ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ از صب داریم تدارک نهار میبینیم با نوم ولی شنیدم قراره حاج سهند مایه دار زحمتشو بکشه اخه من دستپختم خوب نیست خو ساغر زحمتشو میکشه ما هم یه دستی میکشیم خوب 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ایشون مایه دار تشریف دارن پس.....مینارو میگم:gnugghender: بله زیاد نگو دیگه مینا ترغیبش کن گرون بخره نه ارزون نمیدونستم اینقدر گرونه فقط دوس داشتم خوشگلش رو بخرم واست :| خب خوشگله دوس دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اِ ؟ چرا ؟! :|دلم نمیاد من ! حاصل 234 سال پس اندازم رو دادم به این درختچه :| 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ حتما بخرم؟؟؟؟:banel_smiley_52::obm:لطف دارین اره مجازیشو بخرین بذارین اینجا همه ببینن 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلاممم حاج مهدی عزیز خوش اومدی درست سر موقع نهار؟؟؟؟؟چی دوست دارین ساغر بخره واست من بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کل پولای منو خود بابابزرگ داده باز از پولای خودش واسه خودش بخرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ من بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کل پولای منو خود بابابزرگ داده باز از پولای خودش واسه خودش بخرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو بله رو بگو بقیش با من 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونستم اینقدر گرونه فقط دوس داشتم خوشگلش رو بخرم واست :| یه صلاح مشورت میکردی :| خوشگلاش گرون اند ! حاصل 234 سال پس اندازم رو دادم به این درختچه :| 134 سالشُ من تقبل میکنم :| 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ 134 سالشُ من تقبل میکنم :| 500 سالشو هم من 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ 500 سالشو هم من اینطور نباشه باید تعجب کرد 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ بله زیاد نمیدونستم اینقدر گرونه فقط دوس داشتم خوشگلش رو بخرم واست :| اِ ؟ حاصل 234 سال پس اندازم رو دادم به این درختچه :| کلا خوش سلیقه ای...حالا بیخیال قیمتش خیلی نازه 234؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تلخی بوخوره خوب میشه بگو بهش شکلات البته به من؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اخه من دستپختم خوب نیست خوساغر زحمتشو میکشه ما هم یه دستی میکشیم خوب منم بلد نیستم همه رو بابابزرگ مهدی درست کرده 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه خب خیلی خوشگلن آخه بحران شد من چه بدونم اینط.ری مشه اگه میدونستم یه چی دیگه کادو میدادم 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ از صب داریم تدارک نهار میبینیم با نوم ولی شنیدم قراره حاج سهند مایه دار زحمتشو بکشه اره بابابزرگ دستت درد نکنه دستپحتت خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چطور؟؟؟ عاقا من گشنمه ببین چیا گذاشتن خب 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ تو بله رو بگو بقیش با من بله کادو دادن رو؟ خب بله 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ 134 سالشُ من تقبل میکنم :| 134؟؟؟؟؟؟؟؟:w58:شما احیانا ماله عصر یخبندان نیستین؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ 500 سالشو هم من از 234 500 کم کنیم منفی میشه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ عاقا من گشنمه ببین چیا گذاشتن خب اینا چطورن؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چقد امضات قشنگه Saghar / (مرسی از اونایی که متقبل شدن :|) 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چقد امضات قشنگه Saghar/ (مرسی از اونایی که متقبل شدن :|) واقعا؟نظر لطفته دیگه زیادی متقبل شدن رقم منفی شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده