vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نمیخری؟؟؟خب بگو مینا هم بیاد کمک خرج باشه:gnugghender: همه جا رو گشتم واست این به نظرم قشنگ تر از همشون بود : دفعه بعدی اومدم نبینم خشک شده ها Mina نیس ! 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ موافقم :4564:دارم فنا میشم در ها رو قفل کردم نمیتونین برین حالا حالاها تشریف دارین همین جا 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ همه جا رو گشتم واست این به نظرم قشنگ تر از همشون بود : دفعه بعدی اومدم نبینم خشک شده ها Mina نیس ! خیلی خوشگله خییییییییییییییییییییییییییییییییییلی مرسی وحید عین چشام ازش مواظبت میکنم هروقت باید باشه نیست 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ در ها رو قفل کردم نمیتونین برین حالا حالاها تشریف دارین همین جا اگه در ها هم باز بود ما از ضعف تکون نمیتونم بخورم . سرم گیج میره این ساعتا هم جلو کشیدن وقت ناهار نمیشه که 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درود...سال نو مبارک!!! ناهار خوردید؟؟؟منم ناهار!!!! 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ حال و روزم چنین است بچه ها. تا سیزده بدر هم برام دعا کنید , گره از کارم باز نخواهد شد , چون : اهل دانشگاهم قبله ام استاد است جانمازم نمره پیشه ام مشروطی من کتابم را وقتی می خوانم که بگوید استاد ؛ امتحان نزدیک است دیشب اما خواندم یک ورق از آن را همه ذرات کتابم متعجب شده است! عید همگی مبارک باد 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ آنفدر رخ واره های چاشت های نیمروزی را به شیخ نمایندید که دل شیخ ضعف رفتشیخ برود و برای خود چاشت نیم روزی آماده نماید باشد که رستگار شوید شیخ دهنت سرویس گشنمه منم دعوت کن 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خیلی خوشگله خییییییییییییییییییییییییییییییییییلیمرسی وحید عین چشام ازش مواظبت میکنم هروقت باید باشه نیست Your Welcome خوبه --- اوهوم / 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درود...سال نو مبارک!!! ناهار خوردید؟؟؟منم ناهار!!!! سلام سال نو توام مبارک تویی ناهار ؟! تو رو بخوریم یعنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درود...سال نو مبارک!!! ناهار خوردید؟؟؟منم ناهار!!!! ممنون داریم میخوریم بفرمایید شما هم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ خدا نکشتت چه کنیم دیگه....تغییر قیافه جدیده!!! 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی بچه ها بابت ناهار و همه چی! نی نی دیده موخواد بله! خوداپظ!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ شیخ دهنت سرویس گشنمه منم دعوت کن ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ ﺭﻭﺡ ﺍﻭﻥ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﭘﺮﺳﯿﺪﯼ ﭼﯿﺰﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ؟ ﮔﻔﺖ : آﺭﻩ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﮐﻪ حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام ! اما نمی فهمم دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟ من اگه گشنم باشه , همش پرت و پلا میگم. 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ مرسی بچه ها بابت ناهار و همه چی! نی نی دیده موخواد بله! خوداپظ!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواهش میکنم بازم بیای ها شامم میدیم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلامسال نو توام مبارک تویی ناهار ؟! تو رو بخوریم یعنی ؟ :ws47: آره ولی اسراف نکنید .... 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :ws47:آره ولی اسراف نکنید .... لپات واسه من 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونداریم میخوریم بفرمایید شما هم :ws17:برقیا وضعشون خوبه ها!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ احساس ضعف و گشنگی بر من غلبه کرده من قدرت ندارم برم :4564: آبرمو نبر بیا بریم قاقا میدم بخولی 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ :ws17:برقیا وضعشون خوبه ها!!!!!!!! نه بابا میریم دزدی گاهی هم قرض میکنیم الان کلی بدهکاریم میخوان سید مهدی رو ببرن زندان با وثیقه ازاده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده