wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: نه نیگاه این مزایای خوبی داره برای قلب و اعصاب و ... خوبه ولی به شرط رعایت تعادل نه دوست گلم من شوخی میکنم اتفاقا خیلی برای بدن مضره که حالا یک روزی توضیحشو میدم چرا 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ دوستان من یه اشتباه افتضاح کردردم واسه همه پ خ دادم که امروز بیان اینجا ولی فراموش کردم لینک بدم ببخشید 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ اینم تقدیم به همه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ saghar... گفته است: دوستان من یه اشتباه افتضاح کردردم واسه همه پ خ دادم که امروز بیان اینجا ولی فراموش کردم لینک بدم ببخشید راحت میشه پیداش کردم مهم نیست 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Lean گفته است: اینم تقدیم به همه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به مربی مهد کودک اومد (مهد کودک گفتیی ؟ یادم رفت ! آقا اجازه جواب میدم زود تند سریع جواب میدم ) آقا این چیه شاده ؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان برقی سال نو مبارک باشه کار و زندگیتون روی مدار موفقیت باشه *این بازدید تالار برق یا نمایشگاه نوشیدنی ها راستی دعوت میکنی ساغر خانم لینکشم بده بچه ها مسیر گم نکنند 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Mahdi Eng گفته است: سلام بر دوستان برقی سال نو مبارک باشه کار و زندگیتون روی مدار موفقیت باشه *این بازدید تالار برق یا نمایشگاه نوشیدنی ها 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ levrone گفته است: به به مربی مهد کودک اومد (مهد کودک گفتیی ؟ یادم رفت ! آقا اجازه جواب میدم زود تند سریع جواب میدم ) آقا این چیه شاده ؟ خخخخخخخخخخخ چه بچه خوبی شدی باریک باریک آره شاده 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ levrone گفته است: نه دوست گلم من شوخی میکنم اتفاقا خیلی برای بدن مضره که حالا یک روزی توضیحشو میدم چرا ولی من قبول دارم که مزایاش زیاده اوکی امیدوارم مطالبتون ببینم و قانع کننده باشه 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: ولی من قبول دارم که مزایاش زیاده اوکی امیدوارم مطالبتون ببینم و قانع کننده باشه آره درست میگی یکسری موارد خوب هم داره ولی واکنش های خیلی بدی هم داره و همه موردهای منفیش هم مربوط به اکسیداسیونش تو کبد میشه ...اکسیداسیون اتیل الکل استالدهید صدمات زیادی میزنه و تا بیاد دوباره اکسید بشه به اسید استیک تاثیر منفیش رو میذاره زیاده رویش که کبد سایروز میشه (میشه مثل سنگ پا ) اما دوز کمش و تفریحیش هم باز بیلی روبینو (یکی از آنزیمهای کبد) میرقصونه و استالدهید یک صدماتی هم به مغز میزنه حالا یک بحث طولانی داره که اینجا جاش نیست و خودمم حوصله شیمی رو دیگه ندارم ولی توضیح میدم من قبلا خودم سنتز میکردم و گاهی مصرف میکردم(تخمیری نه) ولی الان به هیچ عنوان استفاده نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Mahdi Eng گفته است: سلام بر دوستان برقی سال نو مبارک باشه کار و زندگیتون روی مدار موفقیت باشه *این بازدید تالار برق یا نمایشگاه نوشیدنی ها راستی دعوت میکنی ساغر خانم لینکشم بده بچه ها مسیر گم نکنند خوش اومدی مهدی اینجا همه چی داره و از هم چی سخن به میان میاد جز برق چندتا پست برقی هم به همت جناب فکور داشتیم که ایشونم رفتن خب فراموش کردم الان دارم جبران میکنم 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Lean گفته است: نه چون الکلش سنتیه فرایندشو بخون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینکش باید روش کار شه تا باز بشه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ saghar... گفته است: خوش اومدی مهدیاینجا همه چی داره و از هم چی سخن به میان میاد جز برق چندتا پست برقی هم به همت جناب فکور داشتیم که ایشونم رفتن خب فراموش کردم الان دارم جبران میکنم منم پستمو گذاشتم ولی کسی سوال ذهن کنجکاو منو جدی نگرفت 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ eng.l.s گفته است: لینکش باید روش کار شه تا باز بشه پ ن پ میخواستی به این سادگی به یک فرایند تخصصی دست پیدا کنی 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Lean گفته است: پ ن پ میخواستی به این سادگی به یک فرایند تخصصی دست پیدا کنی اها ، روش پس کار میکنم 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Lean گفته است: نه چون الکلش سنتیه فرایندشو بخون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرایندش ؟ من حال اینو نداشتم بشینم یک عمر بگذره تخمیر بشه میرفتم از این صافکاری ها یکم کاربید میگرفتم ازش اتانول سنتز میکردم و بعد از پالایشش با یکم طعم دهنده ترکیب و ......... 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ levrone گفته است: آره درست میگی یکسری موارد خوب هم داره ولی واکنش های خیلی بدی هم داره و همه موردهای منفیش هم مربوط به اکسیداسیونش تو کبد میشه ...اکسیداسیون اتیل الکل استالدهید صدمات زیادی میزنه و تا بیاد دوباره اکسید بشه به اسید استیک تاثیر منفیش رو میذاره زیاده رویش که کبد سایروز میشه (میشه مثل سنگ پا ) اما دوز کمش و تفریحیش هم باز بیلی روبینو (یکی از آنزیمهای کبد) میرقصونه و استالدهید یک صدماتی هم به مغز میزنه حالا یک بحث طولانی داره که اینجا جاش نیست و خودمم حوصله شیمی رو دیگه ندارم ولی توضیح میدم من قبلا خودم سنتز میکردم و گاهی مصرف میکردم(تخمیری نه) ولی الان به هیچ عنوان استفاده نمیکنم بازدید از تالار مهندسی شیمی اومدیم تخصصی بپرداز به این مسئله یادش بخیر آزمایشگاه آلی تقطیر ساده saghar... گفته است: خوش اومدی مهدیاینجا همه چی داره و از هم چی سخن به میان میاد جز برق چندتا پست برقی هم به همت جناب فکور داشتیم که ایشونم رفتن خب فراموش کردم الان دارم جبران میکنم میزبان باید بحث عوض کنه ,نشستی داری از مطالب استفاده میبری دیگه 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ باور کنین من تو عمرم فقط یه بار شیشه خالیشو دیدما فکرای بد بد نکنینا گفتم اینجا دور همه خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Lean گفته است: منم پستمو گذاشتم ولی کسی سوال ذهن کنجکاو منو جدی نگرفت پست شما کدوم بود بابابزرگ؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۴ Mahdi Eng گفته است: بازدید از تالار مهندسی شیمی اومدیم تخصصی بپرداز به این مسئله یادش بخیر آزمایشگاه آلی تقطیر ساده میزبان باید بحث عوض کنه ,نشستی داری از مطالب استفاده میبری دیگه کی حوصله بحث عوض کردن داره مثلا درباره ی چیه برق حرف بزنیم؟؟ همینجوری خوبه ادامه بدین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده