تستش نکردم همون بهتر تست نکردی (منو نیگاه عجب دودی میده ) 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :zadan: حرام است بعله ژول ورن هم اینقدر زیر آبی نرفت که تو رفتی دوست من حرام که نیست ول کن مراجع رو هر چی گفتن برعکسش درسته ولی حالا اینی که گفتی کی بوده ؟ من چرچیلو میشناسم که کارخونه وینستونو زد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده