Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ فرایندش ؟من حال اینو نداشتم بشینم یک عمر بگذره تخمیر بشه میرفتم از این صافکاری ها یکم کاربید میگرفتم ازش اتانول سنتز میکردم و بعد از پالایشش با یکم طعم دهنده ترکیب و ......... نه دیگه این فایده نداشته بید 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ پست شما کدوم بود بابابزرگ؟ راز فازمتر چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دستور صار شد ادامه ندم خب من برم با تسبیح بازی کنم تالار مهندسی شیمی کسی رو نداره که عزیز و منم از اون تالار نیستم که 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ راز فازمتر چیست؟ عه من چرا اینو ندیدم:icon_pf (34): مرسی بابابزرگ ژون:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دستور صار شد ادامه ندم خب من برم با تسبیح بازی کنم تالار مهندسی شیمی کسی رو نداره که عزیز و منم از اون تالار نیستم که امون از بچه های شیمی در راستای مضرات این چیزا برادر ولی به دور از شوخی بعضی از موارد به عنوان دارو استفاده میشه در کشورها مختلف 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دوستای خوبم من دارم فعلنی میرم واقعنی مهمون داریم عصرونه میذارم خودتون بیاین از خودتون پذیرایی کنین..... 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دوستای خوبم من دارم فعلنی میرم واقعنی مهمون داریم عصرونه میذارم خودتون بیاین از خودتون پذیرایی کنین..... دست گلت درد نکنه الان شکمم سیره میتونم به طور کامل ابرو داری کنم . خیای خوشمزه و باسلیقه ن ممنون. :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ دست گلت درد نکنه الان شکمم سیره میتونم به طور کامل ابرو داری کنم . خیای خوشمزه و باسلیقه ن ممنون. :hapydancsmil: قربونت خدارو شکر پس ابروداری کن تا من بیام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه با ناصر باهم میزنیم تو گوشش تنها که نمیشه همینجاس بابا الان پیداش میشه مهندس ناصر بحث تموم شد مهندس ناصر نیومد 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ قربونتخدارو شکر پس ابروداری کن تا من بیام به روی چشم فک کنم هستم . گرچه صبح که از خواب بیدار شدم کلی برنامه ریخته بودم که چیا بخونم و یاد بگیرم 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چه سرعتی!!!! 42 صفحه عید تون مبارک:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی عزیزممنم خیلی برنامه ریزی کرده بودم ولی دریغ از یه کلمه ایشکال نداره عیده 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چه سرعتی!!!!42 صفحه عید تون مبارک:hapydancsmil: خوش اومدی خوش اومدی میبینی چقد اکتیو هستیم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اهان بعله فراموش کرده بودم مارک یه سیگار معروفهاینجا به جای کسب علم شده محل ترویج دخانیات:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :ws28: نه بابا خب سیگارو میکشم دیگه ترویج چرا :ws28: 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه تنها ابروی تالار بلکه ابروی سایت رفتکلی گفتمراحت باشین راحت باشین :ws28: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه دیگه اینو میکشم اینکه ضررش که بیش تره ریه رو داغون میکنه دندونا هم بدتر 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خوش اومدی خوش اومدیمیبینی چقد اکتیو هستیم :hapydancsmil: آرررره خیلی ی ی ی ی فک کنم دیگه چیزی برا پذیرایی ازمن نمونده باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]دکل های زیبای انتقال[/h] [h=1]متر لیزری و کاربرد آن[/h] 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ در مواردی خوندم برای تب بری و قطع تب موثره ,هضم راحت غذا , نازک شدن رگها و پرخون شدن بدناما معایبش به مزایاش میچربه دیگه مخصوصا سرطان کبد حتی اگه روزی دو تا مصرف شه خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بله متاسفانهولی یک زمانی اینقدر وسط بیابونو جنگل سر پروژه ها سیگار کشیدیم که عادت شده تو خطرناک ترین شرایط دو نفر بودیم میکشیدیم اون یورگن که سنش زیاد بود سیگارش تهران مشهد بود صبح روشن میکرد تا غروب هنوز روشن بود بالای مخازن فشار بالای گاز یا تانکرهای متانول یا زمان انتقال بنزین وای از این رفیق ناباب :icon_pf (34)::icon_pf (34):تحت جو قرار گرفتید ؟!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده