saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ لب تر کن شماره حساب بفرست فقط پس مهندس لطفا اون ششصد تومنی رو بخرین با پست بفرستین بابت یادگاریتون هم خیلی مرسی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ پس مهندس لطفا اون ششصد تومنی رو بخرین با پست بفرستینبابت یادگاریتون هم خیلی مرسی یاشه حتما .... ولی خشک نشه تو راه راه دوره اخه سلیقه شما بهتره برا انتخاب درختچه خواهش میکنم قابلی نداشت 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خریدم دیگهچند تا میخوای مگه طمع داره :| هر چی داشتم دیگه دادم بهش واسه همون درختچه اگ کمک کنی که ممنون میشم :| باشه نصف نصف خوبه :| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از بین این 3تا یکیُ انتخاب میکردی ارزون در بیاد رفتی دست گذاشتی رو 300/400 ساله اش گرون شده ! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خریدم دیگهچند تا میخوای مگه هر چی داشتم دیگه دادم بهش واسه همون درختچه اگ کمک کنی که ممنون میشم :| ایشون مایه دار تشریف دارن پس.....مینارو میگم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ باشه نصف نصف خوبه :| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از بین این 3تا یکیُ انتخاب میکردی ارزون در بیاد رفتی دست گذاشتی رو 300/400 ساله اش گرون شده ! دست راستی قدیمیتره و خوشگلتر اصلا این قدیمیا خیلی نازن نمی دونم چرا کلی گفتم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ یاشه حتما .... ولی خشک نشه تو راه راه دورهاخه سلیقه شما بهتره برا انتخاب درختچه خواهش میکنم قابلی نداشت نه نه مهندس از دوست هر چه رسد نکوست نه من به سلیقتون شک ندارم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ باشه نصف نصف خوبه :| برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از بین این 3تا یکیُ انتخاب میکردی ارزون در بیاد رفتی دست گذاشتی رو 300/400 ساله اش گرون شده ! نگو دیگه مینا ترغیبش کن گرون بخره نه ارزون 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خریدم دیگهچند تا میخوای مگه هر چی داشتم دیگه دادم بهش واسه همون درختچه اگ کمک کنی که ممنون میشم :| خب خوشگله دوس دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ هرکی بونسای میخره واسه منم بخره:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نگو دیگه مینا ترغیبش کن گرون بخره نه ارزون چرا ؟! :| دلم نمیاد من ! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نه نه مهندس از دوست هر چه رسد نکوستنه من به سلیقتون شک ندارم حتما بخرم؟؟؟؟:banel_smiley_52::obm: لطف دارین 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ هرکی بونسای میخره واسه منم بخره:hapydancsmil: سلاممم حاج مهدی عزیز خوش اومدی درست سر موقع نهار؟؟؟؟؟ چی دوست دارین ساغر بخره واست 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ایشون مایه دار تشریف دارن پس.....مینارو میگم:gnugghender: اختیار دارید به شما نمیرسیم ! 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ایشون مایه دار تشریف دارن پس.....مینارو میگم:gnugghender: بععععععععععله حسابی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مطمئن شدم هیچکدومتون عمه ندارین 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چرا ؟! :|دلم نمیاد من ! خب گروناش خوشگلن اون 232تومنی هم خوشگله اونو میخوام 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مطمئن شدم هیچکدومتون عمه ندارین آره ! من ندارم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلاممم حاج مهدی عزیز خوش اومدی درست سر موقع نهار؟؟؟؟؟چی دوست دارین ساغر بخره واست از صب داریم تدارک نهار میبینیم با نوم ولی شنیدم قراره حاج سهند مایه دار زحمتشو بکشه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مطمئن شدم هیچکدومتون عمه ندارین چطور؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خب گروناش خوشگلناون 232تومنی هم خوشگله اونو میخوام گرون هستند بخاطر اینکه سن اشون زیاده همین 200 تومنی ها هم خودت بزرگ اشون کنی چند سال بعد میتونی 2برابر بفروشی حتی سود هم کنی :| 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده